Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
XAXAXXAXAXAXAX τον μλκ τον Αλέκο! :-D

αυτό πήγαινε στο ποστ της προηγούμενης σελίδας ή απλά να τραβήξω φαλτσέτα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτό πήγαινε στο ποστ της προηγούμενης σελίδας ή απλά να τραβήξω φαλτσέτα;

what_smile.gif

XAXAXXAXAXAXAX ΡΕ τον μλκ τον Αλέκο! :-D

...fixed.....;

Δημοσ.
...το περί LA ήταν εν μέρει ειρωνικό :P

Kατά τ' άλλα, έχεις ναι μεν ένα δίκιο, γιατί είναι πιο σοφτ το "νίγκα", αλλά είναι η πρόθεση και χρήση που μετράει πάνω απ' όλα - δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός. Είναι επίσης πάνω απ' όλα θέμα προφοράς.

Μια χαρά λες (λένε δλδ:P) τον άλλον νίγκερ, και το εννοούν "με χαριτωμενιά".

Η δε "επίσημη" προφορά της λέξης, EINAI, όντως, νίγκερ, και δεν έχει καθόλου φιλική διάθεση (=αράπη, αράπακλα, σκυλόμαυρε κτλ)

Νομίζω το "νίγκα" προέκυψε/εξαπλώθηκε με την επικράτηση της χιπ-χοπ κουλτούρας (που επίσης νομίζω ότι γιγαντώθηκε σε Ελέια, Χολυγούντια, και συναφή)

22.gif

Λοιπόν, μίλησα με το γατί και μου πε πως το λένε Καζαμπούμπου.

Δημοσ.

...και μετά λέμε και 'μεις ότι έχουμε προβλήματα :P

Δημοσ.

καλημέρα...γίνεται το ανθρώπινο μυαλό να "φουλάρει" κάποτε? δλδ να σου λένε κάτι καινούριο και να μην μπορείς να το θυμηθείς, να μην μπορείς να μάθεις καινούρια πράγματα...αλλά να θυμάσαι ότι έχεις μάθει μέχρι τότε? :rolleyes:

Δημοσ.
καλημέρα...γίνεται το ανθρώπινο μυαλό να "φουλάρει" κάποτε? δλδ να σου λένε κάτι καινούριο και να μην μπορείς να το θυμηθείς, να μην μπορείς να μάθεις καινούρια πράγματα...αλλά να θυμάσαι ότι έχεις μάθει μέχρι τότε? :rolleyes:

Από μια ηλικία και μετά ναι

Δημοσ.

που με ξέρεις και με περιγράφεις τόσο τέλεια;

• Super Moderators
Δημοσ.

washcloud biatch, για γλυκά το εννοούσα...

καζαμπούμπου φωνάζω τον κολλητό μου... :o

Δημοσ.

Η οδοντόπαστα και το αλάτι δημιουργούν έναν ηλεκτρολύτη που αντιδρά με την ηλεκτραρνητικότητα των καλωδίων. Αναγκαστικά τα καλώδια πρέπει να είναι 2 διαφορετικών υλικών, πχ το ένα να είναι χάλκινο και το άλλο από ψευδάργυρο. Περιμένεις 5 λεπτά για να χτιστεί το ηλεκτρικό φορτίο και μετά απλώς ενώνεις τα άκρα των καλωδίων που είναι ηλεκτραγώγιμα και ολοκληρώνεται το κύκλωμα.

Η πατάτα είναι εκεί επειδή απλώς είναι ένα ουδέτερο δοχείο.

Μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα λεμόνι, ένα σιδερένιο αντικείμενο (πχ καρφάκι) και ένα χάλκινο (πχ κάποιο eurocent).

Δημοσ.

Εννοείται. Κάτι παρόμοιο έπαθε η Kelly Bundy στο S08E23: Μάθαινε καινούργια πράγματα, αλλά αναγκαστικά ξεχνούσε κάποιο παλιότερο.

:P

Στα σοβαρά, υπάρχει σχετική διαταραχή της μνήμης στην οποία συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Όχι όμως γιατί «φούλαρε» ο εγκέφαλος, αλλά γιατί έχουν παραβλαφθεί λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την αποθήκευση και την οργάνωση πληροφοριών στον εγκέφαλο...

Δημοσ.

Η πατάτα είναι εκεί επειδή απλώς είναι ένα ουδέτερο δοχείο.

μπλασφεμυ κτλκτλ

μαντνες κλπκλπ

...να μην ξαναποστάρω τα λινκ που καταδεικνύουν τη σχέση σου με τις πατάτες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...