Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 I'm sensitive. Anybody wanna fuck me? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 θα παρακαλεσω τις φιλες του ινσομνια να σταματησουν να μου στελνουν πμ γιατι εχει ξεπεραστει το οριο των 100 μηνυματων και δε προλαβενω να απαντησω. xaxaxaxaxaxaxa ευτυχως που υπαρχει το offtopic και γελαω λιγακι... γιατι μου κρυβετε τα ποστ μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ε, να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι, μπας και προλάβεις να ξεμπλοκάρεις το inbox, βρε αδερφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 aledjoμα τωρα παιζουμε? το γραφω ξεκαθαρα. καμια δε μου το εβγαλε αυτο. αν η σκεψη σου στηριζεται σε καποια ποστ που εκανα πριν καιρο που ελεγα οτι περναω δυσκολη κατασταση αυπνος κτλ, οχι δεν εχει καμια σχεση με αυτο! αλλος λογος ηταν αυτος. φίλε μου εγώ δε λέω τπτ … εσύ τα λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Γιατί ο καταραμένος alpha δείχνει το arsenal-tottenham μίση ώρα καθυστερημένα?? Ο αγώνας αρχίζει 10 παρα τέταρτο κι ο alpha το παίζει και τέταρτο. Και θέλω να ακούω ράδιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εσπασα ρεκορ στα αρνητικα vote ή μου φαινεται? -8 εχω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Σε ποιόν δεν άρεσε το ευφυές αστείο μου και μου έβαλε -1 ;!! ΓΚΡΡΡ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εσπασα ρεκορ στα αρνητικα vote ή μου φαινεται? -8 εχω.... Χμμμ...Εμένα η μαμά μου μού έχει πει ότι τέτοιες φάσεις είναι πάντα πηγή προβληματισμού. N' est pas... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ποτε δε πηρα σοβαρα το ιντερνετ σε θεματα ζωης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Αστειάτορα./ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Κλάιν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Γιατί ο καταραμένος alpha δείχνει το arsenal-tottenham μίση ώρα καθυστερημένα??Ο αγώνας αρχίζει 10 παρα τέταρτο κι ο alpha το παίζει και τέταρτο. Και θέλω να ακούω ράδιο!! φιλε, την επομενη φορα που θα σου συμβει αυτο, ακου τη θα κανεις.... θα βαλεις να ακουσεις το σπορ fm μεσω internet....ειδικα αμα εχεις και ISP forthnet, ειναι εγγυηση οτι, θα ακους τον ηχο συνχρονισμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 αχ ειδα ονειρο μια πανεμορφη γυναικα και ξυπνησα αμεσως γιατι καταλαβα οτι ειναι υπερβολικα ομορφη για να ειναι αληθινη. μηπως ηταν η φρου-φρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή κατηγορείς τη Φρου-Φρου μας ότι δεν είναι αληθινή; Και τί είναι; Forum bot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 οχι, λεω μηπως η φρου-φρου ειναι αυτη η πανεμορφη που ειδα ονειρο και κρυβεται πισω απο το "ψευτικο" forum.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.