aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 @Φρού-Φρού μην αυτοκτονησεις για παρτη μου! και μια πρωην μου η 457 ηθελε να κανει το ιδιο αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωσα και γυρισα κοντα της.... ΥΠΟΜΟΝΗ!
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 @Φρού-Φρού μην αυτοκτονησεις για παρτη μου!και μια πρωην μου η 457 ηθελε να κανει το ιδιο αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωσα και γυρισα κοντα της.... ΥΠΟΜΟΝΗ! και εκει να μείνεις
aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 αφου σου λεω οτι ειναι πρωην μου τωρα! απλος εκεινο το διαστημα γυρισα κοντα της για να μην χω τυψεις. ειμαι ευαισθητος.... τωρα ειμαι ελευθερος και ψαχνω τη "τελεια" γυναικα, δε λεω οτι υπαρχει τελεια γυναικα αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι υπαρχει εστω και μια που πλησιαζει προς τη τελειοτητα! θελω αν υπαρχει αυτη η γυναικα, τουλαχιστον να τη γνωρισω.... τιποτα αλλο! απλος να δω αν εχω δικιο σε αυτο που πιστευω....
aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 μα το εχω ξαναδηλωσει σε παλιοτερο ποστ! ΠΑΝΤΑ ημουν ελευθερος. ποτε δεν ειχα σχεση.... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1947159&postcount=5301
Houston Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 κοιτα αυτο ειναι ενα λεπτο σημειο.σχεση δεν ειπα εγω ποτε οτι ειχα, ΑΥΤΕΣ λεγανε οτι εχουν σχεση μαζι μου.... απλος το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που ασχοληθηκα με μια ηταν καπου στο 8μηνο. το καλο με μενα ειναι οτι οταν ασχολουμαι με μια, ασχολουμαι ΜΟΝΟ με αυτη! δε κανω παραλληλες μακακιες.... αλλα λεω οτι αυτο το καιρο ασχολουμαι με τη ταδε και περναμε καλα! μονο αυτο! δε το λεω σχεση αυτο το πραγμα εγω.... οι γυναικες ειναι φαντασμενες και νομιζουν οτι επειδη ασχολουμαι με την ταδε οτι πρεπει να εχω σχεση. αυτο το ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ που λενε, εγω ΔΕ το εχω κανει ως τωρα γιατι ΚΑΜΙΑ δε μου το εβγαλε αυτο.... εγω φταιω? αχ και ειμαι 24χρονων.... σε ηλικια γαμου! μήπως σου το έβγαλε προσφάτως μία και το έβαλες στα πόδια γιατί….ένιωσες ανεπαρκής* ? * σαν προσωπικότητα
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 made the fly ass... Μια και είπες ass, μήπως απλά κάποια του το έβγαλε και του είπε μία σου και μία μου, γύρνα....
aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 μα τωρα παιζουμε? το γραφω ξεκαθαρα. καμια δε μου το εβγαλε αυτο. αν η σκεψη σου στηριζεται σε καποια ποστ που εκανα πριν καιρο που ελεγα οτι περναω δυσκολη κατασταση αυπνος κτλ, οχι δεν εχει καμια σχεση με αυτο! αλλος λογος ηταν αυτος.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Γεια σου ρε A-letso, σε γουστάρω γιατί you can read between the lines...
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Έχεις δίκαιο ρε 80άρη. Ας θερμάνουμε το κλίμα λοιπόν. Για πε μας ρε συ DJ, είναι όλες οι γυναίκες βουτάνες τελικά ή όχι; Για να μαθαίνουμε και οι άβγαλτοι.
aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 είναι όλες οι γυναίκες βουτάνες τελικά ή όχι; δεν απαντω σε ανθρωπους που σκεφτονται ετσι για τις γυναικες! εγω τις γυναικες τις σεβομαι, ειναι η αρχη και το τελος του κοσμου! χωρις αυτες δεν υπαρχει ζωη, διασκεδαση, ευχαριστηση! εχεις σκεφτει ποτε εναν κοσμο χωρις τις γυναικες? εγω θα αυτοκτονουσα! ΔΕΝ μπορω να βλεπω στεναχωρημενη γυναικα για κανεναν λογο. θελω να τις βλεπω ολες να χαμογελανε, ετσι ευχαριστιεμαι και γω τη χαρα τους. μισω τους κακακες που στεναχωρουν τις γυναικες για οποιοδηποτε λογο! ΔΩΣΤΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ! αυτο ειναι επιτυχια για εναν αντρα....
Freakster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει, δε λέω, καλή δουλειά έχει βρει ο αλέτζο, ποστάρει κάτι τέτοια σε ενα απο τα πιο γνωστά site της ελλάδας, όλο και κάποιο θύμα θα βρεθεί. Φίμωτρο. Δυστυχώς το official oftopic thread έχασε το λόγο ύπαρξης του, ας τραβήξει κάποιος τη πρίζα.
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει, δε λέω, καλή δουλειά έχει βρει ο αλέτζο, ποστάρει κάτι τέτοια σε ενα απο τα πιο γνωστά site της ελλάδας, όλο και κάποιο θύμα θα βρεθεί. Φίμωτρο. Δυστυχώς το official oftopic thread έχασε το λόγο ύπαρξης του, ας τραβήξει κάποιος τη πρίζα. Τι πίνεις να σε κεράσω για την αλήθεια που είπες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.