Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Που να θυμάσαι βρε παλιόγρια, που μπήκες τώρα και στα ΤΡΙΑΝΤΑ!!! σε αντιπαθώ Kαι είμαι μόλις 29 ετών-χρονών μπουμπούκι, αν δεν με πιστεύεις το' χω πει και σ' άλλους :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 σε αντιπαθώ Kαι είμαι μόλις 29 ετών-χρονών μπουμπούκι, αν δεν με πιστεύεις το' χω πει και σ' άλλους :p http://www.imageshack.gr/files/cbf716cogt4peacb26q1.jpg Είσαι του 78' και τώρα έχουμε 2008 Είσαι κι εσύ ζυγός πουλάκι μου ε? Το καλύτερο ζώδιο με διαφορά όμως. Εγώ είμαι 19-10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Είσαι του 78' και τώρα έχουμε 2008 Είσαι κι εσύ ζυγός πουλάκι μου ε? Το καλύτερο ζώδιο με διαφορά όμως. Εγώ είμαι 19-10 το πουλάκι σου (μπλιαχ) είναι 29 γιατί είναι Οκτώβρη γεννημένη και δεν σηκώνω κουβέντα. και του πόσο είσαι ...πουλάκι μου εσύ που κάνεις και πνεύμα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Members Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 χαχα, τα λευκά spoiler δεν τα είχα δει! Εμένα πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση από το screenshot σου είναι αυτό το τεράστιο Norton κάτω δεξιά. (έτσι κι αλλιώς για ηλικίες δεν με πολυπαίρνει να μιλήσω... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 χαχα, τα λευκά spoiler δεν τα είχα δει! Εμένα πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση από το screenshot σου είναι αυτό το τεράστιο Norton κάτω δεξιά. hehe εεεμμμ.. αυτά είχαμε στην εποχή μου αγόρι μου... τώραααα άλλαξαν οι μόδες αλλά εγω ειμαι γρά και δεν κατέω τεθοια πράματα (στην δουλειά και που έβαλα ff υπέρβαση είναι .. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 το πουλάκι σου (μπλιαχ) είναι 29 γιατί είναι Οκτώβρη γεννημένη και δεν σηκώνω κουβέντα. και του πόσο είσαι ...πουλάκι μου εσύ που κάνεις και πνεύμα ??? 1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 1973 μουαχαχαχαχααχα .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 μουαχαχαχαχααχα .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Καλά μην βάλεις και τα κλάματα, δεν σου πάει. Αποκλειστική φωτογραφία Φρου-Φρούς πριν 30 χρόνια και κάτι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Γελιέσαι ...πουλάκι μου. Εγώ ότι και να βάλω μου πάει αχ βρε MiltoZ θυμάσαι? Σεπτέμβρης του '79 ήταν θαρρώ που είχες βάλει φωτοαγγελία για να βρείς γυναίκα και είχες την παρακάτω? Αλήθεια τι έγινε, στάθηκε καμία τυχερή ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Ναι βρε θυμάμαι! Ωραίες εποχές! Από τότε τσαντίλω ήσουνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Και η μάχη συνεχίζεται! FIGHT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Ας ανεβάσει κάποιος το video με τον Ζαχόπουλο να το δούμε και εμείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Χαχαχα! Ε τα παππουδέλια, πιαστήκανε μεταξύ τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.