Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Σταματήστε να προκαλείτε τον αλέτζο, προκαλείτε την πιο επικίνδυνη και τρομακτική απ' όλες τις πλειοψηφίες. Και σταματήστε να κάνετε σαν πεντάχρονα με την αξιολόγηση ποστ. Καλώς σας βρήκα.
poscaman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 που πηγε το ποστ του μοντερετορα? edit:δεν παω καλα....
pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Σταματήστε να προκαλείτε τον αλέτζο, προκαλείτε την πιο επικίνδυνη και τρομακτική απ' όλες τις πλειοψηφίες. Και σταματήστε να κάνετε σαν πεντάχρονα με την αξιολόγηση ποστ. Καλώς σας βρήκα. Που χάθηκες ρε αρχηγέ?
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Που χάθηκες ρε αρχηγέ? Έχασε το Βερολίνο μόνος του και επέστρεψε. Ρε συ Luci, δύο ερωτήσεις: 1. Οι mods βλέπουν πιο ψήφισε ή καταψήφισε ένα μήνυμα; 2. Πόσο καιρό ήσουν Βερολίνο; Τον δάγκωσες; Πριν λίγες μέρες ήταν του θανατά έμαθα...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 1) Οι σμοντς, εγώ δε μπορώ. 2) Το δάγκωσα, ναι. Μπορείς να το θέσεις και έτσι. 2-10 ήμουν.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 1. Κρίμα, ήθελα να δεις την ψήφο μου 2. Ήμουν 10 Δεκέμβρη, έτρεμα από το κρύο και οι Γερμαναραίοι μου λέγανε "ααα, δεν έχουμε δει χειμώνα ακόμα, για για..." Αργότερα έμαθα ότι είδανε...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Ενδέχεται πολύ σοβαρά να σου τράβηξα χριστοπαναγία αν επέστρεφες με ήζητζετ!
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γιατί τα 'χα πάρει με απανωτούς αντούβιανους ελληνάρες από το αεροδρόμιο ακόμα και δεν ήθελε πολύ για να πάρει η μπάλα όποιον μιλούσε Ελληνικά μετά.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Στις 8 ήμουν στον πηγαιμό και 12 γύριζα, οπότε μάλλον δε με πέτυχες. Άσε που ήμουν και μόνος, οπότε δε μιλούσα Ελληνικά
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Σήμερα έχουμε 12! εντιτ, βέβαια μόλις πρέφαρα τι μήνα έχουμε.
parsifal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μουάχαχαχα! Σε περιμένει πολλή δουλειά παληκάρι, το Μπλα Μπλα έχει βουλιάξει από την πολυκοσμία. Γι' αυτό λοιπόν : Αύριο το πρωί ξύπνημα νωρίς, σουηδική γυμναστικούλα στα δαχτυλάκια και πάμε...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Βη βηλ μπη ρουθλες, φαστ ουντ εφεκτιβ.
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γιατί τα 'χα πάρει με απανωτούς αντούβιανους ελληνάρες από το αεροδρόμιο ακόμα και δεν ήθελε πολύ για να πάρει η μπάλα όποιον μιλούσε Ελληνικά μετά. Τα πέρασα κι εγώ στο Παρίσι Καλά κι αυτός ο Χατζηιωάννου σε Έλληνες έβαλε σύστημα προτεραιοτήτων; λες και δεν ήξερε πως θα γίνεται σφαγή... (Σχόλιο μπροστινών μου στην ουρά με ανακοίνωση για speedy boarders: Πάμε μ@αλ@κ@ να χωθούμε κι εμείς αρχίσαν να μπαίνουν! -με εισιτήρια για γκρουπ Γιούργιααααααα
agpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Lucifer, καλώς ήρθες. Λυπάμαι που τον δάγκωσες. Ελπίζω αυτή η μικρή τεχνική λεπτομέρεια να μη στάθηκε εμπόδιο στην απόλαυση του ταξιδιού σου. Άδειασε τώρα και το inbox σου! Να παίρνω και 'γω σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.