alexzzz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ότι είναι... είναι. σήμερα έγινε ένας καυγάς από το πουθενά πάλι. όρμηξα και εγώ τους ηρέμησα και μόλις τελείωσε και ξανά βγήκα έξω μάλωσα εγώ με έναν φίλαθλο... τον κυνηγούσα στα σύρματα (σε εκτός έδρας ματς...) .... ΑΑΑΑΧΧΧΧ... τι ωραία σουκου
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 3η μαζί με τον Πάοκ αν ο Πάοκ νικήσει τον Άρη αυτή την αγωνιστική.. Eιμαστε ηδη μαζι στην 3η 8εση με ενα match λιγοτερο.Αν νικησουμε η φερουμε ισοπαλια παλι μονοι μας 8α μαστε.
gang Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Eιμαστε ηδη μαζι στην 3η 8εση με ενα match λιγοτερο.Αν νικησουμε η φερουμε ισοπαλια παλι μονοι μας 8α μαστε. έχεις δίκιο... έκανα λάθος γιατί κοίταξα βαθμολογίες μόλις είχε τελειώσει το παιχνίδι και δεν το πήρα χαμπάρι Α! σας είπα ότι μου τι δίνει στα νεύρα να νυχτώνει νωρίς γαμώ το κέρατό μου γαμώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 πριν λίγο είδα την καινούρια διαφήμιση της Cosmote με τους φαντάρους, το gaydar βάρεσε κόκκινο... παίζει να είναι η πιο gay διαφήμιση που έχω δει ποτέ μαζί με αυτή του Pita Pita των Goody's με τους ναύτες...
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 πριν λίγο είδα την καινούρια διαφήμιση της Cosmote με τους φαντάρους, το gaydar βάρεσε κόκκινο... παίζει να είναι η πιο gay διαφήμιση που έχω δει ποτέ μαζί με αυτή του Pita Pita των Goody's με τους ναύτες... απο ολο το post μονο τα Goody's βλεπω...ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 απο ολο το post μονο τα Goody's βλεπω...ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ!!! θες να σερβίρουν και τα παιδιά στο 1:12 και μετά ναυτεργάτες τελικά όχι ναύτες, my bad...
eSATA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 έχει δοκιμάσει κανείς σας το XP mode στα 7; Μεγειά μου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ΧΑ! σε έπεισα, καλορίζικο
eSATA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ΧΑ! σε έπεισα, καλορίζικο Ναι! και 90ε@new εε
TeZaS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ναι! και 90ε@new εε Ρε NOKIA εγγύηση!!! Εγώ εξ απ ανέκαθεν NOKIA παίρνω!!! :p:p και μια φορά δεν έχω πάει κινητό για φτιάξιμο.... Τώρα έχω το Ν95 8GB το είχα πάρει στα ντουζένια του.... 520€ πονέσανε αλλα αξίζει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ρε NOKIA εγγύηση!!! Εγώ εξ απ ανέκαθεν NOKIA παίρνω!!! :p:p και μια φορά δεν έχω πάει κινητό για φτιάξιμο.... όταν πάθει όμως και νοιώσεις την εξυπηρέτηση της Alpha Copy θα βλασφημίσεις την ώρα που πήρες Nokia
andreapaog328 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ε τώρα...χάλασες το ρεκόρ...7 ώρες...
TeZaS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα..... δύσκολο το πρωινό ξύπνημα. Έχασα και την λέσχη και δεν ξέρω τί να φάω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.