status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 σχόλη έχω κάνει ο άτιμος Σεμινάρια ΣΩΣΤΗΣ υπαλληλικής συμπεριφοράς ΑΛΕΚΟΣ! Κ ΣΤΑ @ΡΧ1Δ1@ ΣΑΣ ΟΛΑ! :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Τι δικαιολογία να του πώ? (εκτος οτι ήμουν άρρωστος γιατί ήμουνα πριν 10 μέρες και δε θα με πιστέψει)
status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Τι δικαιολογία να του πώ? (εκτος οτι ήμουν άρρωστος γιατί ήμουνα πριν 10 μέρες και δε θα με πιστέψει) Ότι και να του πεις νομίζεις ότι θα σε πιστέψει;
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ότι ήσουν με γυναίκα... και να του πεις και λεπτομέρειες... πάντα πιάνει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ---------- Δώσε το τηλ του Αλέκου! ετς... και από Δευτέρα στον ΟΑΕΔ
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ANHLIKOS, όχι, μόνο το .νετ...... είμαι και αργοστρόφος...και ρομαντικός....σε συνδυασμό αυτά τα δυο συνεπάγονται πως κατά το 2012 θα το έχω εγκαταστήσει και το γκιΜΠ (το έχω κατεβάσει εδώ και κάτι αιώνες) ...Άμα δωσει το τηλ του Αλέκου, βλέπω τον jason να δουλεύει, και τ' αφεντικό του να λουφάρει...
antonl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 [...] κατά το 2012 θα το έχω εγκαταστήσει και το γκιΜΠ (το έχω κατεβάσει εδώ και κάτι αιώνες)[...] Α μπράβο. Να συμπέσει και με την αναβάθμιση της μνήμης.
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Άμα δωσει το τηλ του Αλέκου, βλέπω τον jason να δουλεύει, και τ' αφεντικό του να λουφάρει... αναρωτήθηκες τι γνώμη θα σχηματίσουν οι νεότεροι του οο για μένα με αυτά που γράφεις...;;;
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Xαλάρωσε ρε, η καθημερινότητα του οφτόπικ θα τους προσγειώσει πολύ πιο γρήγορα από το να ψηθούνε από τις αποκαλύψεις που κάνω
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ρε μη κάνεις χαζά... αφού το ξέρεις ότι θα κατέβω για δήμαρχος του site... χάνω ψηφοφόρους
status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Xαλάρωσε ρε, η καθημερινότητα του οφτόπικ θα τους προσγειώσει πολύ πιο γρήγορα από το να ψηθούνε από τις αποκαλύψεις που κάνω Εσύ κ ο αφτιάς:Ρ
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ...εγώ κάνω το χαζό, για εσύ είσαι χαζός; τί σχέση έχουν οι ψήφοι βρέι με το δημαρχιλίκι; (σε λίγο θα μου πεις ότι θα κάνεις κι έντιμο αγώνα, φουκαρά μου....) άιντε άιντεεεεε..... (σ' έχουν μεθύσει οι νίκες του ΠΑΟΚ-Α/Α μου φαίνεται...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.