giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Έλα. Σου βρήκα δουλειά. linkΚοντοχωριανός και πιθανόν συμμαθητής κιόλας. Μαζί με αυτόν κάθομαι στο σχολείο. Χμ Γεια χαρρρά!
minarokeftes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Α. Οκ. Συντονίσου Ακριβώς!!! Μια χαρρρα βίντεάκι!!! :p:p:p
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 @status: Άντε ρε. Δεν ήξερα :> Καλό κουράγιο. Δεν έχει να διορθώσω κάτι δυστυχώς (οκ εκτός απ την παρένθεση)
status Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 @status:Άντε ρε. Δεν ήξερα :> Καλό κουράγιο. Δεν έχει να διορθώσω κάτι δυστυχώς (οκ εκτός απ την παρένθεση) θενξ μπόϊ!
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 @γιώργος: Καλά ρε αυτή είναι η «χαρά»; πφ Πα να δουλέψω και λιγάκι μπας και φύγω απόψε.
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 @γιώργος:Καλά ρε αυτή είναι η «χαρά»; πφ Πα να δουλέψω και λιγάκι μπας και φύγω απόψε. Τουλάχιστον με αυτή έχει κολλήσει το 50++% του πληθυσμού της αραιοκατοικημένης και χτυπημένης από το δημογραφικό πρόβλημα χώρας μας Σμουτς =P
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Και αφού τυπώσαμε 150 ημερολόγια στην ζούλα ένα νύχτα χωρίς φεγγάρι και μέσα στο πηγάδι με χαρτί, μηχάνημα, χρώμα και ώρα εργασίας προσφορά του αφεντικού μου του τρόμπα, είμαι έτοιμος να σχολάσω... κουυυυρασήηηηηη
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 @antonl Αυτό που είπες κοντοχωριανός και συμμαθητής, πήγαινε σε μένα;
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 -Καλησπέρα. -Καλησπέρα. -Πόσο έχει η ώρα; -Τόσο. -Η φωτοτυπία; -Εκτύπωση εννοείτε; -Ναι. -Τόσο. -Ωραία. Θα κάτσω εκεί. -Να κάτσεις. -Συγνώμη! -Ναι. -Γιατί κολλάει; -Γιατί είναι pdf και δεν έχει κατέβει ακόμα ολόκληρο. -Α. -Συγνώμη, έχρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω να εκτυπώσω αυτό. -Οκ. -Πόσες σελίδες είναι; -13. -Δηλαδή πόσο θα μου στοιχήσει; -13χτόσο = τόσο. -Α, πολλά είναι. -Το ξέρω. -Δεν γίνεται φθηνότερα; -Όχι. -Καλά θα το σκεφτώ και θα σου πω. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω μόνο αυτή την σελίδα. -Οκ, file - print current. -Πόσο θα μου στοιχήσει. -"(έτσι όπως το πας, μάλλον την ζωή σου / that was the thought)". Tόσο. -Εντάξει, θα την πάρω. -Ωραία. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω αυτές μόνο τις σελίδες. -Οκ, file - print 7-9. -Πόσο θα μου στοιχήσουν; -Τόσο χ3 = τόσο. -Εντάξει, τι να κάνουμε. -Indeed. -E, ΣΥΓΝΩΜΗ! -Ναι. -ΕΚΛΕΙΣΕ! -Τελειώσε ο χρόνος σου. -Θα μου το ανοίξεις 2 λεπτά να τελειώσω; -Ναι. -Εντάξει τελείωσα, τι σου χρωστάω; -Τόσο x τόσο = τόσο. -Εεε, τελικά δεν τις θέλω όλες τις φωτοτυπίες, γίνεται να κρατήσω αυτές που θέλω, και τις υπόλοιπες να μη τις χρεώσεις; -Οχι. -Τι αφού τις έβγαλα δηλαδή πρέπει να τις πληρώσω; -Ακριβώς. -ΓΙΑΤΙ; -Επειδή. -Εντάξει. (πληρώνει και φεύγει μανουριασμένη, σε φάση, "άμα ξαναπατήσω εγώ το πόδι μου εδώ, να με γράψετε"). Oh god, SO MUCH WIN.
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 [...] ένα νύχτα χωρίς φεγγάρι και μέσα στο πηγάδι με χαρτί, μηχάνημα, χρώμα και ώρα εργασίας προσφορά του αφεντικού μου του τρόμπα, είμαι έτοιμος να σχολάσω... κουυυυρασήηηηηη Θέλω κι εγώ. @antonl Αυτό που είπες κοντοχωριανός και συμμαθητής, πήγαινε σε μένα; Ε, ναι.
