Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και σε AVI γίνεται, αλλά καλύτερα σε MKV που είναι πιο "trendy" :P format και υποστηρίζει και επίσημα τα chapters...

έχω ένα wd tv αραγμένο... και έχω και την μάνα μου που βλέπει μία ταινία μέσα σε 4 μέρες με διακοπές. Προς το παρών τα κάνω dvd με κεφάλαια για να μπορεί να τα βρίσκει εύκολα γιατί δεν είναι και high tech... αν γίνονται τα avi θα με διευκόλυνε πολύ. Δεν έχω δει καμιά επιλογή σε πρόγραμμα για κεφάλαια πάντως... θα τερώ για mkv

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρόσεξε λίγο, όταν λέω MKV δεν υπονοώ κάποια χρονοβόρα μετατροπή aka video reencoding. Απλά θα «ενθυλακώσεις» το αρχικό video file σε MKV container, φορτώνοντάς το στο πρόγραμμα mkvmerge GUI. Έχει και καρτέλα όπου μπορείς να φτιάξεις τα chapters όπως θέλεις.

Δημοσ.

Να γιατί απευθύνθηκα σε σένα... το καλύτερο παιδί του χωρίου είναι ο Παρσιφαλίδης... μικρό χωρίο βέβαια αλλά και πάλι...

Να σε καλά.

Δημοσ.

Μικρό-guide του μώλου.

guidetoukwlou.jpg

Σε πάω μέχρι που πρέπει για να ξεκινήσεις το edit.

Από κει και μετά, και αναλόγως με πώς θες τα chapters σου, πας στο παρακάτω.

A guide to MKVmerge Gui, κεφάλαιο τέσσερα.

Δημοσ.
τι καλά παιδιά είστε... με συγκινήσατε!!!

---

παίζω με το windows live mail... καλή μαλακιούλα...

Ωραίο αλλά μπροστά στο outlook 2007..!

Δημοσ.
και το outlook έχω πολύ καιρό να το δοκιμάσω... απλά με αρέσει που είναι απλό...

Το 2010 είναι όμορφο παντως!

Δημοσ.

ο εξωτερικός σκληρός που έχω αρχίζει και κάνει περίεργα κόλπα...τα windows τον βρήκανε με την 4η...πάλι θα μου πιάσουν τον κώλο...θέλω και ξύρισμα...κατα τ'αλλα καλημέρα.

Δημοσ.
Το 2010 είναι όμορφο παντως!

Και το 2003 μια χαρά είναι :P

[...] κατα τ'αλλα καλημέρα.

Αυτό το συνήθειο θα πρέπει να το περιορίσετε λίγο. Γίνεστε προκλητικοί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...