slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που είδες ίσως σε κάποιο -αόριστο- χρονικό διάστημα το ξεχάσεις. Αυτόν ποτέ.
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν παραγγείλω κάτι από Ebay.co.uk που βρίσκετε στο Hong Kong πόσες μέρες θα κάνεις περίπου να έρθει; Καμιά 20αρια; Θα πάει τελωνείο; εμένα κατά 99% κάνουν 15+ μέρες... Σεντόνια are bαck. καιρό είχαμε να δούμε, ε; --- γεια και χαρά σε όλα τα παιδιά... δεύτερη μετά σούρας ημέρας και κάπως αρχίζουμε και έχουμε επαφή με το περιβάλλον...
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Hey alexzzz. Πού χει χαθεί τούτος τις τελευταίες μέρες (από OOTT λέω);
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 το oott τι είναι; official of topic takataka;
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Official Off Topic - ThReSh Ο ελάχιστος φόρος τιμής.
sugata Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 γεια και χαρά σε όλα τα παιδιά... δεύτερη μετά σούρας ημέρας και κάπως αρχίζουμε και έχουμε επαφή με το περιβάλλον... κουράγιο άνθρωπε. μέχρι το Σάββατο θα έχεις "αναρρώσει" πλήρως.
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 προσωπικά δεν τις βρίσκω ούτε όμορφες ούτε τίποτα... για την υποκριτική τους δεν κάνω καν κουβέντα... Εγώ πάλι δε θα πω κουβέντα για τις δικές σου κουβέντες. Δε θέλω να χρωματίσω το post μου.
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 κουράγιο άνθρωπε. μέχρι το Σάββατο θα έχεις "αναρρώσει" πλήρως. το γνωστό "γιατί ρε πούστη μου... γιατί πίνω αφού μετά είμαι χάλια"... --- ες ες μοντ παρσιφαλίδη εσύ που καταπιάνεσαι με τέτοια... chapters σε avi ή άλλα αρχεία βίΔεο γίνεται να κάνουμε; δεν κατέω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Official Off Topic - ThReSh Ο ελάχιστος φόρος τιμής. o alexzzz έχει 5πλασια και βάλε posts από μένα στο συγκεκριμένο topic
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Official Off Topic - ThReSh Ο ελάχιστος φόρος τιμής. oota τότες... o Αλέκος είναι με πολλά ναυτικά μίλια διαφορά πρώτος εδώ μέσα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:03 ---------- Εγώ πάλι δε θα πω κουβέντα για τις δικές σου κουβέντες. Δε θέλω να χρωματίσω το post μου. ναι... καλά που δεν το έκανες... o alexzzz έχει 5πλασια και βάλε posts από μένα στο συγκεκριμένο topic αϊ θενκ γιου... δι αναγνωρισιμότητα
sugata Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 chapters + avi? νόου γουαίη (ας φαρ ας άι νόου). edit:Comparison of containers Βασικά στο λινκ λέει ότι γίνεται, αλλά δεν τα υποστηρίζει από μόνο του σαν container.
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ες ες μοντ παρσιφαλίδη εσύ που καταπιάνεσαι με τέτοια... chapters σε avi ή άλλα αρχεία βίΔεο γίνεται να κάνουμε; δεν κατέω... Και σε AVI γίνεται, αλλά καλύτερα σε MKV που είναι πιο "trendy" format και υποστηρίζει και επίσημα τα chapters...
giorgos147 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πως σας φαίνεται; Αυτη θα βάλουν για τον χορό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.