washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 όχι, δε θέλω να μου γράφεις σουαχίλι πάλι αύριο στον msn
aledjo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 κι'ομως ΝΑΙ! ειμαι και παλι ερωτευμενος! περασανε 2 χρονια δυσκολα αλλα ειμαι και παλι ζωντανος! ναι η ζωη συνεχιζεται.... 2 χρονια πριν... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1881475&postcount=4422
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 πριν από μισή ώρα μια γιατρός μου είπε ότι είμαι αγχώδης τύπος... χωρίς ούτε καν να με δει παρά έξω... μια απλή εξέταση στον θυρεοειδή έκανε... ήρεμα λέει από εδώ και πέρα... για να μην πάθω... μάγκες... με'χαν'τε Επίσης το ότι ο κλαϊν χάθηκε το καταλάβατε όλοι... γυρνάει μόνο στα game sections (και στα του mac αλλά κρυφά εκεί)... το ότι έχει μια κόντρα με συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε (απλά δείτε το λινκ) το οποίο επέστρεψε θα μας κάνει να το χάσουμε εντελώς... (την υπογραφή κοιτάμε όλοι...)
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα κορίτσια. Alexzzz μην μου αγχώνεσαι!
sugata Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 μέρα καλή... ερωτήση σπαστική: υπάρχει περίπτωση αποζημίωσης από μεταφορική, για δέμα το οποίο κατά τη μεταφορά το έκαναν κομμάτια; (σαν αποστολέας)
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ...fire, από άλλον περιμένει να το ακούσει διαβάσει αυτό sugata, διάβασε τί λέει πίσω από κάποιο δελτίο αποστολής της μεταφορικής (αν μιλάς για κούριερ δλδ. Αν μιλάς για μεταφορική φορτηγών από εκείνα που έχουν γύρω στις 15.000 ελληνικές σημαίες πάνω τους, χλωμό το κόβω, αλλά και πάλι όλο και κάποια ρήτρα θα έχουν στο καταστατικό τους, για ελάχιστες αποζημιώσεις κτλ). Παίζει γύρω στο 100άρι αν είναι φάκελος, και γύρω στο 200άρι αν είναι δέμα, MAX, αποζημίωση - και αποζημιώνεται με βάση "την αντικειμενική αξία του πράγματος" (αν δηλαδή είναι ένα βάζο που κάνει 200 €, 200 θα πάρεις. Αν κάνει 134€, τόσα θα πάρεις, αν κάνει 125,000 €, 200 θα πάρεις) Εκτός κι αν έχει προϋπάρξει πράξη ασφάλισης του δέματος (μέσω ασφαλιστικής που συνεργάζεται μαζί τους, που σημαίνει πλερώνεις ασφάλιστρα εκτός από μεταφορικά). Και φυσικά, ανάλογα τί ρόλο βαράει η μεταφορικά, και πόσο "εντάξει" (=πατάτες να μη δίνει δικαιώματα ούτε σε μισό πελάτη) είναι, μπορεί και απλά να αποζημιωθείς πλήρως (αν είναι κανένα "λογικό" ποσό). Άμα κόστιζε πχ καμμιά 500άρα, και σου κάνουν ιστορίες, πες τους διακριτικά "παιδιά να μην παίρνω την μαμά εταιρία να της πω το πρόβλημά μου, αντικαταστήστε το να τελείωνουμε", κι αν δεν χαμπαριάζουν, παρ' την και πες τους να τους τραβήξουν (στον σταθμό που έγινε η ζημιά) το αυτί.
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις έχει παιχτεί κάποιο όργιο με γιατρούς κ.τ.λ. Για στείλτε το link κάποιος.
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αυτό είναι παμπάλαιο. Μπορεί και ενός έτους.
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 χαμπάρ' κ'έχω... εγώ προτιμώ τις τσόντες της Private
sugata Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 washcloud, μιλάω βασικά για εγχώρια μεταφορά, τοπική (ηράκλειο - χανιά) ενός δέματος, από εταιρεία σε πελάτη (κατάστημα). Υπάρχει τιμολόγιο με την αξία του προϊόντος. Δε μιλάμε για μεγάλο ποσό (κάτω από 100 ευρώ), αλλά αν είναι στα 10 δέματα που στέλνω, επειδή δεν προσέχουν, να σπάνε τα 2... Γι' αυτό ρωτάω. Η μεταφορική δλδ, για να καταλάβεις, αναλαμβάνει μεταφορές εντός του νησιού, και ποιο συγκεκριμένα από ηράκλειο προς ρέθυμνο - χανιά. (και το αντίστροφο) Απ' όσα λες όμως, καταλαβαίνω ότι μπορώ να τα διεκδικήσω, έτσι;
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για στείλτε κι απο δω το λινκ αν είναι εύκολο γιατί είχα φάει μια μέρα να το βρω (χωρίς επιτυχία) όταν είχα δει το θέμα στις ειδήσεις. Tnx
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Aυτά που είπα ήταν κυρίως για κούριερ (= "ταχυμεταφορική μικροδεμάτων"). Τέλος πάντων, νομικός δεν είμαι, αλλά το "μπορώ να τα διεκδικήσω",,,νομίζω υφίσταται σε κάθε περίπτωση. Τα λες "μισά" βέβαια (δεν έχω καν καταλάβει ας πούμε αν ήδη έγινε ζημιά, μετά το τελευταίο σου ποστ) και κομμάτι μπερδεμένα ("από εταιρία σε πελάτη"; εννοείς το "τμήμα μεταφορών", μιας εταιρίας; ή εννοείς μεταφορική που έχει σύμβαση με μια εταιρία για να μεταφέρει για λογαριασμό της στους πελάτες της; Και 'συ...πού ακριβώς μπαίνεις στη μέση; Και στις 2 υποθέσεις πάντως δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν κωλοκοψίματα, και "δικαίωση" του παραλήπτη) - όχι ότι θα βοηθούσε αν έλεγες τα πάντα εξ' αρχής, απλά δε θα είχα κάτι να γράψω, αφού είναι τόσο συγκεκριμένο το ζήτημα, οπότε το μόνο που μπορώ εγώ να σκεφτώ να σου πω είναι να επικοινωνήσεις με τις εν λόγω εταιρίες (αποστολέα και μεταφορική) και να ζητήσεις να σου ξεκαθαρίσουν την πολιτική τους για την περίπτωση που λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.