minarokeftes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μπορώ να βγάλω τα άντερά μου όταν μυρίσω ξύδι!!! Το συχαίνομαι όσο δεν πάει!!!! +1 στον eSATA (και με τεκίλα θα έλεγα εγώ)
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Dear Mr Pappous Soulis Thank you for contacting Amazon.co.uk regarding your order # ... We can confirm that your order was sent via Deutsche Post using an untrackable shipping method to the following address: [...] I am sorry that we cannot track your order. The estimated delivery date given for this order was 24 November. We appreciate the time you have taken to bring this to our attention. Unfortunately there can sometimes be unforeseen delays and in this case we would ask that you kindly wait until 2 December. This is the maximum time we would ask you to wait, and your parcel may be delivered before this date. We take full responsibility should your order not arrive. Please contact us again on the above date by using the link below and we will assist you further. Τέλεια. Now i just have to sit and wait...
eSATA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μπορώ να βγάλω τα άντερά μου όταν μυρίσω ξύδι!!! Το συχαίνομαι όσο δεν πάει!!!! +1 στον eSATA (και με τεκίλα θα έλεγα εγώ) και το συκώτι να κλαίει
andreapaog328 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εμένα μ'αρεσε το "Dear Mr Pappous Soulis"
minarokeftes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ξέχασα να πω το Σάββατο που βγήκα ήπιαμε κάτι σφηνάκια Ντραμπιούι-Κουαντρό! Εντωμεταξύ αυτό το πίνεις και το κρατάς στο στόμα για λίγη ώρα!!! Ε μετά απο 5 τέτοια μπορούσα να βγάλω οποιοδήποτε δόντι χωρίς να νιώσω τίποτα, είχε μουδιάσει όλο το σύστημα. Κάτι σα Listerine αλλα με αλκοόλ.....
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τέλεια. Now i just have to sit and wait... Εντάξει, θα σου 'ρθει τις γιορτές και η φάση θα θυμίζει Άϊ Βασίλη, καθόλου άσχημα. 19/10 έκανα εγώ παραγγελία, 6/11 μου την ξανάστειλαν επειδή όσο την είδες εσύ άλλο τόσο την είδα εγώ, προς το παρών τίποτα. Great success!
Achilles Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ξέχασα να πω το Σάββατο που βγήκα ήπιαμε κάτι σφηνάκια Ντραμπιούι-Κουαντρό! Εντωμεταξύ αυτό το πίνεις και το κρατάς στο στόμα για λίγη ώρα!!! Ε μετά απο 5 τέτοια μπορούσα να βγάλω οποιοδήποτε δόντι χωρίς να νιώσω τίποτα, είχε μουδιάσει όλο το σύστημα. Κάτι σα Listerine αλλα με αλκοόλ..... Να προσέχεις τι κρατάς στο στόμα σου...
minarokeftes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να προσέχεις τι κρατάς στο στόμα σου... Με έχεις παρεξηγήσει δέν έχω MAC....
Achilles Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί να το κρύβεις... Σαν μερικούς μερικούς εδώ μέσα...
eSATA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ξέχασα να πω το Σάββατο που βγήκα ήπιαμε κάτι σφηνάκια Ντραμπιούι-Κουαντρό! και μετά στις 20 του μήνα έχεις μείνει από λεφτά! σφηνάκια τα κάνεις παλιόπαιδο...
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εμένα μ'αρεσε το "Dear Mr Pappous Soulis" Εγώ το άλλαξα για ευνόητους λόγους. Εντάξει, θα σου 'ρθει τις γιορτές και η φάση θα θυμίζει Άϊ Βασίλη, καθόλου άσχημα. 19/10 έκανα εγώ παραγγελία, 6/11 μου την ξανάστειλαν επειδή όσο την είδες εσύ άλλο τόσο την είδα εγώ, προς το παρών τίποτα. Great success! Μπας κι είναι γενικό το φαινόμενο? Πριν κανά εξάμηνο που'χα παραγγείλει πάλι μου'χαν έρθει σε 4 μέρες, ούτε το Πλαίσιο δε θα μου τα'φερνε τόσο γρήγορα. Weird shit..
eSATA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τι συμβολίζει το Δέλτα στην γνωστή Ομάδα Δέλτα των μπάτσων ξέρει κανείς;
andreapaog328 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εγώ το άλλαξα για ευνόητους λόγους. ήταν καλό όμως...
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τι συμβολίζει το Δέλτα στην γνωστή Ομάδα Δέλτα των μπάτσων ξέρει κανείς; Νομίζω είναι αναφορά σε αυτό.
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μπας κι είναι γενικό το φαινόμενο?Πριν κανά εξάμηνο που'χα παραγγείλει πάλι μου'χαν έρθει σε 4 μέρες, ούτε το Πλαίσιο δε θα μου τα'φερνε τόσο γρήγορα. Weird shit.. Τι να σου πω, παίζει. 1+ μήνας για να έρθουν τρία απλά πακετάκια από Αγγλία όμως; Πολύ περίεργο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:58 ---------- Νομίζω είναι αναφορά σε αυτό. In the system of Greek numerals it has a value of 4. Τι, 2 ρόδες το μηχανάκι + 2 αστυνομικοί πάνω = 4 και καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.