Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 μπλασφεμυ κτλκτλμαντνες κλπκλπ ...να μην ξαναποστάρω τα λινκ που καταδεικνύουν τη σχέση σου με τις πατάτες Αστοιχείωτε. Όστις έχει την γνώσιν ας λογαριάσει: η πατάτα δεν καταδέχεται να αντιδρά με κατώτερα υλικά.
gtroza Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα λεμόνι, ένα σιδερένιο αντικείμενο (πχ καρφάκι) και ένα χάλκινο (πχ κάποιο eurocent). επιβεβαιώνω για λεμόνι και νερό σκέτο κάνει, ανάβει λεντάκι ! .
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αστοιχείωτε. Όστις έχει την γνώσιν ας λογαριάσει: η πατάτα δεν καταδέχεται να αντιδρά με κατώτερα υλικά. Πω πω δάκρυσα... Το κάνω το πείραμα με κρεμμύδι :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ---------- επιβεβαιώνω για λεμόνικαι νερό σκέτο κάνει, ανάβει λεντάκι ! . Εμ μιας και είμαι στην ανάγκη ξέρεις μήπως με πόσα λίτρα νερό/κιλά πατάτες μπορώ να κάνω ένα τροφοδοτικό ίσα με 450 βατ; :Ρ
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εννοείται. Κάτι παρόμοιο έπαθε η Kelly Bundy στο S08E23: Μάθαινε καινούργια πράγματα, αλλά αναγκαστικά ξεχνούσε κάποιο παλιότερο. [...] Όπως πχ το κουδούνι της εξώπορτας; Το πρώτο που μου ρθε στο μυαλό κι εμένα.
gtroza Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εμ μιας και είμαι στην ανάγκη ξέρεις μήπως με πόσα λίτρα νερό/κιλά πατάτες μπορώ να κάνω ένα τροφοδοτικό ίσα με 450 βατ; :Ρ βάλτο στη θάλασσα ! καλή όρεξη .
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ...ας μην ήμουν εγώ να του δώσω ευκαιρία να το σώσει...
aledjo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 επιβεβαιώνω για λεμόνικαι νερό σκέτο κάνει, ανάβει λεντάκι ! . δηλαδη τι μπορεις να κανεις για να αναψει λεντακι? πολυ παλια ειχα κανει ενα παρομοιο πειραμα αλλα δεν εβγαζε πολυ ρευμα. πολυυυυ λιγο ουτε για λεντ
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι fake. Υπολογίζω ότι θα χρειάζονταν πάνω από 300 mA για να δημιουργηθεί ικανός σπινθήρας για την ανάφλεξη της κυτταρίνης. Δεδομένου ότι η επιφάνεια των ηλεκτροδίων που έρχονται σε επαφή με τον οποιονδήποτε ηλεκτρολύτη υπάρχει μέσα στην πατάτα είναι αρκετά μικρή, δεν μπορεί να αναπτυχθεί το απαραίτητο φορτίο. Αυτά.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Στα σοβαρά, υπάρχει σχετική διαταραχή της μνήμης στην οποία συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Όχι όμως γιατί «φούλαρε» ο εγκέφαλος, αλλά γιατί έχουν παραβλαφθεί λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την αποθήκευση και την οργάνωση πληροφοριών στον εγκέφαλο... γιατί όμως ο εγκέφαλος δεν μπορεί να γεμίσει...όπως ένας σκληρός δίσκος ξέρω γω,να μην αντέχει άλλα? (μλκ πχ αλλά τεσπα) δεν έχω φουντάρει τίποτα ε
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 τελικά έχουμε άλλο επίπεδο σαν φόρουμ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=345821
alexis333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Mια ερωτηση παρακαλω ( και γρηγορα γιατι βιαζομαι και δε προλαβαινω να ψαξω... )... Σε netbook θελω να αλλαξω τη γλωσσα των windows xp απο ελληνικα σε αγγλικα. Απο που μπορω να κατεβασω το language pack για τα αγγλικα ???
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω ότι πωλείται μόνο για μετατροπή από αγγλικά σε άλλη γλώσσα. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι για τα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.