eSATA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Θάψημο FTW ρε!!!!! κι εγώ αυτό λέω αλλά πολλά τα έξοδα..
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Κάψιμο ώστε να μη δώσω χαρά στα κώλο πρώτιστα Καλησπέρα και πάλι. Ήταν ένα ωραίο μάθημα με την ωραίο και όμορφη αγγλίδα καθηγήτρια μου
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να με κόψουν κομματάκια και να με φορτώσουν στον πλησιέστερο κάδο.
minarokeftes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 κι εγώ αυτό λέω αλλά πολλά τα έξοδα.. Τί λε ρε για να καείς θες του κόσμου τα λεφτά.... Εγώ βασικά σκέφτομαι μόνο τα σκουλίκια που πεινάνε τα καημένα.... Γιατί ρωτάς ρε? σκέφτεσαι να ανοίξεις επιχειρηση?
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τί λε ρε για να καείς θες του κόσμου τα λεφτά.... Σατανιστές FTW. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ---------- Θέλω να πάω για το χοντρό και βαριέμαι. Ενθαρρύνετε με.
eSATA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τί λε ρε για να καείς θες του κόσμου τα λεφτά....Εγώ βασικά σκέφτομαι μόνο τα σκουλίκια που πεινάνε τα καημένα....Γιατί ρωτάς ρε? σκέφτεσαι να ανοίξεις επιχειρηση? Θες να γίνεις συνέταιρος; Σατανιστές FTW. ε;
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν η αρκετά μεγάλη κατανάλωση ξυδιού δημιουργεί κάποιου είδους πρόβλημα? Στο στομάχι ξέρω γω? Δεν εννοώ ξίδια ε. Ξύδι κανανονικό.
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ε; Δωρεάν κάψιμο και αν θελήσεις σε τρώνε κιόλας έτσι ώστε να μην γίνεις μεζές για τα πρώτιστα Αυτές είναι επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις με μέλλον και ουσία.
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 κι εγώ αυτό λέω αλλά πολλά τα έξοδα.. Κ εσύ νομίζεις ότι θα τα γραφεία τελετών θα έχουν άλλες τιμές στην μια κ άλλες στην άλλη περίπτωση έτσι..;
Achilles Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 σήμερα πήγα πρώτη φορά στον καινούριο/ανακαινισμένο/νέα ιδιοκτησία φούρνο της "γειτονιάς" και διαπίστωσα ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί μέσα αν δεν έχω τουλάχιστον 50 euro μαζί μου... αυτό είναι πραγματικό trap όχι το σαπούνι... (μόλις γύρισα σπίτι έμαθα ότι στα εγκαίνια του ότι πήγαινες να αγοράσεις το έπαιρνες τσάμπα, μια γειτόνισσα πήρε τσαμπέ μια ντουζίνα διαφορετικά είδη δεν ξέρω και πόσα πόσα το καθένα...WTF, που ήμουν εγώ?!) Σε πιστεύω και σε καταλαβαίνω... Υπήρχε ένα διάστημα που δούλευα κοντά σε ένα απίστευτο φούρνο και...πρώτα κατέθετα πρωί πρωί το μεροκάματο και μετά πήγαινα και το έβγαζα. :cry:
eSATA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Κ εσύ νομίζεις ότι θα τα γραφεία τελετών θα έχουν άλλες τιμές στην μια κ άλλες στην άλλη περίπτωση έτσι..; ναι Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ναι Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Χλωμό εως πεθαμένο...από χλωμό εως σταχτή :Ρ
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πάλι μπέρδεψα τα Quotes. Όπως θα έλεγε ο από πάνω---> Α στα διάλια.
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν η αρκετά μεγάλη κατανάλωση ξυδιού δημιουργεί κάποιου είδους πρόβλημα?Στο στομάχι ξέρω γω? Δεν εννοώ ξίδια ε. Ξύδι κανανονικό. Τιποτοτότατα δενενε προποκειτάται νανα παπαθείς.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τιποτοτότατα δενενε προποκειτάται νανα παπαθείς.Eσύ τι έφαγες;Μόνο ξύδι μη μου πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.