Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν είχε δηλαδή τη χαρτοπετσέτα θα άλλαζε κάτι;

Το θέμα είναι ότι δεν ήταν χαρτοπετσέτα, αλλά φωτοτυπικό χαρτί Α4 :P

Ελα ρε Στιβ Σοντερς με τις πισινες σου:lol::lol::lol:

Donna Martin graduates

Μένω σε μονοκατοικία :o

έχεις πισίνα;

Λουλου εξακολουθώ να μην μπορώ να το ανοίξω:P

Καλησπέρα.

Επαναλαμβάνω. :P

Μένω σε μονοκατοικία :o

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα χτυπησουν οι σηρεινες στις 11 το πρωι σημερα ε ?

Για 1 λεπτο ακουσα.Σε ολη την Ελλαδα.

Μη τρομαξει κανεις...:-D

εγω ξυπνησα στι 1 χωρις να ακουσω ουτε το κινητο μ που χτυπουσε και ειχε 5 κλησεις.

Κι εγώ. Δεν έχω όμως πισίνα:-)

και γω...

Λες να μας κοροιδεψαν εμας ?

Δημοσ.

σήμερα στο λεωφορείο ήτανε ένας τυπάς που έβηχε σαν πόστης...αυτός ψόφαγε και κάτι κοπελιές δίπλα του γελάγανε λές και είχανε πάθει κρίση...ο εισπράκτορας απο την άλλη δεν πρέπει να του έκοψε εισητήριο, πρέπει να φοβόταν την γρίπη των χοίρων...

απο σειρήνες τίποτα δώ...ίσως επειδή κάθε χρόνο βάζουνε τα χριστουγεννιάτικα στο ίδιο σύστημα...

φέτος πρέπει να βρώ απο πού "ξεκινάνει" ο ήχος, να κάνω καμια μόντα να παίζει πριόνια όλη η πόλη...

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκε σήμερα το internet στο κινητό μου... από τον αυριανό αγώνα του ΑΜΣ στις 15.15 θα έχουμε live score

Δημοσ.

να παρει.... παλι ψιλοαρρωστησα παρασκευη.... παλι το σκ μεσα θα το βγαλω..... και ακυρωσα ενα πανεμορφο καφεδακι σημερα....... :mad:

Δημοσ.

ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;;

μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου.

δύσκολες αποφάσεις.

Δημοσ.
ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;;

μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου.

δύσκολες αποφάσεις.

Είσαι σίγουρος!;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...