Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 sorry Αλέτσο αυτή την στιγμή αγαπάω τον liopyr :p : p
aledjo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 1) δεν με λενε Αλετσο, με λενε Aledjo δηλαδη Αλετζο. 2) δε με νοιαζει ποιον αγαπας, δε με νοιαζει αν ειναι αυτη τη στιγμη. εμενα με ενδιαφερει τι ανθρωπος εισαι, οποιαδηποτε στιγμη θες εσυ.
liopyr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 sorry Αλέτσο αυτή την στιγμή αγαπάω τον liopyr :p : p τι λες γι'αυτό?
soturin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Στην μπάρα με τα wiki, αρχεία, υπότιτλοι κτλ προτείνω να προστεθεί συνοικέσια. Αν και δεν κάνει να ανακατεύομαι στα προβλήματα των μεγάλων...
liopyr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Αι σούαρ ντού χάνι ... οουυ, πλιζ γκοντ χέλπ μι ! περίμενα τουλάχιστον κάτι τέτοιο-- αλλά τον λόγο μου εγώ δεν παίρνω πίσω...
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δεν βαράω ... ακόμα Εγω πάλι συνήθως αισθάνομαι το πολύ 29 και κάτι μήνες .. Αλλά όλα τα αγόρια μου λένε να αισθάνομαι 18 Αφου σκέφτομαι να βγώ με τον Αλέτσο που θα έχουμε κοινα :p:p:p:p Ασ' τους να λένε μικρή μου, εγώ σε βλέπω 16 χρονών πεταλουδίτσα.
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Επιτέλους γύρισε ο σπεσιαλίστας !!! Το πήρατε χαμπάρι; Ε ρε γέλιο που θα πέσει και φέτος.:lol:
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 εμενα με ενδιαφερει τι ανθρωπος εισαι Χιονάνθρωπος... Αλήθεια, από Άρλεκιν τα ξεσηκώνεις;
slipknot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 αλετζο μη τους ακούς ρε...σε ζηλεύουν όλοι Πότε ήρθες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.