status Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θέλω να καταγγείλω οτι έχω φάει μπάν στο καλό μου το προφίλ για ένα μήνα για flame posting, και άλλα άτομα που προσβάλουν και επιτίθενται σε συμφορουμίτες κυκλοφορούν ελεύθερα..... Αρκουδέιδες!!! Έχεις και προφίλ για όταν πηγαίνεις στην εκκλησία ας πούμε; :Ρ
TeZaS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έχεις και προφίλ για όταν πηγαίνεις στην εκκλησία ας πούμε; :Ρ No είμαι άθεος!!! :p:p Λευτεριά στους αδικομπαναρισμένους χρήστες!!!!
giorgos147 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 "Foxytunes". Test. Start "Foxytunes". Test Test Test was approved. Please wait. 1 2 3 4 5 6 Your "FoxyTunes" is ready. Test Test Test Your "Foxytunes" Signature is ready. It will appear at the bottom of every post. Configuration 1 2 3 Finished Thanks for using "FoxyTunes" ______________________________ Πως στο διάολο δουλεύει η Signature;... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:55 ---------- Πήγα μάθημα, ήρθα, και ακόμα να γράψετε κάτι. Καλά ---------------- Listening to: Guns 'N' Roses - Patience ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:57 ---------- Τεστινκ FoxyTunes. ---------------- Now playing on Windows Media Player: Guns 'N' Roses - One In A Millon ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:58 ---------- Δε κάνει αυτόματη αλλαγή να δείχνει τι ακούω αυτή τη στιγμή σε κάθε ποστ μου; ___ Μαλακία... ---------------- Now playing on Windows Media Player: Guns 'N' Roses - One In A Millon
giorgos147 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Φτιάχνουμε την κλασική εφημερίδα στο σχολείο, και λέω να γράψω κανένα άρθρο. Επίσης, έχετε καμιά ιδέα για όνομα να τους προτείνω; =P Σκέφτομαι τίποτα που να έχει σχέση με Web Development. Για παράδειγμα, πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις blog με πολύ λίγες κινήσεις -σε όχι όμως δωρεάν πράγματα όπως Blogspot κ.λπ.- Τι λέτε; Έχετε καμιά ιδέα; Θέλω να γράψω τίποτα.
eSATA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=39675 κάτι τέτοιο βάλε... ποιο χρήσιμο για Γυμνάσιο ;P
giorgos147 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=39675 κάτι τέτοιο βάλε... ποιο χρήσιμο για Γυμνάσιο ;P Το άρθρο θέλω να έχει αρχές. =P Αν θέλουν να γαμήσ(ακατάλληλο για άτομα της ηλικίας μου)ουν, θα σκεφτούν τι έγραφα στο άρθρο; Κόλλησα... Πως ονομάζεται αυτό το δωρέαν πρόγραμμα το οποίο είναι σαν το office;
Achilles Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 open office. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ---------- Με πρόλαβε η εξηντατετράμπιτη μινάρα...
andreapaog328 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Όφις. αυτός δεν ήταν και Φαραώ? κατεβάζω με 200, κοντεύω να βάλω τα κλάματα...
giorgos147 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά. Τι ιδέα έχετε για το άρθρο που προανέφερα; Ή σκέφτομαι να μιλήσω για τα δωρεάν προγράμματα που κυκλοφορούν και τα παιδιά αρκούνται στα "σπασμένα" προγράμματα χρησιμοποιώντας τη πειρατεία. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:57 ---------- αυτός δεν ήταν και Φαραώ? κατεβάζω με 200, κοντεύω να βάλω τα κλάματα... Πριν κάτι μήνες κατέβαζα με 200. Πλέον κατεβάζω με 800. Χαίρομαι για σένα =-P
giorgos147 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Θα μας βάλει αύριο τεστ, και μας είπε να δούμε κάποια πράγματα. (προειδοποιημένο τεστ) Μας είπε να διαβάσουμε για την Α" Εθνοσυνέλευση. Αυτά αρκούν; Είναι από ένα βοήθημα που βρήκα του (εκδόσεις) Βολονάκη.
Achilles Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 giorgos147 κάνε κάτι πιο απλό. Και δεν θα κουραστείς και θα το διαβάσουν με περισσότερο ενδιαφέρον... Βάλε ένα link από το forum του cosmopolitan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.