Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλός είναι μωρέ... εκτυπωτή παίρνεις..... Αν ήταν HP θα ήταν καλύτερα πιστεύω...

Είχα 2 HP ως τώρα, και όλοι τους μου έβγαζαν πρόβλημα, όπως αυτός που έχω τώρα, ο οποίος ενώ δουλεύει σκάνερ+εκτύπωση, όταν πας να εκτυπώσεις, σου "τρώει" τα χαρτιά και θες δέκα χρόνια να κάνεις μία εκτύπωση. Έτσι και με τον παλιό.

Εννοώ ότι μόλις μπήκα σπίτι από ενα κουραστικό πρόγραμμα:Ρ

Και γω πριν λίγο τελείωσα με μαθήματα :P

Ώστε αυτό είναι το περιβόητο κινητό του Άλεξ μας :P

Το βρήκα ψάχνοντας Alexzzz Pink :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ----------

Φακ.

Βρήκα συνονόματό μου :-D

Λέω και γω, ποιος μου παίρνει το όνομα κάθε φορά σε μερικές υπηρεσίες και βάζω giorgos258 =P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τσίμπα τον ρε μην μασας καλή εταιρεία η EPSON αρκεί να μην χτύπσον....

Χτυπσον; Που σημαίνει;

@Toufas: Θα με βόλευε να έχει WiFi, διότι δεν μπορώ όποτε πρέπει να εκτυπώσω να τον κουβαλάω στο γραφείο. Δεν θέλω να τον βάλω πάνω στο γραφείο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:54 ----------

σήμερα ήταν η πιο fail έξοδος ever...ψυχή στους δρόμους και τα μαγαζιά...τι διάολο την γρίπη των χοίρων φοβόνται?

Καθημερινή; Τη Δευτέρα το απόγευμα, δεν είναι κλειστά;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ----------

2.999

Νομίζω θα μείνει εκεί.

(Ανάποδα: x.666 :P)

Δημοσ.

Αχ.

Γιατί βαριέμαι τόσο τη ζωή;

Γιατί να μην ήμουν ένα τυχερό κατοικίδιο

-έστω και ινδικό χοιρίδιο;-.

Γιατί να είναι τόσο πουτάνα η ζωή;

Πες τα ρε Νοταρά.

Δημοσ.
Είχα 2 HP ως τώρα, και όλοι τους μου έβγαζαν πρόβλημα, όπως αυτός που έχω τώρα, ο οποίος ενώ δουλεύει σκάνερ+εκτύπωση, όταν πας να εκτυπώσεις, σου "τρώει" τα χαρτιά και θες δέκα χρόνια να κάνεις μία εκτύπωση. Έτσι και με τον παλιό.

ωρέ άνοιξε τον από πίσω και καθάρισε με οινόπνευμα τις ροδέλες που ακουμπάει πάνω το χαρτί... σε όλο το μήκος και πλάτος ε..

Τελικώς διαπίστωσα ότι αυτό που λένε, πως στο τιμόνι βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό, ισχύει.

γιατί ρε τι έγινε?

Δημοσ.
ωρέ άνοιξε τον από πίσω και καθάρισε με οινόπνευμα τις ροδέλες που ακουμπάει πάνω το χαρτί... σε όλο το μήκος και πλάτος ε..

Χίλια ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ----------

Παιδιά... Θα πάω αύριο βιβλιοπωλείο να εκτυπώσω... 102 σελίδες από ένα βοήθημα. Πόσα λέτε να πάρει; Θα τις έχω σε CD τις σελίδες, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή του υπολογιστή του μάλλον.

Τώρα που το βλέπω... 102 σελίδες * 0,5 που λογικά θα κάνει η μία... 51 ευρώ; Ρε δε παίρνω όλο το βοήθημα;

Δημοσ.

Basically...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:29 ----------

giorgos75687 σε τυπογραφείο άντε..

Ναι... Θα στέλνω τη... Μαμά σε τυπογραφείο :P

Μωρέ, βρήκα όλα τα βοηθήματα και τα κατέβασα... Ξέρετε πως... Και η καθηγήτρια των... Ιδιαίτερων, θέλει να έχω τις σελίδες στις οποίες θα γράψω διαγώνισμα.

Αν δεν τις ήθελε...

Ενιγουει. Θα πάρω το βιβλίο.

Όου, εντ ΑΙ αμ, giorgos147. =P

Οκ μωρή καλωδιούρα; =P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ----------

Καλό βράδυ.

Δημοσ.
Χίλια ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ----------

Παιδιά... Θα πάω αύριο βιβλιοπωλείο να εκτυπώσω... 102 σελίδες από ένα βοήθημα. Πόσα λέτε να πάρει; Θα τις έχω σε CD τις σελίδες, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή του υπολογιστή του μάλλον.

Τώρα που το βλέπω... 102 σελίδες * 0,5 που λογικά θα κάνει η μία... 51 ευρώ; Ρε δε παίρνω όλο το βοήθημα;

ωρέ σε έχει χτυπήσει η νύστα στο κεφάλι? 102 * 0.05€ = 5.1€

Δημοσ.

γιατί ρε τι έγινε?

Βγαίνω σε μια στροφή να μπω περιμετρική, και ενώ έχω ξεκινήσει και παίρνω τη στροφή πετάγεται μια βλάχα πεζή μπροστά στο αμάξι, να περάσει τον δρόμο, με αιφνιδιάζει, και σταματάω απότομα μη τη πάρω σβάρνα. Μιλάμε για σημείο που δεν κυκλοφορούν πεζοί. Να μη τα πολυλογώ, πέρασε τον δρόμο και σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που κράτησε το σκηνικό, με κοίταζε επίμονα, με τα μούτρα της να μοιάζουν σαν του Ποπάι νευριασμένο, και με βίδωσε. Την κοίταζα και γω και περίμενα να ανοίξει το στόμα της για να κατέβω να χειροδικήσω.

It's the pedobus!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...