Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γι'αυτό πάω για ύπνο.

Υπόσχομαι αύριο να έχω στρώσει/ξεθολώσει :-)

τόσο καλή είναι ρε?

καλά καλά νταξ..

ρωτάω μαλακίες και εγώ... don't want answer on this:-)

Δημοσ.
Και μέτρια να είναι, αν την πάτησες, έληξε.

Δε ρωτάμε τέτοια. :P

είπαμε, δεν χρειάζομαι απάντηση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol::lol:

Δημοσ.

Μιλάμε πήρα το Baldur's Gate 2 Collection Edition (κανονικό χάρτινο κουτί) σφραγισμένο από ebay, 11 λίρες, λέω οκ θα έχει τουλάχιστον τα manual μέσα, έ ήρθε σήμερα και το μόνο που είχε μέσα ήταν ένα κομμάτι χαρτόνι διπλωμένο για να συγκρατεί το κουτί, και τα cd ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ!!

DSCF3274.jpg

Πάλι καλά που δε τα είχε σε αλουμινόχαρτο δλδ. Ολόκληρη κουτάρα για το τίποτα! Τουλάχιστον θα δείχνει πιο ωραία στο ράφι.

Δημοσ.

Μα για να τα έχει αυτά τα κοκοψίκια πήρα αυτή την έκδοση! Και επειδή δε μου αρέσουν οι συμπιεσμένες 15-σε-1 εκδόσεις σε DVD case, δεν διαφέρουν σε πολλά από τα κατεβασμένα iso στο σκληρό μου. Αλλά την πάτησα.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Αν δεν υπήρχαν ακόμα οι παλιές εκδόσεις με τα χαρτόκουτα, τα manual βαρίδια, τους χάρτες και τα λοιπά σκατουλάκια, η συλλογή με τ αυθεντικά μου θα ταν τριπλάσια και βάλε (και εγώ δε θα χωρούσα στο δωμάτιο).

Δημοσ.

Το οτι σταμάτησαν να υπάρχουν αυτές οι εκδόσεις, ή μάλλον το οτι βαφτίστηκαν σε "Collector's, Special, Limited" κλπ. editions με μειωμένη διαθεσιμότητα και 3πλάσια τιμή από τις "απλές" του τετριμμένου dvd case με το μονοσέλιδο manual, είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα να αγοράζω αυθεντικά παιχνίδια τα τελευταία 7 χρόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...