status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ετσι θα ηθελα να πεθανω. τελος Από βαρεμάρα δηλαδή; Γιατί με 300 χλμ/ώρα σε ευθεία μόνο από βαρεμάρα μπορεί να πεθάνεις..!
slipknot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Θα εννοεί να περπατάει και να την πετύχει BMW που τρέχει με 300χμ/ώρα. Δεν προλαβαίνεις να νιώσεις τίποτα.
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Θα εννοεί να περπατάει και να την πετύχει BMW που τρέχει με 300χμ/ώρα. Δεν προλαβαίνεις να νιώσεις τίποτα. Η Λουλού στον άλλο κόσμο: Α.Π: Πιο είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάσαι; Μ.Λ: Κάτι που έμοιαζε με έλικα από messerschmidt(See spoiler) Bayerische Flugzeugwerke (BFW) (Bavarian Aircraft Works) was reformed in 1926 in Augsburg, Bavaria when Udet-Flugzeugbau GmbH was changed into a joint-stock company. In the early stages, BMW AG held a stake in this company and was represented by Josef Popp, who held a place on the Supervisory Board.[1]
TeZaS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Και όμως το σήμα της BMW αν και ο περισσότερος κόσμος ξέρει οτι βγαίνει απο τον έλικα αεροπλάνου, και στο wikipedia το γράφει. Σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ που είδα στο discovery γενικός διευθυντής της εταιρείας είπε οτι ακόμα και αυτοί γνώριζαν για τον έλικα αλλα τελικά είναι απλά απο τα χρώματα της τότε βαυαρικής σημαίας!!!
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Και όμως το σήμα της BMW αν και ο περισσότερος κόσμος ξέρει οτι βγαίνει απο τον έλικα αεροπλάνου, και στο wikipedia το γράφει. Σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ που είδα στο discovery γενικός διευθυντής της εταιρείας είπε οτι ακόμα και αυτοί γνώριζαν για τον έλικα αλλα τελικά είναι απλά απο τα χρώματα της τότε βαυαρικής σημαίας!!! Το ξέρουμε κύριος..για αυτό το είπαμε!:Ρ Αλήθεια..θες Μ3 αλλά απάντησε μου αυτή την ερώτηση: Αντέχεις το να βλέπεις το φανάρι από μακριά; Γιατί κ λάμπο να έχεις την κίνηση θα την φας.!
TeZaS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ]Το ξέρουμε κύριος[/b]..για αυτό το είπαμε!:Ρ Αλήθεια..θες Μ3 αλλά απάντησε μου αυτή την ερώτηση: Αντέχεις το να βλέπεις το φανάρι από μακριά; Γιατί κ λάμπο να έχεις την κίνηση θα την φας.! Γιατί το είπες....? Μου χάλασες την χαρά τώρα....:p:p Και με το 3,16 μου βολεύομαι, Αλλα αν είχα Μ3 δεν θα με ένοιαζε ούτε κίνηση, ούτε τίποτα... Και άμα ήταν Μ5??? Ούτε σπίτι ας μην είχα, μόνο λεφτά για βενζίνα-τέλη-ασφάλεια-service να είχα :p:p
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Γιατί το είπες....? Μου χάλασες την χαρά τώρα....:p:p Και με το 3,16 μου βολεύομαι, Αλλα αν είχα Μ3 δεν θα με ένοιαζε ούτε κίνηση, ούτε τίποτα... Και άμα ήταν Μ5??? Ούτε σπίτι ας μην είχα, μόνο λεφτά για βενζίνα-τέλη-ασφάλεια-service να είχα :p:p Μπα δεν τρώει πολύ βενζίνη στο ρελαντί ρε..:ρ
TeZaS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα να είμαι μέσα σε Μ3 και να το αφήνω ρελαντί δεν παίζει :p:p Εδώ μια εξατμισούλα έχω βάλει στην δικιά μου και είμαι όλην ώρα βρούμ και βρούμ :p:p Με την Μ3 θα πατάς γκαζιά και θα είναι σαν να ακούς Μότσαρτ-Τσαικόφσκι-Αννα Γούλα....
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα να είμαι μέσα σε Μ3 και να το αφήνω ρελαντί δεν παίζει :p:p Εδώ μια εξατμισούλα έχω βάλει στην δικιά μου και είμαι όλην ώρα βρούμ και βρούμ :p:p Με την Μ3 θα πατάς γκαζιά και θα είναι σαν να ακούς Μότσαρτ-Τσαικόφσκι-Αννα Γούλα.... Ξέρεις τι λένε για τα φασαριόζικα οχήματα ε; Ότι όσο πιο πολύ φασαρία κάνουν τόσο πιο μικρή την έχει ο ιδιοκτήτης του. :Ρ
TeZaS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ξέρεις τι λένε για τα φασαριόζικα οχήματα ε; Ότι όσο πιο πολύ φασαρία κάνουν τόσο πιο μικρή την έχει ο ιδιοκτήτης του. :Ρ Το ξέρω το ξέρω αλλα δόξα τον πατέρα μου και την μάνα μου είμαι η εξαίρεση :p:p:p
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Από τη σημαία της Βαυαρίας δε βγαίνει το σήμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.