Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;;

μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου.

δύσκολες αποφάσεις.

θέλω κάτι σκληρούς δίσκους αυτή την περίοδο, θα επιδοτήσεις? :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
έχεις πισίνα;

Λουλου εξακολουθώ να μην μπορώ να το ανοίξω:P

Καλησπέρα.

ακομη?πως τα καταφερα ετσι ηθελα να ξερα..

απο σειρήνες τίποτα δώ...ίσως επειδή κάθε χρόνο βάζουνε τα χριστουγεννιάτικα στο ίδιο σύστημα...φέτος πρέπει να βρώ απο πού "ξεκινάνει" ο ήχος, να κάνω καμια μόντα να παίζει πριόνια όλη η πόλη...

ααα..σε παρακαλω πολυ.η μουσικη που βαζουν ειναι το καλυτερο part.ξερεις τι ωραια που ειναι να περπατας στην τριων ναυαρχων και να ακους το"IIIIII`m singing of the whiiite christmaaaas..xmmm xm xm xm xm xm xm xmmmm..xm xm xmmm xm xm XM XMMMMMMM!!!xm xm xm xmxm xm xm xmmmmmmmm:-)

ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;;

μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου.

δύσκολες αποφάσεις.

και με αυτο θυμηθηκα τους καφρους του πανεπιστημιου που αντι να αγορασουν εξοπλισμο με τα λεφτα που τους εδινε το κρατος,πηγαινανε και αγοραζανε πανακριβα χαλια για το γραφειο τους.γουτουφου!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε δε ντρέπεσαι?

Θα φας την επιδότηση απ'τον πόντιο για να κατεβάσεις σε 720p τις σειρές σου? :P

άμα δεν ξέρει να πάρει εγώ του φταίω? :P

Δημοσ.

ααα..σε παρακαλω πολυ.η μουσικη που βαζουν ειναι το καλυτερο part.ξερεις τι ωραια που ειναι να περπατας στην τριων ναυαρχων και να ακους το"IIIIII`m singing of the whiiite christmaaaas..xmmm xm xm xm xm xm xm xmmmm..xm xm xmmm xm xm XM XMMMMMMM!!!xm xm xm xmxm xm xm xmmmmmmmm:-)

νομίζω ότι με αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OfA3B5qTu4g]αυτό[/ame] είμαστε ικανοποιημένοι και οι δύο...

Δημοσ.

Πείτε μου κάτι (γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ)...Υπάρχει περίπτωση να σου στείλουν (δωρεάν) κατσαρολικά, καλλυντικά, εγκυκλοπαίδειες,... αρκουδάκια, μαστίχες κλπ κλπ όλοι αυτοί που παίρνουν τηλ. και λένε "Συγχαρητήρια-κερδίσατε!" (για να διαφημίσουν τα προιόντα της εταιρίας τους) ; :rolleyes:

Δημοσ.
Πείτε μου κάτι (γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ)...Υπάρχει περίπτωση να σου στείλουν (δωρεάν) κατσαρολικά, καλλυντικά, εγκυκλοπαίδειες,... αρκουδάκια, μαστίχες κλπ κλπ όλοι αυτοί που παίρνουν τηλ. και λένε "Συγχαρητήρια-κερδίσατε!" (για να διαφημίσουν τα προιόντα της εταιρίας τους) ; :rolleyes:

Εσύ θα έστελνες τίποτα δωρεάν; Μαύρισε τους λέω.

Δημοσ.
Εσύ θα έστελνες τίποτα δωρεάν; Μαύρισε τους λέω.

Γιατί να μη στείλω; :P

Τώρα σοβαρά. Δεν τους πιστεύω, αλλά λέω μήπως ΜΗΠΩΣ καμιά φορά...

...ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
Γιατί να μη στείλω; :P

Τώρα σοβαρά. Δεν τους πιστεύω, αλλά λέω μήπως ΜΗΠΩΣ καμιά φορά...

...ποτέ δεν ξέρεις.

Τσάμπα μόνο downloads από internet, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...