Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και μετά στις 20 του μήνα έχεις μείνει από λεφτά!:P

σφηνάκια τα κάνεις παλιόπαιδο...

αχαχαχαχα

Ευτυχώς η μάνα μου με έφτιαξε χωρίς να της πώ τίποτα μου έβαλε 120€ μέχρι το τέλος του μήνα.... :-D:-D:-D

Αύριο έχει ταβέρνα και πολλά κιλά κρασί, και Σάββατο με περιμένει ένα μπουκαλάκι HAIG!!!!!

Δημοσ.
1.Ναι, το ξέρουμε. Μας έδειξες και φώτο σου...:X

2.Γιατί βρε, τι έγινε;

1. Ελπίζω να μη το εννοείς :P

2. Χθες διάβαζα για αρχαία, και δεν έκανα ελένη επειδή διάβαζα 4 ώρες σερί + άλλη μία εξέτασης από τη καθηγήτρια που κάνω ιδιαίτερα.

Πάω σήμερα σχολείο, και με ρωτάει άσκηση. Κλασικά με ρωτάει πάντα(δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό) και αυτή ήταν η τρίτη φορά που δεν έκανα για ελένη. Την ώρα που με ρωτούσε να της πω, έκανα τον ηλίθιο και μου κάνει "γιατί κάνεις έτσι;" και της λέω "για τα κλασικά που περιμένω να ακούσω" και τότε μου λέει με γέλια "όχι όχι, δε θα ακούσεις, θα δεις"

crying-smiley-sad-male-cry-tears-smiley-emoticon-000352-large.gif

Το χαζό είναι ότι την ελένη, αυτή τη φορά δεν το έκανα επίτηδες.

Τη Δευτέρα έλειπα, και λέω κατά τις 11 το βράδυ(τη Δευτέρα) να μου δώσει την άσκηση από msn ένας φίλος μου(να μου πει απλά τη σελίδα). Μου λέει ότι την τσάντα την έχει στο σαλόνι. Τι να του έλεγα; Ε, ήρθε η Τρίτη, διάβασα μόνο αρχαία και κανένα άλλο μάθημα, και τσουπ, τώρα είμαι χάλια.

Και το άλλο που με έκανε εντελώς χάλια, ήταν το ότι στα αρχαία είχε μία άσκηση που έλεγε να δώσουμε το δεύτερο ενικό στον παρατατικό ένα ρήμα και μετά σε όλες τις εγλίσεις του. Ε, εγώ εκείνη την ώρα τη φώναξα να τη ρωτήσω αν θέλει και τις άλλες εγκλίσεις σε β' εν. και μου λέει "Όχι τώρα, γράφε".

Ξέρετε πιο είναι το αστείο; Χάνω όλη την άσκηση επειδή δεν έκλεινα στο πρόσωπο που ήθελε τις εγκλίσεις.

Και το τρίτο και το αποκορύφωμα για σήμερα, κάτι που δε θέλω να πω. Όχι λόγω ντροπής, καμία σχέση. Περισσότερα στο Msn, όποιοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...

Γαμημένο σχολείο. : -(

Το εννοώ. Πρώτη φορά είμαι έτσι, τόσο χάλια.

Αλλά και όποτε είμαι χάλια, είναι λόγω αυτού.

Να αναφέρω ότι Ελένη+Αρχαία κάνω με την ίδια καθηγήτρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...