sugata Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 αν χάσεις τον έλεγχο και αρχίσεις π.χ. τις τούμπες στον αέρα... ή να χάσεις τον έλεγχο και να πας να καρφωθείς πουθενά; όπως και να το δεις, με 140, το σημείο που θα προσκρούσει σε ένα οποιοδήποτε εμπόδιο, θα γίνει θρύψαλα. Κάποια (μεγάλα νομίζω) αμάξια έχουν εφαρμόσει ένα σύστημα με μπαριέρες ούτως ώστε να μην τύχει να φτάσει το εξωτερικό του αμαξιού στο εσωτερικό. δηλαδή, να μη γίνει το παρακάτω. [ame] [/ame]όπου ναι μεν ο οδηγός μας αφήνει, αλλά τα εμπορεύματα μας έρχονται άθικτα. το 'χω πάθει teo, ευτυχώς εδώ κάτω δεν έχουμε τις δρομάρες, και οι οδηγοί των μηχανών, παρόλο που τρέχουν αρκετά στην εθνική, δεν το παραμαμούν. υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. αλλά συνήθως δεν παίζουν με τους εδώ δρόμους, γιατί ξέρουν ότι θα φιλήσουν άσφαλτο.
slipknot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Εγώ αν είμαι με τα πόδια, κατουριέμαι και η μόνη διέξοδος είναι το σπίτι σπάω ρεκόρ.
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έγνατία, περιφερειακός, ένα στενάκι που γουστάρω να περνάω γαμιώντας και οι δρόμοι του San Andreas... Η εγνατία έχει όμως κάτι ωραία τούνελ κτλ ... γενικά δεν τρέχω αλλά εκεί απλά βαριέμαι να πάω αργά... Ντάξει, μιλάμε όμως για τον 2ο ωραιότερο δρόμο που 'χω δει ε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχει κανείς υπόψιν κάποιο βίντεο με το νούμερο ένα αυτοκίνητο σε επιδόσεις crash test?
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ντάξει, μιλάμε όμως για τον 2ο ωραιότερο δρόμο που 'χω δει ε. ναι, δεν είναι καμιά δύσκολη ειδική διαδρομή... απλά μετά από 3.000 χρόνια καθημερινό πάνε- έλα 2-3 φορές την μέρα το σιχάθηκα. Σχολείο, καφέδες, ποτά, έξοδοι, σε σπίτια φίλων, δουλειά κτλ... όλα Καβάλα... πραγματικά τον ξέρω απ'έξω τον δρόμο
sugata Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχει κανείς υπόψιν κάποιο βίντεο με το νούμερο ένα αυτοκίνητο σε επιδόσεις crash test? έχει αλλάξει κάπως ο τρόπος βαθμολόγησης, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. τώρα βάζουν ποσοστό σε 4 κατηγορίες, αντί για "έως 5 αστέρια" σε 3 κατηγορίες. Από όσα έχουν ελέγξει με το καινούριο σύστημα, κατά πάσα πιθανότητα το VW GOLF Δες το spoiler . Ναι ήθελες videάκι... [ame] [/ame]
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Και πάλι, δεν είναι τόσο απλό. Πχ το Citroen c5 βγάζει καλύτερη ασφάλεια, αλλά δεν είναι συγκρίσιμα μοντέλα.
eSATA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 α για μηχανες και αυτοκινητα λετε... [ame] [/ame]
TeZaS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ας γίνω αρκετά άκυρος τώρα... Καμια καλή ταινιούλα? αν γίνετε πρόσφατη???
sugata Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ναι, είναι διαφορετικές κατηγορίες, και κανονικά δεν πρέπει να συγκρίνεις ένα π.χ. mini με ένα jeep. παίζει ρόλο και η γενικότερη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, εκτός από την ενεργητική + παθητική (κυρίως) ασφάλεια. το θέμα είναι ότι αυτά τα τεστ δείχνουν κάποια αποτελέσματα, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες, ίδιες για όλα τα αμάξια. αν κοιτάξεις μόνο αυτά, μπορείς να βρεις το καλύτερο σε επιδόσεις, αλλά στα τεστ μόνο.
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ας γίνω αρκετά άκυρος τώρα... Καμια καλή ταινιούλα? αν γίνετε πρόσφατη??? [ame] [/ame] Δεν έχετε ξαναδεί τέτοια φωτογραφία.- Την είδα χθες, ΔΕΙΤΕ ΤΗ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Captain Slow έχει κάνει 2 εκπομπές (τουλάχιστον) με την Veyron...
Αδμιν Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 'μολογατε! Μας βαλατε κοριους; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343901
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ο Μπαμπίνος την Παρασκευή στα μέρη μου... άντε να γουστάρουμε λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.