alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ζήτωωωωω γεράματα has kicked in! γουαϊ ιζ δατ ;
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 γουαϊ ιζ δατ ; Θα παω οφθαλμίατρο σήμερα...κ αστιγματισμός μου έχει μεγαλώσει (μαζί με εμένα:Ρ).
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Θα παω οφθαλμίατρο σήμερα...κ αστιγματισμός μου έχει μεγαλώσει (μαζί με εμένα:Ρ). αν το ψιλιάστικες στο κατούρημα μπορεί να μην φταίνε μόνο τα μάτια
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αν το ψιλιάστικες στο κατούρημα μπορεί να μην φταίνε μόνο τα μάτια όχι χωρίς πλάκα το σάκχαρο μου το έλεγξα ένταξή είναι.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αν το ψιλιάστικες στο κατούρημα μπορεί να μην φταίνε μόνο τα μάτια Απάντηση πολλαπλής επιλογής.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χεμ, χεμ. Έκανα μια παραγγελία την περασμένη Τρίτη από Amazon και σε απαντητικό e-mail με ενημέρωσαν πως θα'ταν εδώ μέχρι και 24/11. Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην DHL να ρωτήσω σχετικά με το δέμα μου, και μου είπαν πως αυτή αναλαμβάνει να στείλει το πακέτο από Αγγλία στην Ελλάδα, και πως από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ. Επειδής δεν έχει έρθει ακόμα, και έχουμε ένα θεματάκι με τα ΕΛΤΑ (μπερδεύουν την οδό μας με μια άλλη, και μερικές φορές πάνε τα γράμματα εκεί), θέλω να πάω να τους ρωτήσω αν έχει έρθει και τα σχετικά. Άμα πάω με τον αριθμό αποστολής της DHL και τα στοιχεία μου θα μπορέσουν να μου πουν ή απλά θα χάσω τον χρόνο μου?
Φιλολογίνα Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, ερώτηξη. Πρέπει επειγόντως να πάρω τον πισινό μου και να πάω Αυστρία μέσα στην εβδομάδα. Ξέρετε κάποιο site με φθηνά εισιτήρια ή κάτι τέτοιο; Υ.Γ. Επειδή σε λίγο φεύγω για τη δουλειά και δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω το thread, όποιος ξέρει κάτι ας μου στείλει Pm και θα το δω το βραδάκι. Ευχαριστώ
freedubus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χεμ, χεμ. Έκανα μια παραγγελία την περασμένη Τρίτη από Amazon και σε απαντητικό e-mail με ενημέρωσαν πως θα'ταν εδώ μέχρι και 24/11. Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην DHL να ρωτήσω σχετικά με το δέμα μου, και μου είπαν πως αυτή αναλαμβάνει να στείλει το πακέτο από Αγγλία στην Ελλάδα, και πως από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ. Επειδής δεν έχει έρθει ακόμα, και έχουμε ένα θεματάκι με τα ΕΛΤΑ (μπερδεύουν την οδό μας με μια άλλη, και μερικές φορές πάνε τα γράμματα εκεί), θέλω να πάω να τους ρωτήσω αν έχει έρθει και τα σχετικά. Άμα πάω με τον αριθμό αποστολής της DHL και τα στοιχεία μου θα μπορέσουν να μου πουν ή απλά θα χάσω τον χρόνο μου? Για δοκίμασε να βάλεις εδώ τον αριθμό αποστολής.
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Κάθε φορά που μετά από φορμάτ σε κάποιο πισί πληκτρολογώ "firefox" στο address bar του IE, με πλημμυρίζει η ίδια γλυκιά ηδονή.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν τον δέχεται. Είναι ο κωδικός αποστολής της DHL, όχι των ΕΛΤΑ. :S
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Κάθε φορά που μετά από φορμάτ σε κάποιο πισί πληκτρολογώ "firefox" στο address bar του IE, με πλημμυρίζει η ίδια γλυκιά ηδονή. Να πας σε γιατρό.
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν τον δέχεται. Είναι ο κωδικός αποστολής της DHL, όχι των ΕΛΤΑ. :S http://www.dhl.com/publish/g0/en/eshipping/track.high.html
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 http://blog.koldcast.tv/2009/koldcast-news/the-evolution-of-the-superhero-movie/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.