washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει απαραίτητα να είναι καλλιτέχνης δλδ; ωχ μωρέ, μαλακίες του antonl, τσιμπάς και 'συ... Εμένα ΕΝΝΟΕΙ......Και το λέει συνθηματικά για να τσιμπήσω... Οκ, τσίμπησα...
alexzzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 διπλά σε σένα ποιος είναι;;; ο στάτους με την μάσκα; γιατί πίσω σου ο φαλακρός είναι σίγουρα ο Λούσι
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 α, ξυρίστηκε; (εν τω μεταξύ, άσε τις σπόντες κατά μέρος, γιατί δε θέλω και πολύ από Alexzzzix να σε βάλω πρωταγωνίστρια στο Emmalexzzzuella)
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 διπλά σε σένα ποιος είναι;;; ο στάτους με την μάσκα; γιατί πίσω σου ο φαλακρός είναι σίγουρα ο Λούσι Πως τα πάτε, πως τα κάνετε πάλι στη κουβέντα με βάζετε..ακούς εκεί χρυσαφή μάσκα εγώ...:Ρ
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εδώ έχει γαλάζιο κράνος ο alexzzz ρε. ήταν ΠΡΙΝ την ατυχή αντικατάσταση κινητού, για αυτό.;ρ
alexzzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 το "story by washiny" μου άρεσε... και γαμώ τις λεπτομέρειες
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πως τα πάτε, πως τα κάνετε πάλι στη κουβέντα με βάζετε..ακούς εκεί χρυσαφή μάσκα εγώ...:Ρ νιού, ιμπρούβντ βέρσιον : κάτι ορθογραφικά, κάτι ρετούς, συν ένας στάτους, μείον ένας κωλομπαράς * ρε antonl-a, ολόκληρο οχτάστηλο ροζ τίτλο, δεν τον είδες, και το γαλάζιο κράνος σε πείραξε;
slipknot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 "... έπαθα σοκ στιλιστικό και πολιτιστικό μάλλον." "Αν μας σκοτώσουν (τα ναρκωτικά) και τους δύο θα νευριάσω." Διάλογοι Αθηναίων, κορασίδων και μη. Deport me please.
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 "... έπαθα σοκ στιλιστικό και πολιτιστικό μάλλον." "Αν μας σκοτώσουν (τα ναρκωτικά) και τους δύο θα νευριάσω." Διάλογοι Αθηναίων, κορασίδων και μη. Deport me please. Αλλαγή πόλης.. ΑΣΑΠ Λέμε! ν ιού, ιμπρούβντ βέρσιον : κάτι ορθογραφικά, κάτι ρετούς, συν ένας στάτους, μείον ένας κωλομπαράς * ρε antonl-a, ολόκληρο οχτάστηλο ροζ τίτλο, δεν τον είδες, και το γαλάζιο κράνος σε πείραξε; Το έχω πει, μια μέρα θα γίνουμε πρωτοσέλιδο.:Ρ
alexzzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 όχι λαστ... το κινητό είναι περιττό και μπερδεύει τον αναγνώστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.