alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ...εγώ κάνω το χαζό, για εσύ είσαι χαζός;τί σχέση έχουν οι ψήφοι βρέι με το δημαρχιλίκι; (σε λίγο θα μου πεις ότι θα κάνεις κι έντιμο αγώνα, φουκαρά μου....) άιντε άιντεεεεε..... (σ' έχουν μεθύσει οι νίκες του ΠΑΟΚ-Α/Α μου φαίνεται...) θα σε συκοφαντήσω στην δημόσια συγκέντρωση μου...
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ..α πάει λόλεψες πουλόπομ'... Τεσπα, θα τα πούμε ολ' αυτά στο ρόουντ τριπ (εσύ θα οδηγάς, κι εγώ στη θέση από πίσω θα σου εξηγώ πολιτικές επιστήμες)
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 μακαρ'... από το στόμας και στου Λούσιφερ το αφτί...
status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 θα σε συκοφαντήσω στην δημόσια συγκέντρωση μου... Ειλικρινά, 1000 συγγνώμη, ούτε να κρατηθώ μπορώ, ούτε να το αφήσω έτσι απλά χωρίς να το σχολιάσω! Σε πρώτη παρουσίαση το φετινό κύπελλο του πρωταθλήματος αν το πάρει ο Άγιος Ανδρέας. Κ στην περίπτωση που έρθει 2ος.. ΆΣχετο αυτό είναι που λέμε "παρ' τα @ρχίδι@ μου; :Ρ Εδώ
antonl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 [...]Τεσπα, θα τα πούμε ολ' αυτά στο ρόουντ τριπ[...] ? ?
status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 μακαρ'... από το στόμας και στου Λούσιφερ το αφτί... Κανόνισε άντε.! Πόσο καιρό θέλει να βγάλεις διαβατήριο για να πας Ζερμανία (ορίστε; :Ρ)
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 θα πιέσω για λύση στο πρόβλημα μας εντός του ΣουΚου... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:04 ---------- α στον 2ο δίνουν μπωλάκι παγωτού; με πουράκι σοκολάτα και ομπρελίτσα... η σαντιγύ είναι extra
status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 με πουράκι σοκολάτα και ομπρελίτσα... η σαντιγύ είναι extra Μήπως έτσι θα είναι του 3ου...για την κρυάδα βρε αδελφέ!:Ρ
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 με πουράκι σοκολάτα και ομπρελίτσα... η σαντιγύ είναι extra πολιτισμός...... μλκ το πουράκι εντάξει...η σαντιγύ ΟΚΑΥ.............. ....ΑΛΛΑ Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ
little loulou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Intro παω μια βολτα στη Bahia να ψωνισω τα καλα πορτοκαλια μανταρινια κρεμμυδακια και κουκια ρυθμος τυμπανα παιζουν τυμπανα παιζουν τωρα με το ρυθμο τυμπανα παιζουν τυμπανα παιζουν τωρα με το ρυθμο τραγουδι Na Bahia tem,tem,tem,tem Na Bahia tem morena coco de vitem τσου!τσουουουουου!! the end:-) edit:ααα..το εχει και το γιουτιουμπι το τραγουδι μας! μα τι μαθαινω..ΜΑ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ!!! VIVA BRAZIL!!!! [ame] [/ame]
walkerr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα μόλις γύρισα απο το σινεμά.Και είδα το 2012.Ωραία ήτανε.Ευχομαι να μην γινουνε στα αλήθεια αυτά που έδειχνε. Κι ομως θα γινουνε! Μετανοειτε αμαρτωλοι! Το τελος πλησιαζει!
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κι ομως θα γινουνε! Μετανοειτε αμαρτωλοι! Το τελος πλησιαζει! αν ιεναι να γινουν πραγματικοτητα να αρχισω να λεω οτι καφριλα δν εχω πει και το κραταω...στις πρωην..
jason_rethymno Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Τι έγινε πάλι βόμβα βαλανε στο X-factor?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.