Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματήστε να προκαλείτε τον αλέτζο, προκαλείτε την πιο επικίνδυνη και τρομακτική απ' όλες τις πλειοψηφίες.

Και σταματήστε να κάνετε σαν πεντάχρονα με την αξιολόγηση ποστ.

Καλώς σας βρήκα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σταματήστε να προκαλείτε τον αλέτζο, προκαλείτε την πιο επικίνδυνη και τρομακτική απ' όλες τις πλειοψηφίες.

Και σταματήστε να κάνετε σαν πεντάχρονα με την αξιολόγηση ποστ.

Καλώς σας βρήκα.

Που χάθηκες ρε αρχηγέ?

Δημοσ.
Που χάθηκες ρε αρχηγέ?

Έχασε το Βερολίνο μόνος του και επέστρεψε.

Ρε συ Luci, δύο ερωτήσεις:

1. Οι mods βλέπουν πιο ψήφισε ή καταψήφισε ένα μήνυμα;

2. Πόσο καιρό ήσουν Βερολίνο; Τον δάγκωσες; Πριν λίγες μέρες ήταν του θανατά έμαθα...

Δημοσ.

1. Κρίμα, ήθελα να δεις την ψήφο μου :-D

2. Ήμουν 10 Δεκέμβρη, έτρεμα από το κρύο και οι Γερμαναραίοι μου λέγανε "ααα, δεν έχουμε δει χειμώνα ακόμα, για για..." Αργότερα έμαθα ότι είδανε...

Δημοσ.

Γιατί τα 'χα πάρει με απανωτούς αντούβιανους ελληνάρες από το αεροδρόμιο ακόμα και δεν ήθελε πολύ για να πάρει η μπάλα όποιον μιλούσε Ελληνικά μετά.

Δημοσ.

Στις 8 ήμουν στον πηγαιμό και 12 γύριζα, οπότε μάλλον δε με πέτυχες. Άσε που ήμουν και μόνος, οπότε δε μιλούσα Ελληνικά :-)

Δημοσ.

Μουάχαχαχα! Σε περιμένει πολλή δουλειά παληκάρι, το Μπλα Μπλα έχει βουλιάξει από την πολυκοσμία. Γι' αυτό λοιπόν : Αύριο το πρωί ξύπνημα νωρίς, σουηδική γυμναστικούλα στα δαχτυλάκια και πάμε...

Δημοσ.
Γιατί τα 'χα πάρει με απανωτούς αντούβιανους ελληνάρες από το αεροδρόμιο ακόμα και δεν ήθελε πολύ για να πάρει η μπάλα όποιον μιλούσε Ελληνικά μετά.

Τα πέρασα κι εγώ στο Παρίσι :lol: Καλά κι αυτός ο Χατζηιωάννου σε Έλληνες έβαλε σύστημα προτεραιοτήτων; λες και δεν ήξερε πως θα γίνεται σφαγή...

(Σχόλιο μπροστινών μου στην ουρά με ανακοίνωση για speedy boarders: Πάμε μ@αλ@κ@ να χωθούμε κι εμείς αρχίσαν να μπαίνουν! -με εισιτήρια για γκρουπ B)

Γιούργιααααααα :lol:

Δημοσ.

Lucifer,

καλώς ήρθες. Λυπάμαι που τον δάγκωσες. Ελπίζω αυτή η μικρή τεχνική λεπτομέρεια να μη στάθηκε εμπόδιο στην απόλαυση του ταξιδιού σου.

Άδειασε τώρα και το inbox σου!

Να παίρνω και 'γω σειρά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...