pappous_soulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ναι ρε φίλε τετραήμερο στη Πάτρα καιρό είχα να το κάνω γιατί μέχρι τώρα ερχόμουν για 2 μέρες και δεν προλάβαινα να κλάσω... θα κανονίσω για καφεδάκι Σάββατο απόγευμα ορέ. το νου σου πάντως χαράς στην υπομονή σου που πήγαινες με λεωφορείο παλιά.. Nice. Να κανονίσουμε. Καλά, δε παλευόταν με bus. Ο ύπνος που γλιτώνω κάθε πρωί και μόνο...
jason_rethymno Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα μόλις γύρισα απο το σινεμά.Και είδα το 2012.Ωραία ήτανε.Ευχομαι να μην γινουνε στα αλήθεια αυτά που έδειχνε.
sugata Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 τόσος ντόρος, τόσο hype, για το 2012. κι ανάθεμα την ώρα, έπρεπε στο τέλος να δω το happily ever after και τρεις κιβωτούς να αρμενίζουν τα πέλαγα; χάθηκε ένα διαστημόπλοιο, να πάμε πέρα από της γης τα μέρη; την ώρα που πλησίαζε το τέλος, ευχόμουν όλο και περισσότερο να είχε μια κατάληξη τύπου knowing, όπου: γίναμε παρανάλωμα...και χωρίς εξωγήινους. να μη μείνει κολυμπιθρόξυλο. μέσα σε spoiler για όσους την είδαν μόνο. μέχρι τη μέση ήταν αρκετά καλή. επίσης, +1 για τον καταιγισμό από εφέ.
walkerr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ναι ρε φίλε τετραήμερο στη Πάτρα καιρό είχα να το κάνω γιατί μέχρι τώρα ερχόμουν για 2 μέρες και δεν προλάβαινα να κλάσω... Στη Πατρα ειναι καλα μαλλον... γιατι στη Πραγα ηταν χαλια http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=77929&cid=4
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Στη Πατρα ειναι καλα μαλλον... γιατι στη Πραγα ηταν χαλιαhttp://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=77929&cid=4 σιγά μωρέ... θα κάνουν άλλες 2 εβδομάδες διακοπές. καλημέρεεεεεεεεεεεεεεες
status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Λέτε να έχει κανείς γενέθλια σήμερα; Εχθές είχε ο παρσιφάλ πάντως!
gtroza Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 χρόνια του πολλά και ευτυχισμένα ! καλημέρα .
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα μόλις γύρισα απο το σινεμά.Και είδα το 2012.Ωραία ήτανε.Ευχομαι να μην γινουνε στα αλήθεια αυτά που έδειχνε. μην ανησυχείς... το 2014 θα γίνουν όλα αυτά και στην Ελλάδα 2016 γιατί καθυστερούμε λίγο.. Αμαξ' ντεϊ του... η εκδίκηση του συνεργείο... πονάει ο culos μου με τα γαμώ service.
little loulou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 έμαθα είσαι πολύ cool driver τώρα... άντε καλές βόλτες και keep your eyes on the road ιιι!!!εγινες ντραιβερ και δεν μας το ειπες? Nice. Να κανονίσουμε. να κανονισετε κιολας?:mad::mad::mad: ντροπη και αισχος!θιχτηκα τωρα.οχι θιχτηκα!να το ξερεις! μπλα μπλα μπλα..εχω διαβασμα..μπλα μπλα μπλα...τα λεωφορεια που πηγε η λουλουκα η αγαπη μου ? ναι αγαπη?με ζητησες?
dante14023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 καλησπερες!!!! δεν ξερω αν ειναι λογω της ημερας, αλλα..... παραλιγο να μην μπορεσω να φυγω απο τη σχολη με το αυτοκινητο μου λογω κατι εργων και επισης το Iphone μου κομπλαρε στα καλα καθουμενα και χρειαστηκε 2 hard reset στη σειρα για να στρωσει.... αυτα..... (επισης σημερα το dvd μου δουλευει κανονικα ενω χθες ειχε πεσει σε κωμα... τι να πω??)
andreapaog328 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 καλημέρα και απο μένα...3/5 ώρες μάθημα σήμερα, καφέ το απόγευμα, 2012 το βράδυ, παρασκευή...γουστάρω. μου φαίνεται πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση...έχει πολύ κόσμο απο πάτρα το insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.