o_magazatoras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ποιό ban μωρέ,ούτε χάδι δεν ήταν.Αφού ο κτηνοβάτης μας είναι ψυχούλα,τι να banάρει.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Αφού ο κτηνοβάτης μας είναι ψυχούλα ότι θα γίνει αφίσα αυτό το ποστ θα γίνει... το πόσο μεγάλη είναι το πρόβλημα...
Achilles Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ότι θα γίνει αφίσα αυτό το ποστ θα γίνει... το πόσο μεγάλη είναι το πρόβλημα... Όσο μεγάλη και να ΄ναι, δεν θα έχει πρόβλημα... :-D:-D
andreapaog328 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 γιουχουχου!! σκετη τρελα ειναι το ποδηλατο!!να τρεχεις σαν τρελο να προσπερνας τους πεζους χωρις να ξερουν απο που τους ερχομαι να ερχονται καταπανω μου τα αυτοκινητα να πεφτω πανω στα κλαδια των δεντρων να πεφτει το χαντς φρι,να μπουρδουκλονεται στη ροδα και να εξσφεντονιζεται στη μεση του δρομου να περιμενεις αν θα το πατησει το αυτοκινητο που ερχεται και τελικα να τη γλιτωνει χωρις να εχει παθει τιποτα ο αερας να σε παγωνει.. να βρίσκεις αμάξι μπροστά και να προσεύχεσαι στον άγιο χριστόφορο αυτός που το οδηγάει να γυρίσει το κεφάλι του, μπας και δει ότι έρχεσαι και δεν βγεί... τρελα!τρελα!τρελα!!! ναου ις φιξντ Καλημέρα!!! Μόλις έφυγα απο μάθημα Χημεία..... Δεν παλεύεται με την καμία!!! Θα το αφήσω για πτυχίο δεν πειράζει... έλα ρε και σύ "σχόλασες" νωρίτερα σήμερα? δεν πρόλαβα να ανάψω το πισι και: Diana Andreas Hello 18/11/2009 2:39:50 μμ Diana Andreas Sorry to add you like this. My name is Diana 18/11/2009 2:40:01 μμ Diana Andreas I am the ex of someone you have on MSN 18/11/2009 2:40:27 μμ Diana Andreas He dared to cheat on me so I'm adding all of his contacts to show them the X videos we made together 18/11/2009 2:40:38 μμ Diana Andreas You can see them on ** 18/11/2009 2:40:53 μμ Diana Andreas It's free but you have to confirm you're at least 18 18/11/2009 2:42:58 μμ Andreas Diana ψόφος καλημέρα
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ότι θα γίνει αφίσα αυτό το ποστ θα γίνει... το πόσο μεγάλη είναι το πρόβλημα... Θα σου πω από κοντά πόσο μεγάλη μανάρα μου.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Όσο μεγάλη και να ΄ναι, δεν θα έχει πρόβλημα... :-D:-D Θα σου πω από κοντά πόσο μεγάλη μανάρα μου. το oot έχει γίνει σαν τις κακόφημες συνοικίες της Νέα Υόρκης το βράδυ...
status Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 το oot έχει γίνει σαν τις κακόφημες συνοικίες της Νέα Υόρκης το βράδυ... Πάντα υπάρχει τρόπος να την φας...την μαχαιριά βρε..!
Achilles Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 @ alexzzz: Εσένα έκανε quote, εσύ θα την φας...
status Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 @ alexzzz: Εσένα έκανε quote, εσύ θα την φας... Πάλι εγώ θα βρω τον μπελά μου; Φτου!!!! :Ρ <-=--=άκυρο:Ρ) Κ κάτι άλλο..αφού ρε Αλέκο όλοι κυνηγάνε να σε....γιατί δεν το παίρνεις απόφαση να τους κάτσεις; :Ρ
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κ κάτι άλλο..αφού ρε Αλέκο όλοι κυνηγάνε να σε....γιατί δεν το παίρνεις απόφαση να τους κάτσεις; :Ρ θέλω να γίνω ακόμα πιο ποθητός...
paschalia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα έχει ως εξής. Έχω από χτες που τρέχω τα : Loaris trojan remover & avast scanning. Το μεν λοαρις επιμένει να μου βρίσκει 7 τρογιαν και ιούς παρά το γεγονός ότι το αβάστ έχει ήδη βρει και διαγράψει αρκετά τρόγιαν ύστερα από σκανάρισμα 6 ωρών,10 λεπτών και κάτι δευτερολέπτων. Α και επίσης τα τρόγιαν που βρίσκει το λόαρις ΔΕΝ μπορώ να τα διαγράψω γιατί δεν αναγνωρίζει κανένα activation code. Τι κάνουμε ?
Achilles Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 θέλω να γίνω ακόμα πιο ποθητός... Δεν λες πως δεν θα ζήσεις τόοοοσα χρόνια, για να τους προλάβεις όλους...
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Όποιος πει "βάλε λίνουξ" τη γάμησε ε.
status Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Όποιος πει "βάλε λίνουξ" τη γάμησε ε. Το BeOS πιάνεται; :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:27 ---------- Το θέμα έχει ως εξής. Έχω από χτες που τρέχω τα : Loaris trojan remover & avast scanning. Το μεν λοαρις επιμένει να μου βρίσκει 7 τρογιαν και ιούς παρά το γεγονός ότι το αβάστ έχει ήδη βρει και διαγράψει αρκετά τρόγιαν ύστερα από σκανάρισμα 6 ωρών,10 λεπτών και κάτι δευτερολέπτων. Α και επίσης τα τρόγιαν που βρίσκει το λόαρις ΔΕΝ μπορώ να τα διαγράψω γιατί δεν αναγνωρίζει κανένα activation code. Τι κάνουμε ? malwarebytes.org Αυτό..!
paschalia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Λουσι : Κάτσε μη πεταχτεί κανάς παρεδώσε και πει ''Βάλε Μακ'' . Στάτους : Το έκανα και αυτό . Μου βρήκε μόνο 1 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.