alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως γουός επιμένω... και λέγε εσύ ότι θες...
giorgos147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγώ μεν ουν και μακαρίζω αυτούς του θανάτου.... Εγώ λοιπόν καλοτυχίζω αυτούς για το θάνατό τους..... Αχ. Κωλοαρχαία. Γιατί να πρέπει να σας διαβάζω; Γιατί ενώ δε σας γουστάρω;
jason_rethymno Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αχ τι ωραία που έχω τελειώσει το σχολείο...
giorgos147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αχ τι ωραία που έχω τελειώσει το σχολείο... Πόσο μα πόσο μα πόσο σε ζηλεύω. Εσύ και τα γατιά μου. Τι σπάσιμο να τα βλέπεις να κοιμούνται όλη μέρα. Αυτή είναι ζωή. Φαί, ύπνος, παιχνίδι, ανεμελιά.
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χα ! αποδίδω τα εύσημα κρατώντας μια πισινή λέγεται αυτό...
jason_rethymno Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πόσο μα πόσο μα πόσο σε ζηλεύω. Εσύ και τα γατιά μου. Τι σπάσιμο να τα βλέπεις να κοιμούνται όλη μέρα. Αυτή είναι ζωή. Φαί, ύπνος, παιχνίδι, ανεμελιά. χαχα όχι ρε δε κάθομαι.Εδώ και 1,5 μηνα δουλεύω σε ένα μαγαζι
eSATA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Που μπορώ να βρώ σε mp3 το κελάηδημα του γκιώνη;
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Που μπορώ να βρώ σε mp3 το κελάηδημα του γκιώνη; να τοποθετηθεί άμεσα στο hall of fame....
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ήρωες (κουκλάκια) της ταινίας Up. Κατά προτίμηση σε μαγαζί και όχι από το Internet.
eSATA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 να τοποθετηθεί άμεσα στο hall of fame.... Δε ξέρω τι είναι αυτό αλλά θέλω να ακούσω πως κάνει ένας γκιώνης
giorgos147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 χαχα όχι ρε δε κάθομαι.Εδώ και 1,5 μηνα δουλεύω σε ένα μαγαζι Κάθεσαι να διαβάζεις όμως ανούσια πράγματα; Και μη μου πείτε τώρα ότι το "Η κατοχή της εξουσίας δεν εγγυάται την ευτυχία" θα με βοηθήσει κάπου μελλοντικά.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δε ξέρω τι είναι αυτό αλλά θέλω να ακούσω πως κάνει ένας γκιώνης Ανατολίτης ξάδερφος. Κάθεσαι να διαβάζεις όμως ανούσια πράγματα; Και μη μου πείτε τώρα ότι το "Η κατοχή της εξουσίας δεν εγγυάται την ευτυχία" θα με βοηθήσει κάπου μελλοντικά. Όχι αλλά πιθανόν να κάνει μ@λ@κίες που δεν του αρέσουν. Ή να μην παίρνει τα λεφτά που του αρέσουν. Ή να συναναστρέφεται με άτομα που δεν του αρέσουν. 'Η ... Το ρητό αυτό τι είναι ωρέ; (Αρχαία Γ' Λυκείου λέει το google)
jason_rethymno Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Κάθεσαι να διαβάζεις όμως ανούσια πράγματα; Και μη μου πείτε τώρα ότι το "Η κατοχή της εξουσίας δεν εγγυάται την ευτυχία" θα με βοηθήσει κάπου μελλοντικά. Οχι δε διαβάζω αυτά που διαβάζεις εσύ πχ, διαβάζω μόνο καμμια αθλητική εφημερίδα κανα focus και τις ειδήσεις απο το Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.