jason_rethymno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πάντα συμπαθούσα την ομορφιά στο ωραίο φύλο, πάντα αντιπαθούσα τα μαθήματα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ---------- Ο νέγρος μας σε νέες περιπέτειες Αυτό που του δίνω είναι λίγο ρύζι. This video is private.λέει και δεν μπορώ να το δω
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 This video is private.λέει και δεν μπορώ να το δω It is okay now, και μπορείς να δεις τον γάτι να χλαπακιάζει
andreapaog328 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 έστησα την πολυθρόνα μου μπροστά στην τηλεόραση, πήρα πιτόγυρα, πήρα κοκακόλες, άναψα την τηλεόραση αλλά αντί για βάζελο έχει κάτι σαν σταρ γουόρς...θα βάλω ταινία...
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 έστησα την πολυθρόνα μου μπροστά στην τηλεόραση, πήρα πιτόγυρα, πήρα κοκακόλες, άναψα την τηλεόραση αλλά αντί για βάζελο έχει κάτι σαν σταρ γουόρς...θα βάλω ταινία... Αν σε ενδιαφέρει: Ant1: Xmens Star: Ματωμένο διαμάντι Δε ξέρω τι ώρα άρχισε η ταινία στο σταρ, αλλά το εξ-μεν νομίζω 9.
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Xmens ...Kαμμιά φωτογραφία της αγγλικούς, έχουμε;
status Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μου ΄ήρθε φλασιά τώρα πω πωω έχω μια λιγούρα για φάβα με λάδι και κρεμμύδι ! Τι πητόγυρα και αηδίες! - Τι xmens ΡΕ! Να μείνεις για να μάθεις:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ...Kαμμιά φωτογραφία της αγγλικούς, έχουμε; ...Γιατί; Επειδή δε χώρισα το X από το men και έβαλα και ένα -s επιπλέον; Γράφω ελένη ρε, για αυτό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:34 ---------- - Τι xmens ΡΕ! Να μείνεις για να μάθεις:Ρ Αλλος από δω Μόλις βγήκα από μπάνιο, και άρχισα να γράφω ελένη. Μη με φορτώνεις Επίσης, μη ξεχάσω: Καυτό μπάνιο(ΚΑΥΤΟ όμως)>Ολ δι αδερ. Μόνο να προσέχετε που ρίχνετε το καυτό γάργαρο νεράκι
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Άμα δε σου έχει μπει στο πετσί ο πληθυντικός του man (με ή άνευ Ελένης), πρέπει να είναι πολύ τρελλό μωρό
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Άμα δε σου έχει μπει στο πετσί ο πληθυντικός του man (με ή άνευ Ελένης), πρέπει να είναι πολύ τρελλό μωρό Είναι που να τη πάρει, είναι Πρέπει να έχει να πάει και με άντρα καιρό. Ρε λες;
slipknot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Άμα δε σου έχει μπει στο πετσί ο πληθυντικός του man (με ή άνευ Ελένης), πρέπει να είναι πολύ τρελλό μωρό Ή απλά ανίδεη...
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Οκ.Δώσε κιν. Τσου. Αυτός ο κορίτσαρος είναι για άλλα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.