alexis333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 alexis333, βασικά μπορείς και να το πετσοκόψεις με κάποιον file splitter (Winrar, Chainsaw, HJSplit κουτουλουπού), και να το χωρέσεις σε δύο απλά ντιβιντάκια, αλλά ιστορία σου αμαρτία σου λάθος σου μεγάλο μετά να το ξαναενώνεις (άσε που μπορεί να τσαλακωθεί ξερωγω το αρχείο άμα περάσει από τόσα χέρια).Πάρε καλύτερα ένα dl και τέλος. Ενταξει.Καπως θα την καμω τη δουλεια. Δεν ειναι και μεγαλη αναγκη. Thanx wash Για προτεινετε καμια σελιδα που να εχει τις ταινιες που παιζουν στους ελληνικους κινηματογραφους αυτες τις μερες.
dante14023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 για αυτο και εγω αγορασα 1 παλτο, 1 μπουφαν και 4 μπλουζες καταναλωτικη μανια??? ασχετο, μηπως ξερει κανεις τι παιζει απο θεμα δουλειας σε καταστηματα τυπου fnac, παπασωτηριου κτλ?? (ωραρια, μισθος, εργασιακο περιβαλλον κτλ κτλ....) ψαχνω για δουλιτσα, κυριως ημιαπασχοληση και σκεφτομαι να αρχισω να μοιραζω βιογραφικα......
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καταφθάνουν τα χριστούγεννα... κάθε χρόνο το ίδιο ερώτημα: που τρώμε το δώρο χριστουγέννων...;;;
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 dante14023 δεν το χω ψάξει καθόλου αλλά έχω την εντύπωση πως ημιαπασχόληση δεν παίζει σ αυτά. Καλημέρα alexzzz. Δηλαδή τώρα σοβαρά θες προτάσεις;
liopyr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καταφθάνουν τα χριστούγεννα... κάθε χρόνο το ίδιο ερώτημα: που τρώμε το δώρο χριστουγέννων...;;; Θα το μοιραστείς με τον άλτερ σου ρε που θα πάρει τα φρύδια του για δώρο Χριστουγέννων. Τι ερωτήσεις είνα αυτές; Επίσης κάνε edit, γιατί ο από πάνω έχει πάρει την στάση κοράκι.
dante14023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 dante14023 δεν το χω ψάξει καθόλου αλλά έχω την εντύπωση πως ημιαπασχόληση δεν παίζει σ αυτά. ναι ε?? μλκια.... δηλαδη μονο full time?? full time και μονο απογευμα παιζει??? εχω σχολη το πρωι ρε γμτ και δεν ξερω κατα ποσο θα προλαβαινω.....
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα alexzzz. Δηλαδή τώρα σοβαρά θες προτάσεις; καλημέρα αντον... ναι ρε... σοβαρές. Σκέφτομαι φέτος να κάνω σοβαρή σχέση και να πάρω από τώρα το wii με το οποίο θα κάνουμε ζέσταμα.... Θα το μοιραστείς με τον άλτερ σου ρε που θα πάρει τα φρύδια του για δώρο Χριστουγέννων.Τι ερωτήσεις είνα αυτές; Επίσης κάνε edit, γιατί ο από πάνω έχει πάρει την στάση κοράκι. Θα σου πάρω εγώ κουραμπιέδες φέτΟ άλτερ... έντιτ δεν κάνω... θέλω σοβαρές απαντήσεις
liopyr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τι να τους κάνω τους κΟραμπιέδες ρε, τέτοιους πάω και βουτάω και από την μάνα μου! Λοιπόν, θέλω έναν ssd ή έστω ένα 4ήμερο κάπου εκτός Αττικής με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τι να τους κάνω τους κΟραμπιέδες ρε, τέτοιους πάω και βουτάω και από την μάνα μου! Λοιπόν, θέλω έναν ssd ή έστω ένα 4ήμερο κάπου εκτός Αττικής με όλα τα έξοδα πληρωμένα. 4ήμερα στον San Andreas... όλα δικά μου. Μετά τα Χριστούγεννα όμως γιατί κάποια στιγμή θα λείψω 'ερμανία
minarokeftes Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σας έλειψα??????????????? είχα πάει για banιο...
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 σε κάλυψα 50% κύριος ... και προεκλογικά σου είχα πει ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 And what about ssd? Arsenal? Liverpool? Εδώ .
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τι να τους κάνω τους κΟραμπιέδες ρε, τέτοιους πάω και βουτάω και από την μάνα μου! Λοιπόν, θέλω έναν ssd ή έστω ένα 4ήμερο κάπου εκτός Αττικής με όλα τα έξοδα πληρωμένα. ...για 4μηνο Κομοτηνή, τί λες; Θα είσαι και κοντά, θα σου φέρνω και Βιρτζίνια... ...ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΚΟΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ...για 4μηνο Κομοτηνή, τί λες;Θα είσαι και κοντά, θα σου φέρνω και Βιρτζίνια... ...ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΚΟΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ! Έχεις αδυναμία στα γλυκα κι εσύ ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.