Achilles Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 πιθανότατα από τις κατάρες μου που με έψησες για διάφραγμα. φήμες ότι υπό την επήρεια ΤΟΠΙΚΟΥ (μα γιατί, γιατί, γιατί) αναισθητικού, ηρεμιστικού, δυο λίτρων αίματος στο στομάχι και τρεις μονόλιτρους ορούς, φώναζα πανάθεμα σε α-κοίλη, ελέγχονται ως ακριβής. Δεν σε χάλασε καθόλου... btw το καινούργιο σου αβατάρι ταιριάζει με κάποιες συνήθειες του αποπάνω σου. Να στον γνωρίσω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 γιατί κάτι μου λέει ότι ο Lucifer θα την πέσει στον Freakster?
Freakster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 γιατί κάτι μου λέει ότι ο Lucifer θα την πέσει στον Freakster? δε λεω τωρα που σιαξε η γαλλική μυτούλα μου είμαι ακόμα πιο γαμώ, αλλά όχι και ετσι.
Achilles Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 γιατί κάτι μου λέει ότι ο Lucifer θα την πέσει στον Freakster? Ο Βαλτάσαρ είσαι;;; :lol: δε λεω τωρα που σιαξε η γαλλική μυτούλα μου είμαι ακόμα πιο γαμώ, αλλά όχι και ετσι. Ε αφού είσαι πιο γαμώ που έσιαξε η μυτούλα σου , θα έρθει και ο Lucifer να σου "σιάξει την πλάτη". :lol:
gtroza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @eSATA Πείτε μου ένας τι διαφορά έχει το primary από το logical partition..... εξήγηση στο περίπου ενας δίσκος μπορεί να έχει μόνο 4 primary partition λόγω περιορισμένου χώρου για την δήλωσή τους οπότε ανακάλυψαν τα extended->logical . ένα μόνο μπορεί να είναι extended μέσα στο οποίο δηλώνονται άπειρα logical βάλε linux (ταιριάζει στους ρεμπέτες) θα τα μάθεις απ'εξω και ανακατωτά ! .
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @eSATA εξήγηση στο περίπου ενας δίσκος μπορεί να έχει μόνο 4 primary partition λόγω περιορισμένου χώρου για την δήλωσή τους οπότε ανακάλυψαν τα extended->logical . ένα μόνο μπορεί να είναι extended μέσα στο οποίο δηλώνονται άπειρα logical βάλε linux (ταιριάζει στους ρεμπέτες) θα τα μάθεις απ'εξω και ανακατωτά ! . Αν είναι scsi 2 σε module τότε τι παρτίσιον κάνεις; :Ρ
gtroza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @status Αν είναι scsi 2 σε module τότε τι παρτίσιον κάνεις; :Ρ αυτά θα τα εξηγήσεις εσύ στους συνεργάτες σου δεν φτάνει που σας δίνουμε βιβλιογραφία ; το GNU/Linux έχει λύση για τα πάντα ! .
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτά θα τα εξηγήσεις εσύ στους συνεργάτες σου δεν φτάνει που σας δίνουμε βιβλιογραφία ; . Γενική ήταν η ερώτηση :Ρ
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 το ίδιο και η απάντηση ! . Σου έχω πει ότι λατρεύω το ebay? Κ ότι οι επιχειρηματίες στο Hong kong μαμάν κ δέρνουν; http://global.ebay.com/CF_to_44_Pin_IDE_Hard_Drive_Adapter_bootable_9692/180328266073/item
gtroza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 υπήρχε και ελλάδα απο αυτούς που πουλούσαν τα micro/mini/pico-itx της VIA οχι όμως τόσο φτηνά και μάλλον έκλεισε και η νέα εταιρεία .
angmar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Σου έχω πει ότι λατρεύω το ebay?Κ ότι οι επιχειρηματίες στο Hong kong μαμάν κ δέρνουν; http://global.ebay.com/CF_to_44_Pin_IDE_Hard_Drive_Adapter_bootable_9692/180328266073/item Έχει κι εδώ τέτοια, αλλά λιγάκι πιο ακριβά
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 υπήρχε και ελλάδα απο αυτούς που πουλούσαν τα micro/mini/pico-itxοχι όμως τόσο φτηνά . .93 ευρώ και δωρεάν έξοδα αποστολής κύριος.! Αν ήταν Έλληνας ακόμα θα περίμενα... Αγόρασα ένα ide-> laptop ide (πως το λένε!) και σε 4 μέρες ήταν εδώ... Μπροθτά είναι οι άνθρωποι ρε.! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:03 ---------- Έχει κι εδώ τέτοια, αλλά λιγάκι πιο ακριβά Το έχω δει, για αυτό κατέληξα στο ebay.
eSATA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @eSATA εξήγηση στο περίπου ενας δίσκος μπορεί να έχει μόνο 4 primary partition λόγω περιορισμένου χώρου για την δήλωσή τους οπότε ανακάλυψαν τα extended->logical . ένα μόνο μπορεί να είναι extended μέσα στο οποίο δηλώνονται άπειρα logical βάλε linux (ταιριάζει στους ρεμπέτες) θα τα μάθεις απ'εξω και ανακατωτά ! . Εγώ δηλαδή που πήρα καινούργιο δίσκο και θέλω να τον βάλω στο λαπτοπ αρχικά τον κάνω primary ολόκληρο...έτσι;
gtroza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ότι θέλεις τον κάνεις αν όμως θέλεις περισσότερους "δίσκους" απο 4 τότε το ένα (και μόνο ένα) partition θα είναι extended μέσω του οποίου θα υπάρχουν τα logical δεν ξέρω όμως αν τόσο δύσκολα πράγματα γίνονται στα windows ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: περίμενε να απαντήσει κάποιος ειδικός εγώ ακούω μόνο ootr.gr ακόμα και όταν είναι κλειστό (ως συνήθως!) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.