sugata Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 your epicness, is killing me, and I, Ι must confess, I still believe, still believeeeeeeeeeeeee. :-) καλά σκάω...
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν παραγγείλω κάτι από Ebay.co.uk που βρίσκετε στο Hong Kong πόσες μέρες θα κάνεις περίπου να έρθει; Καμιά 20αρια; Θα πάει τελωνείο;
gtroza Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 θρανίο πμ στον status(μήπως έρθει χωρίς cpu !) γράψε ένα bash script ωστε ο georgeman να μπορεί να φτάσει τα ποστ του ThReSh να φανεί και το μεγαλείο του GNU/Linux ! .
little loulou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ηξερα οτι τα σκληρα θα μου κανουν ζημια αλλα οχι κι ετσι. ειδα στο ονειρο μου οτι εβαλα σκουλαρικια:τρια σε καθε βλεφαρο του ματιου,ενα στο κατω χειλος,στο πηγουνι,στα ανω και κατω ακρα(και στα 20 λεμε!),στους αστραγαλους..και οπως γνωριζετε τα σκουλαρικια μπαινουν απο τη μια,βγαινουν απο την αλλη και υπαρχει κουμπωμα.οποτε σε ολα τα προαναφερθεντα σημεια,εμπαινε απο την μια ακρη κι εβγαινε απο την αλλη.επισης ειχα βαλει στους ωμους και 4 στην περιφερεια τα οποια συνδεονταν με κατι σαν πλαστικο κορδονι με τα μαλλια μου... αυτα τα ωραια..καλημερα και σε εσας.
status Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν παραγγείλω κάτι από Ebay.co.uk που βρίσκετε στο Hong Kong πόσες μέρες θα κάνεις περίπου να έρθει; Καμιά 20αρια; Θα πάει τελωνείο; Καλημέρα θα συρθώ στην δουλειά σήμερα! :Ρ Το αφορολόγητο είναι στα 25 ευρά στην τιμή του προϊόντος, δεν φορολόγησε στα μεταφορικά (κοιτά το Ελληνικό δημόσιο..:Ρ) Μου έχει τύχη να έρθει δέμα σε 4 μέρες αλλά και σε 20 μέρες...
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ηξερα οτι τα σκληρα θα μου κανουν ζημια αλλα οχι κι ετσι.ειδα στο ονειρο μου οτι εβαλα σκουλαρικια:τρια σε καθε βλεφαρο του ματιου,ενα στο κατω χειλος,στο πηγουνι,στα ανω και κατω ακρα(και στα 20 λεμε!),στους αστραγαλους..και οπως γνωριζετε τα σκουλαρικια μπαινουν απο τη μια,βγαινουν απο την αλλη και υπαρχει κουμπωμα.οποτε σε ολα τα προαναφερθεντα σημεια,εμπαινε απο την μια ακρη κι εβγαινε απο την αλλη.επισης ειχα βαλει στους ωμους και 4 στην περιφερεια τα οποια συνδεονταν με κατι σαν πλαστικο κορδονι με τα μαλλια μου... αυτα τα ωραια..καλημερα και σε εσας. Born to be wild και έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ένα μπουκέτο να φάει αυτός και έχει να πέσει τρελό splatter...
status Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Born to be wild και έτσι? ένα μπουκέτο να φάει αυτός και έχει να πέσει τρελό splatter... Lots - o - bling bling! μουαχχααχαχ :ρ
teo64x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Θα βασανίζει και τα άλλα sections. Καλά είναι.
gang Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 έλα καλημέρα και κόψτε τις λαλακίες πρωινιάτικα.. ---------------------------------------------------------- κάτι άλλο.. ρε παιδιά έχετε μήπως υπόψιν σας ένα thread που είχε προτεινόμενα προγράμματα για διάφορες ανάγκες? νομίζω ήταν στο subforum "Software" αλλά δεν το βρίσκω... ---------------------------------------------------------- ok το βρήκα...
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Born to be wild και έτσι? Πόσο πιο εύκολο είναι να πάθει ένας τέτοιος μόλυνση σε σχέση με έναν που δεν έχει ούτε ένα piercing άραγε;
little loulou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 μετα απο αυτο που ειδα αυτη η εικονα δεν μου λεει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.