antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ποιος πηγε για μπανια και διακοπες? Κατάλαβες; Άλλοι λιώνουν στη δουλειά κι άλλοι πάνε παραλία.
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ποιος πηγε για μπανια και διακοπες? Αν αυτός έχει μπαν για σεξουαλικά υπονοούμενα εγώ τι έπρεπε να έχω; Δια βίου αποκλεισμό; :Ρ
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Για σένα τα ξέρουμε ρε και δείχνουμε κατανόηση. Γείτονες δεν ήσασταν;
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει και τετοια αποτοξινωση?Και τι σου μα8αινουν?Πως να τραβας περισσοτερο Μλκ...ια? Ρε 8ελω να βρω ποσο κανει ενα προοιον στην Αμερικη....Πως 8α το κανω? Το google μονο reviews μου βγαζει για το προιον.
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει και τετοια αποτοξινωση?Και τι σου μα8αινουν?Πως να τραβας περισσοτερο Μλκ...ια? Ρε 8ελω να βρω ποσο κανει ενα προοιον στην Αμερικη....Πως 8α το κανω? Το google μονο reviews μου βγαζει για το προιον. ιμπέϊ :Ρ δέκα χαρακτήρες:Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ιμπέϊ :Ρ δέκα χαρακτήρες:Ρ oχι μεταχειρισμενο! 8ελω τιμη απο μαγαζι γιατι ειναι ενας φιλος εκει και 8ελω να δω τιμες να του παραγγειλω κατι.! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ---------- βρηκα μαγαζι που εχει το προιον,εχει κανονικα εξοδα αποστολης για την χωρα σου ,εχει κανονικα φορμα να βαλεις τα στοιχεια σου,αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ8ΕΝΑ την τιμη του προοιντος. Μονο εξοδα αποστολης,να φανταστω οτι μονο αυτα πληρωνω ε? (εννοω status οτι δεν πληρωνω την τιμη του προοιοντος αλλα μονο τα μεταφορικα,εφοσον δεν αναφερει που8ενα τιμη προοιοντος.) Βουρ για παραγγελια..
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 oχι μεταχειρισμενο! 8ελω τιμη απο μαγαζι γιατι ειναι ενας φιλος εκει και 8ελω να δω τιμες να του παραγγειλω κατι.! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ---------- βρηκα μαγαζι που εχει το προιον,εχει κανονικα εξοδα αποστολης για την χωρα σου ,εχει κανονικα φορμα να βαλεις τα στοιχεια σου,αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ8ΕΝΑ την τιμη του προοιντος. Μονο εξοδα αποστολης,να φανταστω οτι μονο αυτα πληρωνω ε? Βουρ για παραγγελια.. Όχι, πρέπει να έχει την Ελλάδα διαθέσιμη σαν χώρα αποστολής και υπόψιν το αφορολόγητο στο τελωνείο είναι 25ευρώ
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Όχι, πρέπει να έχει την Ελλάδα διαθέσιμη σαν χώρα αποστολής και υπόψιν το αφορολόγητο στο τελωνείο είναι 25ευρώ δν 8α περασει τελωνειο γιατι δν 8α μ το στειλει αλλα 8α το φερει ο ιδιος,και σιγα μην τον βαλουν να περασει τελωνειο κατι dimms ram. Την Ελλαδα την εχει και βγαζει 28 δολλαδια για να στειλει.
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αχ... είδα μια μικρή πόντια σήμερα και φτερούγισε το στομάχι μου (και κάτι άλλο αλλά έχουμε και κυρίες εδώ μέσα) ... τα έχει όμως με έναν λύρατζη... και δεν παίζει και μπάλα αυτός να σηκωθεί κατά λάθος 1.5 με 2 μέτρα από την γη και να σκάσει άτσαλα κάτω...
Achilles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αχ... είδα μια μικρή πόντια σήμερα και φτερούγισε το στομάχι μου (και κάτι άλλο αλλά έχουμε και κυρίες εδώ μέσα) ... τα έχει όμως με έναν λύρατζη... και δεν παίζει και μπάλα αυτός να σηκωθεί κατά λάθος 1.5 με 2 μέτρα από την γη και να σκάσει άτσαλα κάτω... Τι να πρωτοσχολιάσω...
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ (edit) παρα-από-πάνω, κοντεύεις να γίνει η μασκότ των απανταχού Ποντίων. Έκανα αυτό το search και... Αχιλλέα κι εγώ το ίδιο με σένα είπα αλλά μετά το googlισμα παραιτήθηκα.
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ξεκίνα με το "..." ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:08 ---------- Ρε συ από πάνω, κοντεύεις να γίνει η μασκότ των απανταχού Ποντίων.Έκανα αυτό το search και... :lol:
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πρώτος διάλογος της μέρας: Κάποιο δυνατό φως με εμποδίζει να αλλάξω πλευρό και να ξαναξεραθώ κάτω των ιδεατών χρονικών threshold. -Τι είναι αυτό, τι φως είναι αυτό, κλείστο. *Σιωπή* -Τι... κάτσε, ήλιος είναι; Έχει ήλιο; ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ (λίγο) ΗΛΙΟ!
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ (λίγο) ΗΛΙΟ! έχεις και εσύ τα δικά σου ωρέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.