Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
imageaxd.jpg

για οτιδηποτε ακολουθησει των χειραψιων ευθυνονται μονο και μονο οι ιδιοκτητες των χεριων που διετελεσαν τις χειραψιες.... :lol:

εγω δεν ξερω τιποτα.... :X

γεια σου antonl!!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σπιλώνεις την υπόληψη του συνφορουμίτη alexidis.

If your nickname is alexzzz press here. In any other case, proceed:

που να πάρεις μακ ρε μπινέ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:25 ----------

Αναδουλειές έτσι :Ρ

έως αΕργία (όχι ανεργία...)

Δημοσ.

θα ήθελα να διακόψω λίγο την ροή της συζήτησης για να σχολιάσω ότι ο μαλακοπίτουρας ο αφεντικός μου, μου κανονίζει πλέον δουλειές για την δεύτερη δουλειά μου... και τους φέρνει και στο γραφείο...

τι νομίζει ότι θα πετύχει;

Δημοσ.
εμπρος, δωστε τα χερια αγκαλιαστειτε και πειτε ο ενας στον αλλα..... Σ ΑΓΑΠΩ!

εμπρος! να σας βλεπω!! :lol::lol::lol:

αν και μετά απ' αυτό δεν μπει ο Κλάιν, δεν φταίνε τα μακ, κάτι άλλο τρέχει

Δημοσ.
Γειαα status :>

Μπα που να πάρεις μακ...! :Ρ

θα ήθελα να διακόψω λίγο την ροή της συζήτησης για να σχολιάσω ότι ο μαλακοπίτουρας ο αφεντικός μου, μου κανονίζει πλέον δουλειές για την δεύτερη δουλειά μου... και τους φέρνει και στο γραφείο...

τι νομίζει ότι θα πετύχει;

Περισσότερο χώρο στο γραφείο του..Χελλόου! :Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

σήμερα πήγα πρώτη φορά στον καινούριο/ανακαινισμένο/νέα ιδιοκτησία φούρνο της "γειτονιάς" και διαπίστωσα ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί μέσα αν δεν έχω τουλάχιστον 50 euro μαζί μου...

αυτό είναι πραγματικό trap όχι το σαπούνι...

(μόλις γύρισα σπίτι έμαθα ότι στα εγκαίνια του ότι πήγαινες να αγοράσεις το έπαιρνες τσάμπα, μια γειτόνισσα πήρε τσαμπέ μια ντουζίνα διαφορετικά είδη δεν ξέρω και πόσα πόσα το καθένα...WTF, που ήμουν εγώ?!)

Δημοσ.
Περισσότερο χώρο στο γραφείο του..Χελλόου! :Ρ

και γιατί δεν το λέει έτσι απλά... ας δώσει την μισή απόλυση και φεύγω αύριο κιόλας.

Δημοσ.
σήμερα πήγα πρώτη φορά στον καινούριο/ανακαινισμένο/νέα ιδιοκτησία φούρνο της "γειτονιάς" και διαπίστωσα ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί μέσα αν δεν έχω τουλάχιστον 50 euro μαζί μου...

(μόλις γύρισα σπίτι έμαθα ότι στα εγκαίνια του ότι πήγαινες να αγοράσεις το έπαιρνες τσάμπα, WTF?!)

Εμ εκεί πάνω που μένετε εσείς τι περίμενες; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

άσε άσε, παίζει να ξενέρωσα περισσότερο από ότι πέρσυ με το ξεstockάρισμα του Πλαίσιου...

Δημοσ.

εξηγήσου, γιατί από αυτό που διάβασα φαντάστηκα με το που μπαίνεις να πέφτουν τα ρολά και να πηδάνε πίσω απ' τους πάγκους, καμμιά 10αριά αράπηδες...

Δημοσ.

Τς τς τς... εκεί το μυαλό σου εσύ... ποια είναι η άλλη χαρά του ανθρώπου εκτός το σεξ και τα φιξντ του Ακίλις;

και απαντώ άμεσα... το φαΐ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...