teo64x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοαχαχαχαχαχα Ντάξει έλιωσα.... Για πείτε ρε σεις το έχω απορία, δεν ανάβω τους θερμοσυσσωρευτές και καλά για οικονομία και έχω μια σόμπα αλογόνου που καίει 800W Πάρε ένα δεύτερο υπολογιστή και βάλε τον να κάνει οτιδήποτε και άραξε τα πόδια σου στο τροφοδοτικό του. 300 βατ λιγότερα και κάνει και πιο πολλές δουλειές.
gang Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Γιώργο είμαστε λίγο μεγαλύτεροι από εσένα και μπορούμε να φανταστούμε εύκολα ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που δεν λέγετε... μην ξεχνάς ότι τα έχουμε περάσει όλοι εμείς. Pappous Soulis ansered for me
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Και όποτε γουστάρω ελέγχω και το auto merge.
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Και όποτε γουστάρω ελέγχω και το auto merge. Απολύθηκες εσύ ρε; :Ρ
zoya Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αυτό πρέπει να απαντηθεί οπωσδήποτε έστω και με καθυστέρηση. Απλός άνθρωπος, σε καμία περίπτωση ήρωας τύπου superman και μαλακίες. Αξύριστος οπωσδήποτε, αλκοολικός ή χρήστης ναρκωτικών ή και τα δύο για να υπάρχει και μια δικαιολογία του frenzy mode, μελαγχολικός προς καταθλιπτικός χωρίς να πολυδίνει ένα σκατό (give a shit) για τη ζωή του, με deathwish κοινώς. Ρούχα... μποτάκι και καμιά καπαρντίνα ή παλτό. Μακελάρης παιδόφιλων. Αυτό. got it
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εν τω μεταξύ, γιατί να πρέπει να κάνεις ντε και καλά αρχαία, ελένη, κείμενα, γλώσσα;Εγώ θα πάρω τεχνολογική κατεύθυνση, τι στο διάολο με ενδιαφέρουν αυτά; Γιατί πρέπει και καλά ο μαθητής να αποκτά σφαιρική γνώση, εξειδικευμένη αποκτά στο πανεπιστήμιο. Τι νόημα θα έχει δηλαδή να είσαι πολύ καλός στις θετικές επιστήμες αν δε μπορείς να εκφραστείς στοιχειωδώς ή να σχηματίζεις δική σου άποψη για κάποια θέματα; Βέβαια δε σημαίνει πως όποιος κάνει έκθεση πχ έχει πάντα δική του άποψη, οι απόψεις του μπορεί να βασίζονται σε φυλλάδια φροντιστηρίων. Αν ασχοληθείς μόνος σου θα τη βρεις την άκρη όμως. Και τέλος πάντων διάβασε ό,τι θες εσύ, αρκεί να το κάνεις από μόνος σου και όχι επειδή αναγκάζεσαι. Στα υπόλοιπα απλά μην κάνεις φασαρία στην τάξη, μη βάζεις φωτιές. Και μακρυά απ' τους πούστηδες! Και οι θεωρητικοί πάντως αναγκάζονται να κάνουν μαθηματικά, φυσική, χημεία αν αυτό σε παρηγορεί.
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 got it Δεν είναι άσχημο, ξέχασα να αναφέρω όμως ότι θα κουβαλά και ρόπαλο του baseball. Με γυμνά χέρια δε λέει.
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Γιατί πρέπει και καλά ο μαθητής να αποκτά σφαιρική γνώση, εξειδικευμένη αποκτά στο πανεπιστήμιο. Τι νόημα θα έχει δηλαδή να είσαι πολύ καλός στις θετικές επιστήμες αν δε μπορείς να εκφραστείς στοιχειωδώς ή να σχηματίζεις δική σου άποψη για κάποια θέματα; Βέβαια δε σημαίνει πως όποιος κάνει έκθεση πχ έχει πάντα δική του άποψη, οι απόψεις του μπορεί να βασίζονται σε φυλλάδια φροντιστηρίων. Αν ασχοληθείς μόνος σου θα τη βρεις την άκρη όμως. Και τέλος πάντων διάβασε ό,τι θες εσύ, αρκεί να το κάνεις από μόνος σου και όχι επειδή αναγκάζεσαι. Στα υπόλοιπα απλά μην κάνεις φασαρία στην τάξη, μη βάζεις φωτιές. Και μακρυά απ' τους πούστηδες! Και οι θεωρητικοί πάντως αναγκάζονται να κάνουν μαθηματικά, φυσική, χημεία αν αυτό σε παρηγορεί. Με κάλυψες Ντάξει, δε κάνω καθόλου φασαρία στο τμήμα. Γενικά, δεν ενοχλώ καθηγητές. Κολλάω βασικά να μιλήσω μέσα, λόγω αυτού που νομίζει ο από κάτω Γιώργο είμαστε λίγο μεγαλύτεροι από εσένα και μπορούμε να φανταστούμε εύκολα ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που δεν λέγετε... μην ξεχνάς ότι τα έχουμε περάσει όλοι εμείς. Pappous Soulis ansered for me Ελπίζω να αναφέρεις αυτό που νομίζω ότι αναφέρεις. Αρχίζω και γίνομαι ακατανόητος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ---------- Καλό βράδυ.
slipknot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Με κάλυψες Ντάξει, δε κάνω καθόλου φασαρία στο τμήμα. Γενικά, δεν ενοχλώ καθηγητές. Κολλάω βασικά να μιλήσω μέσα, λόγω αυτού που νομίζει ο από κάτω Επίσης σημαντικός παράγοντας ώστε να γίνει ευχάριστο το μάθημα είναι και ο καθηγητής. Αν κάνει ωραίο μάθημα, υπάρχει μεταδοτικότητα και δεν έχει παράλογες απαιτήσεις θα διαβάσεις δεν πα να πας θεωρητική και να μη σε ενδιαφέρει καθόλου από άποψη βαθμών. Αλλιώς τον κλάνεις.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ελπίζω να αναφέρεις αυτό που νομίζω ότι αναφέρεις. Αρχίζω και γίνομαι ακατανόητος. Σου'χει θολώσει το μυαλό.
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Σου'χει θολώσει το μυαλό. Γι'αυτό πάω για ύπνο. Υπόσχομαι αύριο να έχω στρώσει/ξεθολώσει
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Και ας πει οτι θελει για τις γαμπες μου. ...και ποιός είμαι εγώ που θα μιλήσω για τις γάμπες σου Ο σάτυρος! σάτιρος ...φιξντ γαμώ το κέρατο γαμώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.