Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Έλα ρε, μη με κομπλάρετε... ποιοι μου βάζουν - στα ποστς μου; για να δούμε πόσα θα μαζέψει αυτό το ποστ τώρα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Aledjo νομίζω οτι όταν ένα αστείο ειπωθεί πολλές φορές ή απευθύνεται σε ηλίθιους ή αυτός που το λέει είναι βλαμμένος .... Εσένα για εξυπνοπούλι σε κόβω... btw Manuel + Parsifal εγω δεν ήμουν άααανθρωπος, ήμουν χιονάααανθρωπος που λέει και ενα φιλαράκι
^ACID_BURN^ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εεεε ρε καιρό που είχα να μπω.. Κόλαση γίνεται! Αυτά είναι. Καλημέραααα!
slipknot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Τι καμμένα πράματα είναι αυτά που λέει ο aledjo ? Πιο καφρίλα κι από Γιάγκο !
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 btw Manuel + Χιχιχι, +9 ψήφους! Τι κερδίζω;
soturin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 φιλε, την επομενη φορα που θα σου συμβει αυτο, ακου τη θα κανεις....θα βαλεις να ακουσεις το σπορ fm μεσω internet....ειδικα αμα εχεις και ISP forthnet, ειναι εγγυηση οτι, θα ακους τον ηχο συνχρονισμενα... :-D "Δυστυχώς" σε λίγο απαλάσομαι από το 768 της forthnet και περνάω στα 6mbit (όχι ότι αγαπάμε hol αλλά συμφέρε την τσέπη)! Θα αρκεστώ σε live links αγγλικών μεταδόσεων που βρήκα σε forum της tottenham (ναι, πετεινός είμαι). btw, για να βγάλω το άχτι μου, δικό μας ήτανε το ματς (damn walcott) αλλά υπάρχει και ρεβανς...
Harkon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 :-D "Δυστυχώς" σε λίγο απαλάσομαι από το 768 της forthnet και περνάω στα 6mbit (όχι ότι αγαπάμε hol αλλά συμφέρε την τσέπη)!Θα αρκεστώ σε live links αγγλικών μεταδόσεων που βρήκα σε forum της tottenham (ναι, πετεινός είμαι). btw, για να βγάλω το άχτι μου, δικό μας ήτανε το ματς (damn walcott) αλλά υπάρχει και ρεβανς... δικό σας ήταν αλλά αφού "δεν" θα σας ρίξουμε 4 μπαλάκια στο ... κοτέτσι σας να βγάλουμε το δικό μας άχτι..
soturin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Τουλάχιστον harkon εμείς τα βλέπουμε από μακριά κι αγαπημένοι
slipknot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοίγω τσάμπα καινούργιο topic...θυμάμαι κάποτε είχε postάρει κάποιος και ζήταγε sites με λύσεις για μαθήματα κλπ(για λύκειο μου φαίνεται ζήταγε) και κάποιος του χε προτείνει ένα forum με τέτοια πράματα,λύσεις,βοηθήματα κλπ για το κάθε μάθημα ξεχωριστά.Ξέρει κανένας το site ?? Μπορεί να δώσει link ?
red7genius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοίγω τσάμπα καινούργιο topic...θυμάμαι κάποτε είχε postάρει κάποιος και ζήταγε sites με λύσεις για μαθήματα κλπ(για λύκειο μου φαίνεται ζήταγε) και κάποιος του χε προτείνει ένα forum με τέτοια πράματα,λύσεις,βοηθήματα κλπ για το κάθε μάθημα ξεχωριστά.Ξέρει κανένας το site ?? Μπορεί να δώσει link ? http://www.ischool.gr/
red7genius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ red7genius ! τπτ φιλε μου να σαι καλα. αυτο εψαχνες?
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Όποιος βαριέται να σηκώσει το χέρι του..
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Παρακαλείται ο Αλέτσος όπως προσέλθει στο thread με τις πιξ... Αι ριπίτ ο Α λέτσος στο thread με τις πιξ... Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.