antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πρώτος διάλογος της μέρας: Κάποιο δυνατό φως με εμποδίζει να αλλάξω πλευρό και να ξαναξεραθώ κάτω των ιδεατών χρονικών threshold. -Τι είναι αυτό, τι φως είναι αυτό, κλείστο. *Σιωπή* -Τι... κάτσε, ήλιος είναι; Έχει ήλιο; ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ (λίγο) ΗΛΙΟ! α) Προς ποιο άτομο απευθύνονταν οι ερωτήσεις; β) Να μας τον στείλετε πίσω γιατί σήμερα έχει συννεφιά εδώ.
Achilles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πρώτος διάλογος της μέρας: Κάποιο δυνατό φως με εμποδίζει να αλλάξω πλευρό και να ξαναξεραθώ κάτω των ιδεατών χρονικών threshold. -Τι είναι αυτό, τι φως είναι αυτό, κλείστο. *Σιωπή* -Τι... κάτσε, ήλιος είναι; Έχει ήλιο; ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ (λίγο) ΗΛΙΟ! Ο ήλιος καίει για σένα...
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 έχεις και εσύ τα δικά σου ωρέ... Τα κορόιδευα εγώ αυτά, αμέ. Και έλεγα τι καλό που είναι το σκοτάδι και πως είμαι νυκτόβιο ζώον έτσι κι αλλιώς. Αλλά το να χρειάζεται να ανάψεις τα φώτα του σπιτιού στις 3 το μεσημέρι, κάπως σου τα σκάει περίεργα μετά από λίγο.
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πρώτος διάλογος της μέρας: Κάποιο δυνατό φως με εμποδίζει να αλλάξω πλευρό και να ξαναξεραθώ κάτω των ιδεατών χρονικών threshold. -Τι είναι αυτό, τι φως είναι αυτό, κλείστο. *Σιωπή* -Τι... κάτσε, ήλιος είναι; Έχει ήλιο; ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ (λίγο) ΗΛΙΟ! ο τι ανείπωτη κωλοφαρδία...έχει ήλιο.! :Ρ
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τα κορόιδευα εγώ αυτά, αμέ. Και έλεγα τι καλό που είναι το σκοτάδι και πως είμαι νυκτόβιο ζώον έτσι κι αλλιώς. Αλλά το να χρειάζεται να ανάψεις τα φώτα του σπιτιού στις 3 το μεσημέρι, κάπως σου τα σκάει περίεργα μετά από λίγο. και εγώ έτσι είμαι τώρα... αϊ λαϊκ συννεφιά και βροχή...
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πάει με σεξ, καφέ, ύπνο και βιβλίο. Αντενδείκνυται για ψώνια, έξοδο, τσιγαροπερίπτερο και μπυρομήθειες.
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ετς... αλλά αφού την μικρή μου πόντια την κανονίζει άλλος ας μην χαλάσει ο καιρός... ήλιος λοιπόν
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ετς... αλλά αφού την μικρή μου πόντια την κανονίζει άλλος ας μην χαλάσει ο καιρός... ήλιος λοιπόν Για πόσο μικρή μιλάμε; iPodibear;
Septum Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 κανενα μαγαζι που να πουλαει fox παπουτσια? (γλυφαδα-ελληνικο-αργυρουπολη)
minarokeftes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ποοοοοοοο Καλημέραα.... πολύ δύσκολο το πρωινό ξύπνημα
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ποοοοοοοο Καλημέραα.... πολύ δύσκολο το πρωινό ξύπνημα Φαίνεται! :shock:
minarokeftes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τι μαλλί είναι αυτό ρε minarokeftes; Καλά αν με έβλεπες θα ξερενώσουν... Δεν έχω και πηλό και πρέπει να πάω 2 χιλιόμετρα ποδαρόδρομο τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.