Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

τα καλώδια που μπαίνουν μπροστά στην τηλεόραση (κόκκινο-κίτρινο) είναι τα ίδια? Δλδ: αν βάλω στην κίτρινη τρύπα το κόκκινο κάνω δουλειά?

p.s. έχω μόνο κόκκινο και θέλω να συνδέσω pc-τηλεόραση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κιτρινο μεταφερει οικονα αλλα αμα βαλεις το κοκκινο δεν θα εχεις προβλημα μιας και ειναι ιδια τα καλωδια απλως το κιτρινο ειναι το τυποποιημενο χρωμα για την οικονα.

Α και κατι ασχετο καντε ενα κλικ δεν θα σας βλαψειhttp://ampelokipi.myminicity.com/

Αμάν αυτό το Myminycity μου έχει σπάσει τα νεύρα όλοι μου δίνουν Link για τις πόλεις τους.πουφ!μπάι δε γουέι θέλω κι εγώ μετάφραση στην αντιγόνη.βοήθεια κανείς?ο πατάκης μ' εγκατέλειψε σήμερα...

Αμάν αυτό το Myminycity μου έχει σπάσει τα νεύρα όλοι μου δίνουν Link για τις πόλεις τους.πουφ!μπάι δε γουέι θέλω κι εγώ μετάφραση στην αντιγόνη.βοήθεια κανείς?ο πατάκης μ' εγκατέλειψε σήμερα...

Δες εδώ...http://www.ischool.gr/showthread.php?t=90 πρέπει απλά να κάνεις εγγραφή.Την έχει λίγο χύμα αλλά θα τα βρεις.Καλή ανάγνωση !!

Lucifer,

καλώς ήρθες. Λυπάμαι που τον δάγκωσες. Ελπίζω αυτή η μικρή τεχνική λεπτομέρεια να μη στάθηκε εμπόδιο στην απόλαυση του ταξιδιού σου.

Άδειασε τώρα και το inbox σου!

Να παίρνω και 'γω σειρά

ωπ, γουηλ ντου.

Σε σκεφτόμουν γεμάτος τύψεις για τις μπούρδες που σου έλεγα για τα ρούχα. Εγώ κατέληξα με 2 tshirt, ένα βαμβακερό μακρυμάνικο, μάλλινη ζακέτα, κασκόλ, βαρύ δερμάτινο και διπλά γάντια.

αδειάζω και περιμένω!

Δες εδώ...http://www.ischool.gr/showthread.php?t=90 πρέπει απλά να κάνεις εγγραφή.Την έχει λίγο χύμα αλλά θα τα βρεις.Καλή ανάγνωση !!

ομιτζι ομιτζι θενξ ε λοτ!!!!να σαι καλα

Είσαι πολύ κρυουλιάρης. Ίσως τελικά να σου ταιριάζει η κόλαση. Καταλαβαίνεις, λόγω ζέστης :).

Ντύθηκα, όπως ντυνόμουν στην Ελλάδα προσθέτοντας:

1. Σκούφο (να λείπουν τα λογοπαίγνια με τα ούφο :( )

2. Γάντια μάλλινα με κομμένα δάχτυλα

3. Διπλή κάλτσα, γιατί τα μποτάκια μου αποδείχτηκαν ανεπαρκή για το εκεί κρύο.

σήμερα πήρα να λύσω ασκήσεις φυσικής κατεύθυνσης απο ένα κεφάλαιο στο οποίο μόλις μπήκαμε....ασχολήθηκα 2 ώρες.έλυσα ασκήσεις ένα τέταρτο κ τα υπόλοιπα 105 λεπτά έκλαιγα που δεν μπορώ να βγάλω άκρη :o

θερμοδυναμικη...αλλα δυστυχώς τελείωσε το κεφάλαιο που είχε το καθαρά θερμοδυναμικό μέρος.Τώρα μπήκαμε στο ενεργειακό που εμπλέκει κ το γ***** το πεδίο μεσα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...