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 -Καλησπέρα.-Καλησπέρα. -Πόσο έχει η ώρα; -Τόσο. -Η φωτοτυπία; -Εκτύπωση εννοείτε; -Ναι. -Τόσο. -Ωραία. Θα κάτσω εκεί. -Να κάτσεις. -Συγνώμη! -Ναι. -Γιατί κολλάει; -Γιατί είναι pdf και δεν έχει κατέβει ακόμα ολόκληρο. -Α. -Συγνώμη, έχρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω να εκτυπώσω αυτό. -Οκ. -Πόσες σελίδες είναι; -13. -Δηλαδή πόσο θα μου στοιχήσει; -13χτόσο = τόσο. -Α, πολλά είναι. -Το ξέρω. -Δεν γίνεται φθηνότερα; -Όχι. -Καλά θα το σκεφτώ και θα σου πω. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω μόνο αυτή την σελίδα. -Οκ, file - print current. -Πόσο θα μου στοιχήσει. -"(έτσι όπως το πας, μάλλον την ζωή σου / that was the thought)". Tόσο. -Εντάξει, θα την πάρω. -Ωραία. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω αυτές μόνο τις σελίδες. -Οκ, file - print 7-9. -Πόσο θα μου στοιχήσουν; -Τόσο χ3 = τόσο. -Εντάξει, τι να κάνουμε. -Indeed. -E, ΣΥΓΝΩΜΗ! -Ναι. -ΕΚΛΕΙΣΕ! -Τελειώσε ο χρόνος σου. -Θα μου το ανοίξεις 2 λεπτά να τελειώσω; -Ναι. -Εντάξει τελείωσα, τι σου χρωστάω; -Τόσο x τόσο = τόσο. -Εεε, τελικά δεν τις θέλω όλες τις φωτοτυπίες, γίνεται να κρατήσω αυτές που θέλω, και τις υπόλοιπες να μη τις χρεώσεις; -Οχι. -Τι αφού τις έβγαλα δηλαδή πρέπει να τις πληρώσω; -Ακριβώς. -ΓΙΑΤΙ; -Επειδή. -Εντάξει. (πληρώνει και φεύγει μανουριασμένη, σε φάση, "άμα ξαναπατήσω εγώ το πόδι μου εδώ, να με γράψετε"). Oh god, SO MUCH WIN. πως την παλεύεις.
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 -Καλησπέρα.-Καλησπέρα. -Πόσο έχει η ώρα; -Τόσο. -Η φωτοτυπία; -Εκτύπωση εννοείτε; -Ναι. -Τόσο. -Ωραία. Θα κάτσω εκεί. -Να κάτσεις. -Συγνώμη! -Ναι. -Γιατί κολλάει; -Γιατί είναι pdf και δεν έχει κατέβει ακόμα ολόκληρο. -Α. -Συγνώμη, έχρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω να εκτυπώσω αυτό. -Οκ. -Πόσες σελίδες είναι; -13. -Δηλαδή πόσο θα μου στοιχήσει; -13χτόσο = τόσο. -Α, πολλά είναι. -Το ξέρω. -Δεν γίνεται φθηνότερα; -Όχι. -Καλά θα το σκεφτώ και θα σου πω. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω μόνο αυτή την σελίδα. -Οκ, file - print current. -Πόσο θα μου στοιχήσει. -"(έτσι όπως το πας, μάλλον την ζωή σου / that was the thought)". Tόσο. -Εντάξει, θα την πάρω. -Ωραία. -Εεε, συγνώμη έρχεσαι λίγο; -Ναι. -Θέλω αυτές μόνο τις σελίδες. -Οκ, file - print 7-9. -Πόσο θα μου στοιχήσουν; -Τόσο χ3 = τόσο. -Εντάξει, τι να κάνουμε. -Indeed. -E, ΣΥΓΝΩΜΗ! -Ναι. -ΕΚΛΕΙΣΕ! -Τελειώσε ο χρόνος σου. -Θα μου το ανοίξεις 2 λεπτά να τελειώσω; -Ναι. -Εντάξει τελείωσα, τι σου χρωστάω; -Τόσο x τόσο = τόσο. -Εεε, τελικά δεν τις θέλω όλες τις φωτοτυπίες, γίνεται να κρατήσω αυτές που θέλω, και τις υπόλοιπες να μη τις χρεώσεις; -Οχι. -Τι αφού τις έβγαλα δηλαδή πρέπει να τις πληρώσω; -Ακριβώς. -ΓΙΑΤΙ; -Επειδή. -Εντάξει. (πληρώνει και φεύγει μανουριασμένη, σε φάση, "άμα ξαναπατήσω εγώ το πόδι μου εδώ, να με γράψετε"). Oh god, SO MUCH WIN. Αυτό είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία;
andreapaog328 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 (πληρώνει και φεύγει μανουριασμένη, σε φάση, "άμα ξαναπατήσω εγώ το πόδι μου εδώ, να με γράψετε") ειλικρινά όταν το διάβαζα περίμενα να το δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.