Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε καλά τώρα από την οπτική ενός ατόμου που έχει τελειώσει το σχολείο του φαίνεται μεγάλη παπαριά να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους μαθήματα..

είναι μεγάλη ιστορία η εκπαίδευση και δεν μπορείς να λες απλά σε κάποιον "Τι κάθεσαι και χάνεις την ώρα σου με αυτές τις χαζομάρες"

αυτό που πρέπει να κάνουν μάλλον είναι να είναι ποιο χαλαροί και όχι τόσο πιεστικοί να λιώνουν στο διάβασμα αν κάτι δεν τους αρέσει..

καταπιάσου με ένα μάθημα που ίσως σου αρέσει και που το κάνεις ευχάριστα..

• Super Moderators
Δημοσ.
Αχμ. Αν είναι 100άρι το Ethernet θα ναι σαφώς πιο αργό από το usb. Ας του λεγες τουλάχιστον e-sata να ναι ασορτί.

και 1000αρι ethernet να έπαιρνε πιο αργό θα ήταν γιατί οι controller που έχουν τα περισσότερα κουτιά είναι αδύναμοι και δεν τραβάνε μια...

Δημοσ.
ε καλά τώρα από την οπτική ενός ατόμου που έχει τελειώσει το σχολείο του φαίνεται μεγάλη παπαριά να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους μαθήματα..

είναι μεγάλη ιστορία η εκπαίδευση και δεν μπορείς να λες απλά σε κάποιον "Τι κάθεσαι και χάνεις την ώρα σου με αυτές τις χαζομάρες"

αυτό που πρέπει να κάνουν μάλλον είναι να είναι ποιο χαλαροί και όχι τόσο πιεστικοί να λιώνουν στο διάβασμα αν κάτι δεν τους αρέσει..

καταπιάσου με ένα μάθημα που ίσως σου αρέσει και που το κάνεις ευχάριστα..

Μιλώντας από παρόμοια θέση με σένα, θα ψιλοσυμφωνήσω. Για την ακρίβεια οι βαθμοί του σχολείου δε νομίζω να παίζουν κανένα ρόλο απ τη στιγμή που θα συνεχίσεις τις σπουδές σου και μετά απ αυτό.

Απ την άλλη θα θελα να ξέρω λίγο καλύτερη ιστορία πχ, γιατί όντας εκτός της δέσμης μου απ τη μία και αντιπαθώντας όλα τα μαθήματα που απαιτούσαν απομνημόνευση μεγάλων κειμένων απ την άλλη, την είχα γραμμένη. Και φυσικά τώρα δεν έχω τον χρόνο και την όρεξη να το κάνω. Γενικά πιστεύω πως καλό είναι να υπάρχει μια στοιχειώδης κατάρτιση σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα κι εκτός ενδιαφέροντός σου.

Τώρα το κατά πόσο είναι αυτό εφικτό λόγω εκπαιδευτικού συστήματος και άλλων παραγόντων, είναι ένα άλλο θέμα...

και 1000αρι ethernet να έπαιρνε πιο αργό θα ήταν γιατί οι controller που έχουν τα περισσότερα κουτιά είναι αδύναμοι και δεν τραβάνε μια...

Όντως κάτι τέτοιο θυμόμουν αλλά επειδή έχω να το ψάξω κανα χρόνο είπα μήπως άλλαξε τίποτα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Όντως κάτι τέτοιο θυμόμουν αλλά επειδή έχω να το ψάξω κανα χρόνο είπα μήπως άλλαξε τίποτα :P

είναι τρελή ξενέρα και το πληρώνεις και χρυσό χωρίς βέβαια ο κατασκευαστής να προειδοποιεί...

Δημοσ.

Όπως θα'λεγε και ο αγαπητός μας θεολόγος, "συγχωρέστε με για την έκφραση, αλλά μπορντέλο το καταντήσαμε"

Δημοσ.
Μιλώντας από παρόμοια θέση με σένα, θα ψιλοσυμφωνήσω. Για την ακρίβεια οι βαθμοί του σχολείου δε νομίζω να παίζουν κανένα ρόλο απ τη στιγμή που θα συνεχίσεις τις σπουδές σου και μετά απ αυτό.

