antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πώς λέγεται ο contractor στα ελληνικά; εργολάβος, "ανάδοχος" (σύμβασης) ?
alexis333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω ότι πωλείται μόνο για μετατροπή από αγγλικά σε άλλη γλώσσα.Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι για τα XP. Are you sure ?? Κανας αλλος που να ξερει πως να τα γυρισω σε αγγλικα και αν γινεται ??
parsifal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 γιατί όμως ο εγκέφαλος δεν μπορεί να γεμίσει...όπως ένας σκληρός δίσκος ξέρω γω,να μην αντέχει άλλα? (μλκ πχ αλλά τεσπα) δεν έχω φουντάρει τίποτα ε Ίσως και να υπάρχει θεωρητικό άνω όριο χωρητικότητας. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη πλήρως τις λεπτομέρειες που αφορούν τη λειτουργία της μνήμης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αν θυμάμαι καλά η δημοφιλέστερη σχετική θεωρία προτείνει πως η μνήμη σχετίζεται με την ανάπτυξη νέων συνδέσεων μεταξύ νευρώνων και/ή μεταβολή της ισχύος αυτών των συνδέσεων. [Ακολουθεί δική μου παπαρολογία, δεν έχω ιδέα αν μπορεί να μοντελοποιηθεί έτσι η μνήμη. Είπαμε, παπαρολογία:] Σύμφωνα με τα παραπάνω, αν θεωρήσεις το σύνολο των νευρώνων που σχετίζονται με τη μακροπρόθεσμη (long-term) μνήμη και τις συνδέσεις αυτών ως έναν κλασσικό γράφο, σκέψου πόσες διαφορετικές πιθανές καταστάσεις μπορεί αυτός να έχει, βάσει του τεράστιου αριθμού κόμβων αλλά και του γεγονότος ότι οι ακμές μπορεί να χαρακτηρίζονται από ποικίλα βάρη!
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Και πάλι, η αρχιτεκτονική μπορεί να είναι μετρήσιμη, αλλά οι απαιτήσεις μιας "γνώσης" ή "ανάμνησης" δεν είναι γνωστές. Χονδρικά, δεν ξέρεις "πόσο χώρο πιάνουν".
teo64x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εργολάβος, "ανάδοχος" (σύμβασης) ? Ο Νυαρλαθοτέπ να σ' έχει καλά.
tasoskont Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 να ρωτησω μια μαλακια τωρα που μου ηρθε πριν παω για δουλεια???λοιπον ξερει κανεις γιατι φοραμε το ρολοι στο αριστερο και οχι στο δεξι χερι?????????
Garnele Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για να μη σε ενοχλεί στο γράψιμο. Με δεδομένο ότι είσαι δεξιόχειρας.
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ωραία. Και γιατί οδηγάμε αριστερά; Και γιατί οι Άγγλοι είναι ανώμαλοι;
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για να μπορούν οι άλλοι να καμαρώνουν το ρολόι σου (στο χέρι που κρέμεται απ το παράθυρο). Επειδή δε φοράνε ρολόγια; Δεξιά δεν οδηγάμε ρε;
little loulou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 για να μπορεις να μπιφτεκωνεις ανετα το γκομενακι που μολις τσιμπησες,αν εισαι δεξιοχειρας. 2lucifer:αν εχεις την ευγενη καλοσυνη επειδη βαριεμαι να ψαχνω,μπορεις να ποσταρεις μια φωτο που ειχες ανεβασει με κατι σπιτακια by night?ευχαριστω
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τυπογραφικό λάθος. Γιατί οδηγάμε δεξιά; Γιατι οι Άγγλοι είναι ανώμαλοι; Γιατί μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά; Γιατί ο δεξιά έχει προτεραιότητα; Γιατί να μας πάνε όλα δεξιά; Γιατί ο λαός δεν ξεχνά;
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 [...] 2lucifer:αν εχεις την ευγενη καλοσυνη επειδη βαριεμαι να ψαχνω,μπορεις να ποσταρεις μια φωτο που ειχες ανεβασει με κατι σπιτακια by night?ευχαριστω Παρακαλώ. @liopyr: Γιατί έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.