giorgos147 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν είχε δηλαδή τη χαρτοπετσέτα θα άλλαζε κάτι; Το θέμα είναι ότι δεν ήταν χαρτοπετσέτα, αλλά φωτοτυπικό χαρτί Α4 Ελα ρε Στιβ Σοντερς με τις πισινες σου:lol:Donna Martin graduates Μένω σε μονοκατοικία έχεις πισίνα; Λουλου εξακολουθώ να μην μπορώ να το ανοίξω Καλησπέρα. Επαναλαμβάνω. Μένω σε μονοκατοικία
eSATA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μένω σε μονοκατοικία Κι εγώ. Δεν έχω όμως πισίνα
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Θα χτυπησουν οι σηρεινες στις 11 το πρωι σημερα ε ?Για 1 λεπτο ακουσα.Σε ολη την Ελλαδα. Μη τρομαξει κανεις... εγω ξυπνησα στι 1 χωρις να ακουσω ουτε το κινητο μ που χτυπουσε και ειχε 5 κλησεις. Κι εγώ. Δεν έχω όμως πισίνα και γω... Λες να μας κοροιδεψαν εμας ?
andreapaog328 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 σήμερα στο λεωφορείο ήτανε ένας τυπάς που έβηχε σαν πόστης...αυτός ψόφαγε και κάτι κοπελιές δίπλα του γελάγανε λές και είχανε πάθει κρίση...ο εισπράκτορας απο την άλλη δεν πρέπει να του έκοψε εισητήριο, πρέπει να φοβόταν την γρίπη των χοίρων... απο σειρήνες τίποτα δώ...ίσως επειδή κάθε χρόνο βάζουνε τα χριστουγεννιάτικα στο ίδιο σύστημα... φέτος πρέπει να βρώ απο πού "ξεκινάνει" ο ήχος, να κάνω καμια μόντα να παίζει πριόνια όλη η πόλη...
eSATA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή δεν ήξερες ότι οι άλλες μονοκατοικίες δεν έχουν πισίνα; :-P
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ενεργοποιήθηκε σήμερα το internet στο κινητό μου... από τον αυριανό αγώνα του ΑΜΣ στις 15.15 θα έχουμε live score
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Γιατί αν μπει στο στοίχημα δε θα μάσεις φράγκα;
dante14023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 να παρει.... παλι ψιλοαρρωστησα παρασκευη.... παλι το σκ μεσα θα το βγαλω..... και ακυρωσα ενα πανεμορφο καφεδακι σημερα.......
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;; μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου. δύσκολες αποφάσεις.
status Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;; μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου. δύσκολες αποφάσεις. Είσαι σίγουρος!;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.