Απ την άλλη θα θελα να ξέρω λίγο καλύτερη ιστορία πχ, γιατί όντως εκτός της δέσμης μου απ τη μία και αντιπαθώντας όλα τα μαθήματα που απαιτούσαν απομνημόνευση μεγάλων κειμένων απ την άλλη, την είχα γραμμένη. Και φυσικά τώρα δεν έχω τον χρόνο και την όρεξη να το κάνω. Γενικά πιστεύω πως καλό είναι να υπάρχει μια στοιχειώδης κατάρτιση σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα κι εκτός ενδιαφέροντός σου.

Τώρα το κατά πόσο είναι αυτό εφικτό λόγω εκπαιδευτικού συστήματος και άλλων παραγόντων, είναι ένα άλλο θέμα...

αυτό που λες ότι θα ήθελες να ξέρεις λίγο ιστορία παραπάνω συμφωνώ απόλυτα.

το θέμα είναι να γίνεται επειδή ο άλλος έχει όρεξη.. μη το κοιτάει το θέμα βαθμοθηρικά.

πιστεύω το διατύπωσες καλύτερα αυτό που ήθελα να πω..

Όπως θα'λεγε και ο αγαπητός μας θεολόγος, "συγχωρέστε με για την έκφραση, αλλά μπορντέλο το καταντήσαμε"

που σε συ μαρή...

έμαθα είσαι πολύ cool driver τώρα...

άντε καλές βόλτες και keep your eyes on the road ;)

Δημοσ.
Για την ακρίβεια οι βαθμοί του σχολείου δε νομίζω να παίζουν κανένα ρόλο απ τη στιγμή που θα συνεχίσεις τις σπουδές σου και μετά απ αυτό.

Απ την άλλη θα θελα να ξέρω λίγο καλύτερη ιστορία πχ, γιατί όντως εκτός της δέσμης μου απ τη μία και αντιπαθώντας όλα τα μαθήματα που απαιτούσαν απομνημόνευση μεγάλων κειμένων απ την άλλη, την είχα γραμμένη. Και φυσικά τώρα δεν έχω τον χρόνο και την όρεξη να το κάνω. Γενικά πιστεύω πως καλό είναι να υπάρχει μια στοιχειώδης κατάρτιση σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα κι εκτός ενδιαφέροντός σου.

Οχι δεν αλλαξε τιποτα, απλα τα μαθηματα τωρα γινονται καπως ετσι:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=6lhAcuV0HFs&feature=related[/ame]

Δημοσ.
που σε συ μαρή...

έμαθα είσαι πολύ cool driver τώρα...

άντε καλές βόλτες και keep your eyes on the road ;)

Σχολή μωρέ, υποτίθεται μελετάω διακριτά μαθηματικά αυτές τις μέρες...

Και ναι, είμαι. Σπίτι-πανεπιστήμιο σε 20 λεπτάκια, τι άλλο να ζητήσω? :-D

Εσύ τι λέει ρε? Θα κατέβεις σαβ/κο?

Δημοσ.
Σχολή μωρέ, υποτίθεται μελετάω διακριτά μαθηματικά αυτές τις μέρες...

Και ναι, είμαι. Σπίτι-πανεπιστήμιο σε 20 λεπτάκια, τι άλλο να ζητήσω? :-D

Εσύ τι λέει ρε? Θα κατέβεις σαβ/κο?

ναι ρε φίλε τετραήμερο στη Πάτρα καιρό είχα να το κάνω γιατί μέχρι τώρα ερχόμουν για 2 μέρες και δεν προλάβαινα να κλάσω... θα κανονίσω για καφεδάκι Σάββατο απόγευμα ορέ. το νου σου

πάντως χαράς στην υπομονή σου που πήγαινες με λεωφορείο παλιά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...