black_widow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ας μου πει κάποιος ότι βλέπει στον Alpha το "Για λογαριασμό σας" τώρα. Το παλικάρι έβγαλε 20 πιστωτικές κάρτες από την τσέπη και γελούσε με τα χρέη του, με τα οποία δεν ασχολείται, δεν ξέρει, δεν τον νοιάζει, τα έχει δώσει στην μάνα του να τα διαχειρίζεται. Η μάνα από δίπλα, μέσα στην τρελή χαρά με μία "απάθεια". Τι να πω πραγματικά δε ξέρω. Είχε έρθει η μητέρα μου μία φορά με μία σακούλα τίγκα στους λογαριασμούς ενός υποψήφιου πελάτη που ήθελε να κάνει μεταφορά οφειλών, να μαζέψει κάρτες και δάνεια σε ένα δάνειο δηλαδή. Ήταν σίγουρα πάνω από 20 φάκελοι, δεν τόλμησα να δω τι ποσά χρωστούσε, πήγε να με πιάσει η καρδιά μου...
alexzzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 με το ζόρι να με βάλουν στην μπρίζα για καυγά... και δεν μαλώνω και εύκολα...
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αλέκο σφάχτους όλους, ΑΣΑΠ!!! Αυτό είναι, να γράφεις αγγλικά με σωστή σύνταξη και να μην σε καταλαβαίνει ο Χ αμερικάνος.! :Ρ
alexzzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέρες ρεμάλια... πολύ θα το ήθελα, αλλά με την δίαιτα δεν μπορώ να μαλώσω... δεν έχω κουράγιο
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τώρα χρειάζεται ένας καλλιτέχνης να βάλει τον alexzzzzz στη θέση του μονομάχου στο Κολοσσαίο.
sugata Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει απαραίτητα να είναι καλλιτέχνης δλδ; Εις αναμονή όσων έχουν μεγαλύτερη γνώση...
o_magazatoras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Nαι,καλά,νάσκαγε τώρα κανας Howard Duck,νάχαμε να λέγαμε...
alexzzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ε, αυτό το ροζ που έβαλε ο μαγαζάτορ' είναι συμπαθητικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.