Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ότι θέλεις τον κάνεις

αν όμως θέλεις περισσότερους "δίσκους" απο 4

τότε το ένα (και μόνο ένα) partition θα είναι extended μέσω του οποίου θα υπάρχουν τα logical

δεν ξέρω όμως αν τόσο δύσκολα πράγματα

γίνονται στα windows !

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.

Εντάξει. Σ' ευχαριστώ:-D

Κι εσένα sug.

Τα λέμε μετά το φορμάτ. (μάλλον)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε τι λες. Ρε. ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ FAHRENHEIT;

ναι τρίτη βράδυ, εδώ σε μάς...κανα λίνκ υπάρχει...?

ανάβηκα Καλάβρητα σήμερα, δεν είχε χιόνι ρε πόστη μου. Πάλι καλά που οι ταβέρνες ήταν ανοιχτές...

απορία της ημέρας: τα σκυλιά έχουν χοληστερίνη?

Δημοσ.

Δοξάστε με ρε!!!!

Εβαλα μπρος την μια από της Α500 που κέρδισα στην δημοπρασία και δεν bootare κ μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν έχει επεξεργαστή :Ρ

Γαμάω έτσι!! :Ρ

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια απορία. Στο σπίτι που νοικιάζω η θέρμανση είναι απο 2 θερμοσυσσωρευτές μεγάλους Stiebel Eltron είναι λίγο παλιοί και δεν βρίσκω εικόνα. Αυτοί δουλεύουν μεσημέρι και βράδυ με το "οικονομικό" ρεύμα. Η απορία μου είναι η εξής, εγώ βάζω την σομπίτσα με τις λάμπες για λίγες ώρες που κάθομαι στο pc και καίει 800W. Είναι πιο οικονομική απο τους συσσωρευτές??? Μην τους έχω τσάμπα κλειστούς αν καίω το ίδιο ρεύμα περίπου...

Δημοσ.
Το ΄χα πάθει αλλά με την αδερφή της (πιο γαμάτο, ειδικά αν πηγαίνεις και στο σπίτι τους). Είναι τέλεια φάση γιατί όταν είστε όλοι μαζί υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια λανθάνουσα αμαρτωλή αύρα και διάφορα υπονοούμενα (εμένα π.χ. συνέχεια με έβριζε η αδερφή της και είχε bitchy συμπεριφορά απέναντι μου, παρόλο που με γούσταρε, για να υπονομεύσει), επίσης στα σύν είναι οτι μετά κάνεις πιο λυσσασμένο σεξ γιατί σκέφτεσαι και την άλλη. Ε, συνήθως μετά από λίγο χωρίζεις με τη δικιά σου γιατί δεν τραβάει η ομάδα έτσι, μην κοροιδευόσαστε κιόλας, αλλά ήδη απ' τα χωρίσματα έχετε φροντίσει να κουτουπωθείτε στα κρυφά με τη φίλη/αδερφή, για να εκτονωθεί όλη αυτή η συμπιεσμένη απαγορευμένη ερωτική ορμή που συσσωρευόταν τόσο καιρό. Μετά την κάνεις με ελαφρά, γιατί έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον η όλη φάση.

ενταξει..εισαι το ονειρο καθε κοπελας..εναν τετοιο θελουμε ολες..

και μη με ρωρησεις απο που το καταλαβα παλι αυτο?

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι πηδιόμουν με μια μάνα.

Περίεργη μέρα προβλέπεται.

και μετα ανησυχουσα για μενα που εβλεπα στο ονειρο μου τον χατζηνικολαου να με ενημερωνει πως αλλαξε η ωρα των ειδησεων του.

λουλου αγαπη μου τι κανεις

τρουφααα!!!:cry: πες μου οτι εσυ τουλαχιστον εισαι καλο αγορακι,ε?εε?εε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...