Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν έχεις ρίξει τον ατέλειωτο κόπο για να πείσεις μια γυναίκα να είστε μαζί.. και σου γνωρίσει τη φίλη της και υπάρξει κεραυνοβόλο.. τι κάνεις βασικά;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όταν έχεις ρίξει τον ατέλειωτο κόπο για να πείσεις μια γυναίκα να είστε μαζί.. και σου γνωρίσει τη φίλη της και υπάρξει κεραυνοβόλο.. τι κάνεις βασικά;

Κάνεις μια ομορφιά με την ομάδα! ;)

Καλημέρα

Δημοσ.

Το κουλ φέις.

Δημοσ.

Κρύο καιρός για τρίο :devil: ίσως πρεπει να δεις λίγο παπακαλιάτη να πάρεις ιδέες. :-D

Δημοσ.
Από βαρεμάρα δηλαδή;

Γιατί με 300 χλμ/ώρα σε ευθεία μόνο από βαρεμάρα μπορεί να πεθάνεις..!

:P

ειλικρινα..το ονειρο μου ειναι να παρω μια θηριο μηχανη και να κατεβω απο σουνιο-λαγονησι με 1000 και στο τελος να στουκαρω σε μια κολονα.

διαφορετικα συνοδηγος σε BMW(γιατι αν ειμαι εγω οδηγος,θα στουκαρω αμεσως και δεν θα απολαυσω τιποτα),να ζησω αυτο το κολλημα πισω στο καθισμα,τα σπιναρισματα,ο οδηγος να τρεχει,να τρεχει,να κανει σβουρες,το αυτοκινητο να πηγαινει με τις μπαντες και στο τελος παλι στουκαρισμα σε κολονα:-D

καθεσαι στα αυγα σου:mad:

Δημοσ.
:P

ειλικρινα..το ονειρο μου ειναι να παρω μια θηριο μηχανη και να κατεβω απο σουνιο-λαγονησι με 1000 και στο τελος να στουκαρω σε μια κολονα.

διαφορετικα συνοδηγος σε BMW(γιατι αν ειμαι εγω οδηγος,θα στουκαρω αμεσως και δεν θα απολαυσω τιποτα),να ζησω αυτο το κολλημα πισω στο καθισμα,τα σπιναρισματα,ο οδηγος να τρεχει,να τρεχει,να κανει σβουρες,το αυτοκινητο να πηγαινει με τις μπαντες και στο τελος παλι στουκαρισμα σε κολονα:-D

καθεσαι στα αυγα σου:mad:

και εγώ κάπως έτσι θέλω να ψοφήσω...αλλά ακαριαία:-)

(και το corollακι μου πάντως σε κολλάει στο κάθισμα...όταν βαρεθείς τη ζωή έλα να πάμε βόλτα:P)

Καλημέρα!

Δημοσ.

να γιατί χάθηκε αυτό το παιδί...

Δημοσ.

δεν λεει να παω απο corolla...αν ειναι θελω να φυγω με τιμη και καμαρι!:lol:

Μην υποτιμάς την Toyota! :-D Έχει αρχίσει και συμμορφώνεται:P

Toyota-FT-86-Concept-1.jpg

Δημοσ.

Μην υποτιμάς την Toyota! :-D Έχει αρχίσει και συμμορφώνεται:P

Toyota-FT-86-Concept-1.jpg

δεν ειν`κακο..δεν ειν`κακο..αλλα μεχρι να μαζεψεις τα λεφτα να το παρεις,θα εχει βγει αλλο καλυτερο:P

Δημοσ.
δεν ειν`κακο..δεν ειν`κακο..αλλα μεχρι να μαζεψεις τα λεφτα να το παρεις,θα εχει βγει αλλο καλυτερο:P

μη φανταστείς κανα super-car... 1.5/2.0 το βγάζει:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:30 ----------

Πείτε μου ένας τι διαφορά έχει το primary από το logical partition.....:cry:

Δημοσ.

Το ΄χα πάθει αλλά με την αδερφή της (πιο γαμάτο, ειδικά αν πηγαίνεις και στο σπίτι τους). Είναι τέλεια φάση γιατί όταν είστε όλοι μαζί υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια λανθάνουσα αμαρτωλή αύρα και διάφορα υπονοούμενα (εμένα π.χ. συνέχεια με έβριζε η αδερφή της και είχε bitchy συμπεριφορά απέναντι μου, παρόλο που με γούσταρε, για να υπονομεύσει), επίσης στα σύν είναι οτι μετά κάνεις πιο λυσσασμένο σεξ γιατί σκέφτεσαι και την άλλη. Ε, συνήθως μετά από λίγο χωρίζεις με τη δικιά σου γιατί δεν τραβάει η ομάδα έτσι, μην κοροιδευόσαστε κιόλας, αλλά ήδη απ' τα χωρίσματα έχετε φροντίσει να κουτουπωθείτε στα κρυφά με τη φίλη/αδερφή, για να εκτονωθεί όλη αυτή η συμπιεσμένη απαγορευμένη ερωτική ορμή που συσσωρευόταν τόσο καιρό. Μετά την κάνεις με ελαφρά, γιατί έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον η όλη φάση.

Δημοσ.
να γιατί χάθηκε αυτό το παιδί...

:lol::lol::lol:

βαλε κ δουλεια και το οτι εδω δε προλαβαινα να χαλλαρωσω οταν ειχα ΜΟΝΟ σχολη.. :cry: θα την παλέψω όμως.. πολυβιταμίνες..

mr. freedubus, respect :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...