Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι γούσταρα και τη μάνα τους, αλλά νταξ, δεν έγινε τίποτα, μετά θα πήγαινε το θέμα στη σφαίρα της παπακαλιατικής φαντασίας που είπε κι ένας παραπάνω.

Δημοσ.

ε-σατα, λίγο μπακαλίστικα:

;Eστω ότι έχεις έναν 500άρη:

ορίζεις τον C: να κρατήσει 120 gb για το λειτουργικό (primary partition + logical)

ορίζεις το D: να κρατήσει τα υπόλοιπα (extended partition + logical)

κόβεις το D: σε d: και e:. (logical partitions - drives)

Έτσι τώρα ενω στην πραγματικότητα έχεις ένα σκληρό (physical, απτό), στην ουσία το λειτουργικό σου θα αναγνωρίζει τρεις σκληρούς (logical drives).

O πρώτος είναι και ο αρχικός (primary), για τις ανάγκες του λειτουργικού.

Ποιο είναι το νόημα;

όταν κόβεις το σκληρό σε νοητά κομμάτια, αυτά τα κομμάτια δε θα μπλέκονται το ένα με το άλλο, όταν αποθηκεύεις κάτι μέσα σ' αυτά. έτσι, αν επιλέξεις να αποθηκεύσεις 10 gb τραγούδια στο d:, αυτά τα 10gb θα είναι αποθηκευμένα στο κομμάτι του σκληρού που ορίστηκε ως d:. έτσι, τα δεδομένα δε θα αποθηκεύονται όπου να 'ναι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το θέμα είναι οτι γούσταρα και τη μάνα τους, αλλά νταξ, δεν έγινε τίποτα, μετά θα πήγαινε το θέμα στη σφαίρα της παπακαλιατικής φαντασίας που είπε κι ένας παραπάνω.

άμα γούσταρες και την γιαγιά θα ήταν worth mentioning...grand motherfucker :P

Δημοσ.
Έβλεπα στον ύπνο μου ότι πηδιόμουν με μια μάνα.

Περίεργη μέρα προβλέπεται.

Καλού κακού φόρα...

stalincondom.png

Δημοσ.

Άσε, είδαμε την αποτελεσματικότητά σας.

Θα πηδήξω σήμερα και μετά από κάνα εννιάμηνο θα βρεθώ με γιο δημοκράτη.

Δημοσ.

Το ΄χα πάθει αλλά με την αδερφή της (πιο γαμάτο, ειδικά αν πηγαίνεις και στο σπίτι τους). Είναι τέλεια φάση γιατί όταν είστε όλοι μαζί υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια λανθάνουσα αμαρτωλή αύρα και διάφορα υπονοούμενα (εμένα π.χ. συνέχεια με έβριζε η αδερφή της και είχε bitchy συμπεριφορά απέναντι μου, παρόλο που με γούσταρε, για να υπονομεύσει), επίσης στα σύν είναι οτι μετά κάνεις πιο λυσσασμένο σεξ γιατί σκέφτεσαι και την άλλη. Ε, συνήθως μετά από λίγο χωρίζεις με τη δικιά σου γιατί δεν τραβάει η ομάδα έτσι, μην κοροιδευόσαστε κιόλας, αλλά ήδη απ' τα χωρίσματα έχετε φροντίσει να κουτουπωθείτε στα κρυφά με τη φίλη/αδερφή, για να εκτονωθεί όλη αυτή η συμπιεσμένη απαγορευμένη ερωτική ορμή που συσσωρευόταν τόσο καιρό. Μετά την κάνεις με ελαφρά, γιατί έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον η όλη φάση.

Έγραψες...

Όποιος πόστης με κόλλησε γρίπη, ας μου πει και τι είδους είναι: η καινούργια των χοίρων ή παλιά η μαλακισμένη.

Θέλω να ξέρω τι είναι αυτό από το οποίο υποφέρω...:mad:

Δημοσ.
άμα γούσταρες και την γιαγιά θα ήταν worth mentioning...grand motherfucker :P

χαχαχαχα :lol: σωστος!

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι πηδιόμουν με μια μάνα.

Περίεργη μέρα προβλέπεται.

και στον υπνο σου ΟΟΤ διαβαζεις ρε?

Δημοσ.
Θέλω να ξέρω τι είναι αυτό από το οποίο υποφέρω...:mad:

πιθανότατα από τις κατάρες μου που με έψησες για διάφραγμα. φήμες ότι υπό την επήρεια ΤΟΠΙΚΟΥ (μα γιατί, γιατί, γιατί) αναισθητικού, ηρεμιστικού, δυο λίτρων αίματος στο στομάχι και τρεις μονόλιτρους ορούς, φώναζα πανάθεμα σε α-κοίλη, ελέγχονται ως ακριβής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...