TeZaS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ερώτηση: μέσα στα αεροπλάνα καπνίζουν? Νομίζω πως όχι. Δεν ξέρω στα μεγάλα αεροπλάνα τί παίζει αλλα στα συνηθισμένα οχι!
TeZaS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Είχα διαβάσει για κάποιον που πήγε στην τουαλέτα και το άναψε και χτύπησε ο συναγερμός. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τον συνέλαβε η αστυνομία.
andreapaog328 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 αααα οκ γιατί είδα τους παίχτες της εθνικής με κάτι πουράκλες...
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Είχα διαβάσει για κάποιον που πήγε στην τουαλέτα και το άναψε και χτύπησε ο συναγερμός. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τον συνέλαβε η αστυνομία. Ναι θυμάμαι που είδα τη σύλληψη. αααα οκ γιατί είδα τους παίχτες της εθνικής με κάτι πουράκλες... Προετοιμάζονται για πιθανό διασυρμό στη Ν.Αφρική.
little loulou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 πιο καλο και αξιολογο παιδακι θα μου πει πως στο @@!#@! βαζουμε τονους?
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Χρησιμοποίησε το κουμπάκι δεξιά απ το L πριν τα φωνήεντα. wow
slipknot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πατάς το πλήκτρο ";" που βρίσκεται δίπλα απ' το "L" και μετά το γράμμα που θες να τονιστεί. Too slow.
TeZaS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Άσχετο αλλα δεν πειράζει.... Σήμερα ξύπνησα και με πονάει το χέρι μου στο μπράτσο ο μύς όταν το έχω κάτω και στρίβω το κεφάλι μου!!! Πολύ ανώμαλο πράγμα. Τί να είναι??? (δεν περιμένω διάγνωση αλλα έτσι που λέμε μεταξύ μας μωρέ.... Αύριο θα πάω νοσοκομείο λογικά) Και δεν είναι το χέρι που κάνει την "δουλειά"
andreapaog328 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 πιο καλο και αξιολογο παιδακι θα μου πει πως στο @@!#@! βαζουμε τονους? ά μπράβο, εγώ ήθελα να μάθω πως βάζεις ΄ και ¨ μαζί...
little loulou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 wow Too slow. θ ε ν κ γ ι ο υ ο υ ου ου
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ά μπράβο, εγώ ήθελα να μάθω πως βάζεις ΄ και ¨ μαζί... (shift+w)+αντίστοιχο φωνήεν. Παίζει κι άλλος τρόπος νομίζω. Άσχετο αλλα δεν πειράζει.... Σήμερα ξύπνησα και με πονάει το χέρι μου στο μπράτσο ο μύς όταν το έχω κάτω και στρίβω το κεφάλι μου!!! Πολύ ανώμαλο πράγμα. Τί να είναι??? (δεν περιμένω διάγνωση αλλα έτσι που λέμε μεταξύ μας μωρέ.... Αύριο θα πάω νοσοκομείο λογικά) Και δεν είναι το χέρι που κάνει την "δουλειά" Νευροκαβαλίκευμα. Ποιο χέρι κάνει ποια δουλειά;
slipknot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ά μπράβο, εγώ ήθελα να μάθω πως βάζεις ΄ και ¨ μαζί... shift + w + φωνήεν antonl με δουλεύεις...
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Όχι απλά βαριέμαι να δουλέψω ή (δεξί alt+δεξί πλήκτρο απ το L) + ι/υ
TeZaS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Νευροκαβαλίκευμα. Ποιο χέρι κάνει ποια δουλειά; Περνάει αυτό ή να πάω γιατρό? Έβαλα ένα έμπλαστρο μπας και αλλα δεεεεν.... Για την δουλειά το ανέφερα για να προλάβω τους έξυπνους που θα μου έλεγαν να κόψω την μλκ :p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.