Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μπλασφεμυ κτλκτλ

μαντνες κλπκλπ

...να μην ξαναποστάρω τα λινκ που καταδεικνύουν τη σχέση σου με τις πατάτες

Αστοιχείωτε. Όστις έχει την γνώσιν ας λογαριάσει: η πατάτα δεν καταδέχεται να αντιδρά με κατώτερα υλικά.

Δημοσ.
Μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα λεμόνι, ένα σιδερένιο αντικείμενο (πχ καρφάκι) και ένα χάλκινο (πχ κάποιο eurocent).

επιβεβαιώνω για λεμόνι

και νερό σκέτο κάνει, ανάβει λεντάκι !

.

Δημοσ.
Αστοιχείωτε. Όστις έχει την γνώσιν ας λογαριάσει: η πατάτα δεν καταδέχεται να αντιδρά με κατώτερα υλικά.

Πω πω δάκρυσα...

Το κάνω το πείραμα με κρεμμύδι :Ρ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ----------

επιβεβαιώνω για λεμόνι

.

Εμ μιας και είμαι στην ανάγκη ξέρεις μήπως με πόσα λίτρα νερό/κιλά πατάτες μπορώ να κάνω ένα τροφοδοτικό ίσα με 450 βατ; :Ρ

Δημοσ.
Εννοείται. Κάτι παρόμοιο έπαθε η Kelly Bundy στο S08E23: Μάθαινε καινούργια πράγματα, αλλά αναγκαστικά ξεχνούσε κάποιο παλιότερο.

:P

[...]

Όπως πχ το κουδούνι της εξώπορτας; :P

Το πρώτο που μου ρθε στο μυαλό κι εμένα.

Δημοσ.
Εμ μιας και είμαι στην ανάγκη ξέρεις μήπως με πόσα λίτρα νερό/κιλά πατάτες μπορώ να κάνω ένα τροφοδοτικό ίσα με 450 βατ; :Ρ

βάλτο στη θάλασσα ! :mrgreen:

καλή όρεξη

.

Δημοσ.
επιβεβαιώνω για λεμόνι

.

δηλαδη τι μπορεις να κανεις για να αναψει λεντακι?

πολυ παλια ειχα κανει ενα παρομοιο πειραμα αλλα δεν εβγαζε πολυ ρευμα.

πολυυυυ λιγο ουτε για λεντ

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι fake. Υπολογίζω ότι θα χρειάζονταν πάνω από 300 mA για να δημιουργηθεί ικανός σπινθήρας για την ανάφλεξη της κυτταρίνης. Δεδομένου ότι η επιφάνεια των ηλεκτροδίων που έρχονται σε επαφή με τον οποιονδήποτε ηλεκτρολύτη υπάρχει μέσα στην πατάτα είναι αρκετά μικρή, δεν μπορεί να αναπτυχθεί το απαραίτητο φορτίο.

Αυτά.

Δημοσ.
Στα σοβαρά, υπάρχει σχετική διαταραχή της μνήμης στην οποία συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Όχι όμως γιατί «φούλαρε» ο εγκέφαλος, αλλά γιατί έχουν παραβλαφθεί λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την αποθήκευση και την οργάνωση πληροφοριών στον εγκέφαλο...

γιατί όμως ο εγκέφαλος δεν μπορεί να γεμίσει...όπως ένας σκληρός δίσκος ξέρω γω,να μην αντέχει άλλα? (μλκ πχ αλλά τεσπα)

δεν έχω φουντάρει τίποτα ε:P

Δημοσ.

Mια ερωτηση παρακαλω ( και γρηγορα γιατι βιαζομαι και δε προλαβαινω να ψαξω... )... :P

Σε netbook θελω να αλλαξω τη γλωσσα των windows xp απο ελληνικα σε αγγλικα.

Απο που μπορω να κατεβασω το language pack για τα αγγλικα ???:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...