Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γουαϊ ιζ δατ ;

Θα παω οφθαλμίατρο σήμερα...κ αστιγματισμός μου έχει μεγαλώσει (μαζί με εμένα:Ρ).

Δημοσ.
Θα παω οφθαλμίατρο σήμερα...κ αστιγματισμός μου έχει μεγαλώσει (μαζί με εμένα:Ρ).

αν το ψιλιάστικες στο κατούρημα μπορεί να μην φταίνε μόνο τα μάτια

Δημοσ.
αν το ψιλιάστικες στο κατούρημα μπορεί να μην φταίνε μόνο τα μάτια

όχι χωρίς πλάκα το σάκχαρο μου το έλεγξα ένταξή είναι.

Δημοσ.

Χεμ, χεμ.

Έκανα μια παραγγελία την περασμένη Τρίτη από Amazon και σε απαντητικό e-mail με ενημέρωσαν πως θα'ταν εδώ μέχρι και 24/11. Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην DHL να ρωτήσω σχετικά με το δέμα μου, και μου είπαν πως αυτή αναλαμβάνει να στείλει το πακέτο από Αγγλία στην Ελλάδα, και πως από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ. Επειδής δεν έχει έρθει ακόμα, και έχουμε ένα θεματάκι με τα ΕΛΤΑ (μπερδεύουν την οδό μας με μια άλλη, και μερικές φορές πάνε τα γράμματα εκεί), θέλω να πάω να τους ρωτήσω αν έχει έρθει και τα σχετικά. Άμα πάω με τον αριθμό αποστολής της DHL και τα στοιχεία μου θα μπορέσουν να μου πουν ή απλά θα χάσω τον χρόνο μου?

Δημοσ.

Παιδιά, ερώτηξη. Πρέπει επειγόντως να πάρω τον πισινό μου και να πάω Αυστρία μέσα στην εβδομάδα. Ξέρετε κάποιο site με φθηνά εισιτήρια ή κάτι τέτοιο;

Υ.Γ. Επειδή σε λίγο φεύγω για τη δουλειά και δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω το thread, όποιος ξέρει κάτι ας μου στείλει Pm και θα το δω το βραδάκι. Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
Χεμ, χεμ.

Έκανα μια παραγγελία την περασμένη Τρίτη από Amazon και σε απαντητικό e-mail με ενημέρωσαν πως θα'ταν εδώ μέχρι και 24/11. Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην DHL να ρωτήσω σχετικά με το δέμα μου, και μου είπαν πως αυτή αναλαμβάνει να στείλει το πακέτο από Αγγλία στην Ελλάδα, και πως από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ. Επειδής δεν έχει έρθει ακόμα, και έχουμε ένα θεματάκι με τα ΕΛΤΑ (μπερδεύουν την οδό μας με μια άλλη, και μερικές φορές πάνε τα γράμματα εκεί), θέλω να πάω να τους ρωτήσω αν έχει έρθει και τα σχετικά. Άμα πάω με τον αριθμό αποστολής της DHL και τα στοιχεία μου θα μπορέσουν να μου πουν ή απλά θα χάσω τον χρόνο μου?

Για δοκίμασε να βάλεις εδώ τον αριθμό αποστολής.

Δημοσ.

Κάθε φορά που μετά από φορμάτ σε κάποιο πισί πληκτρολογώ "firefox" στο address bar του IE, με πλημμυρίζει η ίδια γλυκιά ηδονή.

Δημοσ.
Κάθε φορά που μετά από φορμάτ σε κάποιο πισί πληκτρολογώ "firefox" στο address bar του IE, με πλημμυρίζει η ίδια γλυκιά ηδονή.

Να πας σε γιατρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...