Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είπα μέσω μσν σε έναν τον τύπο V = (Vo - RI)exp[-t/RC] + RI που μου ζήτησε και άρχισε να μου λέει κάτι για πόνους, χάος και άλλες ιστορίες...περίεργοι άνθρωποι :-(

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να σας πω, τι διαφορά έχει η σαντιγύ στα φσουτ-φσουτ spray-like πράγματα από τη σαντιγύ σε κουτί/τενεκεδάκι;

Δημοσ.
Να σας πω, τι διαφορά έχει η σαντιγύ στα φσουτ-φσουτ spray-like πράγματα από τη σαντιγύ σε κουτί/τενεκεδάκι;

Αυτή στο τενεκεδάκι ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο sex. :-)

Ενώ με το spray...:devil::-D...ζωγραφίζεις.

Δημοσ.

Η πρώτη είναι για ερωτικά παιχνίδια. Η δεύτερη είναι για τούρτες και τέτοια, την παγώνεις στο ψυγείο και τη χτυπάς μέχρι να αφρατέψει.

Δημοσ.

η μια είναι από κανονικό γάλα ενώ η "φσσσστ" που λες είναι από γάλα σκόνη κ συνήθως είναι απαίσια.

Σαν γιος ζαχαροπλαστή με σιγουριά σου λέω, γλυκό με κονσέρβα βγαίνει μαλακία.

Δημοσ.
ε μερικα γλυκα θελουν εβαπορε ομως! απο που ειναι αυτο ε??????????????????????????////////////////

Έλα τώρα αιδίες..!

Όταν βλέπω γλυκό με κονσέρβα σαντιγή φαντάζομαι τον ζαχαροπλάστη κουλό τουλάχιστον.

Δημοσ.

Στάτους, εγώ θέλω από την πρώτη. Υπάρχει περίπτωση να βρω σαντιγύ σε συσκευασία όχι_σπρέη και να είναι η μαλακία από σκόνη;

Επίσης ΤΙ ΕΒΑΠΟΡΕ ΡΕ. ΔΑΝΙΑ ΡΕ. Το πιο πυκνό γάλα που βρίσκω θέλει ανακάτεμα με κρέμα γάλακτος για να κάνει αφρό. Ζαχαρούχο φυσικά δεν υπάρχει ούτε σαν έννοια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...