parsifal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλά βρε, τόσα χρόνια στο Insomnia δεν έχετε μάθει ότι τα links από search results ψοφάνε μετά από λίγη ώρα... ;
Achilles Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ή έχετε πιει και 'σεις, ή εγώ δεν ήπια αρκετά...
leftermann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ε κάντε τα ντε να ζούνε λίγο παραπάνω Ούτε 30 δευτερόλεπτα ωρέ; έντιτ: πάντως εμένα συνεχίζει να μου το βγάζει κανονικά...
jason_rethymno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι το chevrolet matiz εδώ το βλέπω οτι το χουνε στα 6950€ http://www.chevrolet.gr/matiz/matiz-index.html Ενώ σ άλλα site το χουν πιο ακρίβο.Ποια είναι η πραγματική τιμή του?(μιλάω για το φηνότερο μοντέλο)
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Όταν λες σε άλλα site; Στη mazda ας πούμε; =ρ 6.950 η βασική έκδοση.
jason_rethymno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Όταν λες σε άλλα site; Στη mazda ας πούμε; =ρ6.950 η βασική έκδοση. α οκ σορρυ μλκια είπα
alexis333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εχει ακουστει τπτ για κουαρτετο οργιων σε καποιο νησι ?? Με Δημαρχο να συμμετεχει ??? Εχετε ακουσει τπτ ??
little loulou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πιασάρικο ε; Δώσε ένα hint σε τι κείμενο το θες; Γεια σου κι εσένα Αχιλλέα!!! ζωφραφιζω-ζωφραφισα ενα λεωφορειο στο οποιο θελω να του βαλω μια ταμπελα που να λεει "προς το αγνωστο" πως εχουν κανονικα τα λεωφορεια την φωτεινη επιγραφη που λεει προς αθηνα? ε αντι για αθηνα θελω να λεει "αγνωστο":-D
angmar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ζωφραφιζω-ζωφραφισα ενα λεωφορειο στο οποιο θελω να του βαλω μια ταμπελα που να λεει "προς το αγνωστο"πως εχουν κανονικα τα λεωφορεια την φωτεινη επιγραφη που λεει προς αθηνα? ε αντι για αθηνα θελω να λεει "αγνωστο":-D τότε κατά τη γνώμη μου το unknown δε σου κάνει. δες κάτι προς : beyond (the) border/boundary(ies)/veil imagineville street with no name (κλεμμένοοοοο) Υ.Γ. Να μας τη σκανάρεις να τη δούμε τη ζωγραφιά.
Members gsarig Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ζωφραφιζω-ζωφραφισα ενα λεωφορειο στο οποιο θελω να του βαλω μια ταμπελα που να λεει "προς το αγνωστο"πως εχουν κανονικα τα λεωφορεια την φωτεινη επιγραφη που λεει προς αθηνα? ε αντι για αθηνα θελω να λεει "αγνωστο":-D Χμ, να μερικά για brainstorming: towards the unknown (κάπου είδα κάτι παρόμοιο και πιο πάνω) destination: unknown unknown destination unknown σκέτο who knows? ? ∞ πάντως αν πρόκειται για ταμπέλα λεωφορείου φαντάζομαι θα θες κάτι σύντομο... Επίσης, αν το λεωφορείο το οδηγάει γυναίκα, μπορείς να την ονομάσεις Ann Own
little loulou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ωωω..σας ευχαριστω πολυ! αμα βρω καποιον να μου την σκαναρει πολυ ευχαριστως
freedubus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς απλά να γράψεις "608, προορισμός: νεκροταφείο Ζωγράφου"
TeZaS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ζεί ανάμεσά μας..... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3013656&postcount=11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.