status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Στάτους, εγώ θέλω από την πρώτη. Υπάρχει περίπτωση να βρω σαντιγύ σε συσκευασία όχι_σπρέη και να είναι η μαλακία από σκόνη; Επίσης ΤΙ ΕΒΑΠΟΡΕ ΡΕ. ΔΑΝΙΑ ΡΕ. Το πιο πυκνό γάλα που βρίσκω θέλει ανακάτεμα με κρέμα γάλακτος για να κάνει αφρό. Ζαχαρούχο φυσικά δεν υπάρχει ούτε σαν έννοια. Για δες εδώ. Αν είσαι τυχερός και βρω το τετράδιο του πατέρα μου κ θα στην πω. Τούφα έχω δει ένα σχετικό με hollywood special effects..γαμάτο έτσι.! Άκυρο νόμιζα ότι ήταν καραμέλα.
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ωραίος στάτους! Βρίκες και εσύ το δύσκολο "γλυκό" για παρασκευή, να ήταν μπεσαμέλ λογικό να υπήρχε έτοιμη αλλά η σαντινύ είναι 3 συστατικά κ ένα μίξερ.
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ρε ήξερα πως να φτιάχνω ΣΛΑΓΚΖΑΝΕ αλλά ήθελα να βεβαιωθώ για ποια από τα 2 "είδη" μιλούσαμε. btw, δεν έχει ράδιο σήμερα;
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 btw, δεν έχει ράδιο σήμερα; όχι, 7-9 τουλάχιστον. Πάει άλλη μια προσπάθεια.!
little loulou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 στατους!!μπες μσν!! η ο εσατα!!καποιος τελοσπαντων!!χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια! αναθεμα την μερα που εμπλεξα με τους υπολογιστες!!
gang Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 αναθεμα την μερα που εμπλεξα με τους υπολογιστες!! ή την ώρα που έμπλεξαν οι υπολογιστές με σένα... btw τώρα που έμαθες πως να βάζεις τόνους γιατί δεν το κάνεις?
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 στατους!!μπες μσν!! η ο εσατα!!καποιος τελοσπαντων!!χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια!αναθεμα την μερα που εμπλεξα με τους υπολογιστες!! άϊ αμ ατ σκουλ ρε!
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Είναι ένα παλικάρι που ρωτάει πως γίνεται να το βλέπει από εξωτερικό γιατί κάτι παίζει με το webtv του Ant1 (αν τελικά είναι το love bites ε). Πέρνα από το Internet να δώσεις φώτα! http://www.livegoal.tk/wmptv.html Νομίζω πως αναστριμάρει (κατά το αναμεταδίσει) την αηδία που στριμάρει ο στριμάδης ο αντένας (πες του να μην ανησυχεί, και από Ελλάδα κολλάει η παπαριά τους) - αλλά μου έχει τύχει για πειραματικούς λόγους να τσεκάρω, κι ενώ το ντάιρεκτ κονέξιον με αντένα σάιτ μ' έκανε κουρέλι, μέσω LiveGoal ό'α κα'α. Να κλικάρει εδώ δηλαδής antonl με δουλεύεις... αν νομίζεις ότι το κάνει μόνο σε 'σενα..........
little loulou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ή την ώρα που έμπλεξαν οι υπολογιστές με σένα...btw τώρα που έμαθες πως να βάζεις τόνους γιατί δεν το κάνεις? εεε..γιατι βαριεμαι να συλλαβιζω την καθε λεξουλα για να δω που παει ο τονος ισως? και..ευχαριστω πολυ τους μικρους θεους που μπηκαν μσν,εσατα και στατους και κυριως τον πρωτο που με βοηθησε και με εσωσε τη στιγμη που εγω πνιγομουν σε μια κουταλια νερο. και παλι ευχαριστω παιδια
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εεε..γιατι βαριεμαι να συλλαβιζω την καθε λεξουλα για να δω που παει ο τονος ισως? και..ευχαριστω πολυ τους μικρους θεους που μπηκαν μσν,εσατα και στατους και κυριως τον πρωτο που με βοηθησε και με εσωσε τη στιγμη που εγω πνιγομουν σε μια κουταλια νερο. και παλι ευχαριστω παιδια ούτως ή άλλως θα έμπαινα..άξες τέλος:ρ
slipknot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 αν νομίζεις ότι το κάνει μόνο σε 'σενα.......... Αιφνιδιάστηκα, αυτή η σύμπτωση να απαντάει 1 λεπτό πριν από εμένα ήτο σατανική. Πολύ απλά αν ήταν τρομοκράτης δεν θα τον έπιαναν, θα ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.