gang Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Του έστειλα στο ΜουΣουΝου, αλλά απουσιάζει. Αν έχετε κάποια ιδέα, απλά ενημερώστε με, να γνωρίζω πάνω κάτω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:05 ---------- Ωραία boobs, ε; ανάλογα το ποιον θα φέρεις... παίζει ρόλο αν θα φέρει και δικά του μηχανήματα νομίζω γύρω στα 200... λέω εγώ τώρα.
minarokeftes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αν καταθέσω χρήματα μέσω ΑΤΜ σε πιστωτική, τα βλέπει αμέσως ή γίνεται η ενημέρωση την επόμενη εργάσιμη? Αν το μηχάνημα τα παίρνει με φάκελο όχι όταν ανοίξει η τράπεζα, αν δεχεται χαρτονομίσματα ναι. Εγώ πχ σε μερικά της εθνικής κάνω εκείνη την στιγμή!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αν το μηχάνημα τα παίρνει με φάκελο όχι όταν ανοίξει η τράπεζα, αν δεχεται χαρτονομίσματα ναι. Εγώ πχ σε μερικά της εθνικής κάνω εκείνη την στιγμή!!! Χουμ. Eurobank είναι. Νομιζω παίρνει χαρτονομίσματα.
status Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Χουμ. Eurobank είναι. Νομιζω παίρνει χαρτονομίσματα. Στην γειτονιά έχει η πειραιώς και γιούρομπανκ αλλά για κακή σου τύχη μόνο η εμπορική έχει online κατάθεση:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 -Καλησπέρα.-Καλησπέρα. -Πόσο έχει η ώρα; -Τόσο. -Η φωτοτυπία; -Εκτύπωση εννοείτε; -Ναι. -Τόσο. -Ωραία. Θα κάτσω εκεί. -Να κάτσεις. -Συγνώμη! -Ναι. -Γιατί κολλάει; -Γιατί είναι pdf και δεν έχει κατέβει ακόμα ολόκληρο. -Α. -Συγνώμη, έχρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω να εκτυπώσω αυτό. -Οκ. -Πόσες σελίδες είναι; -13. -Δηλαδή πόσο θα μου στοιχήσει; -13χτόσο = τόσο. -Α, πολλά είναι. -Το ξέρω. -Δεν γίνεται φθηνότερα; -Όχι. -Καλά θα το σκεφτώ και θα σου πω. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω μόνο αυτή την σελίδα. -Οκ, file - print current. -Πόσο θα μου στοιχήσει. -"(έτσι όπως το πας, μάλλον την ζωή σου / that was the thought)". Tόσο. -Εντάξει, θα την πάρω. -Ωραία. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω αυτές μόνο τις σελίδες. -Οκ, file - print 7-9. -Πόσο θα μου στοιχήσουν; -Τόσο χ3 = τόσο. -Εντάξει, τι να κάνουμε. -Indeed. -E, ΣΥΓΝΩΜΗ! -Ναι. -ΕΚΛΕΙΣΕ! -Τελειώσε ο χρόνος σου. -Θα μου το ανοίξεις 2 λεπτά να τελειώσω; -Ναι. -Εντάξει τελείωσα, τι σου χρωστάω; -Τόσο x τόσο = τόσο. -Εεε, τελικά δεν τις θέλω όλες τις φωτοτυπίες, γίνεται να κρατήσω αυτές που θέλω, και τις υπόλοιπες να μη τις χρεώσεις; -Οχι. -Τι αφού τις έβγαλα δηλαδή πρέπει να τις πληρώσω; -Ακριβώς. -ΓΙΑΤΙ; -Επειδή. -Εντάξει. (πληρώνει και φεύγει μανουριασμένη, σε φάση, "άμα ξαναπατήσω εγώ το πόδι μου εδώ, να με γράψετε"). Oh god, SO MUCH WIN.
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Xάρη, βρες ρε κανέναν άλλον CSB... Αυτός θυμίζει Ευαγγελάτο
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Στην γειτονιά έχει η πειραιώς και γιούρομπανκ αλλά για κακή σου τύχη μόνο η εμπορική έχει online κατάθεση:ΡΣτην Δικαιοσύνης?Αυτό που είναι κάτω κάτω??
status Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Στην Δικαιοσύνης?Αυτό που είναι κάτω κάτω?? Ντα και στην πειραιώς στην 62 μαρτύρων.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ντα και στην πειραιώς στην 62 μαρτύρων.Γαμώ. Ευχαριστώωω.
status Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Γαμώ. Ευχαριστώωω. Το ωραίο πράγμα με το Ηράκλειο είναι ότι όλα είναι σε απόσταση 5' με την μηχανή :Ρ
eSATA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μαθιουδάκης - Παναγιωτακόπουλος εκδ. Σαββάλλας; Ναι αυτό που αλλάζει κάθε 6 μήνες χρώμα και προσθέτει 2 ασκήσεις σε κάθε κεφάλαιο. Ωρέ lucifer, μάζωξε λίγο την υπογραφή ή χρωμάτισέ την πιο έντονα. Την έχω πατήσει καταλάθως 23567867543 φορές +23567867543 Έχει πολύ όμορφα, ωραία και εκφραστικά ματάκια το άτιμο το Ευγενιάκι. Θα στείλω αύριο mail στην Ράδιο Αρβύλα να πω ένα γεια από Insomnia και να ζητήσω την Ευγενία να μας επισκεφθεί Η Ευγενία τα έχει μεγαλύτερα ή το Μαράκι; Ακόμα τις μπερδεύω. Α ρε Λούσι τι χάνεις που δεν είσαι στην χώρα που σε γέννησε και σε ανάθρεψε =P Ωραία boobs, ε; Είμαι χάλια. Ρε συ Γιώργη ή για γκόμενες θα μιλάς ή για γκόμενες και μαθήματα. (Αν σου περισσεύουν 30ε πες μου να σου προτείνω ένα μέρος) Και τώρα..σχολείο :\ Καλή συνέχεια!
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ Γιώργη ή για γκόμενες θα μιλάς ή για γκόμενες και μαθήματα. (Αν σου περισσεύουν 30ε πες μου να σου προτείνω ένα μέρος) Πάντα συμπαθούσα την ομορφιά στο ωραίο φύλο, πάντα αντιπαθούσα τα μαθήματα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ---------- Ο νέγρος μας σε νέες περιπέτειες Αυτό που του δίνω είναι λίγο ρύζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.